Skip to content
14 reacties
827 weergaves

Ga ik te snel met een jongen of juist te langzaam?

Ik ben bijna 17 en nog maagd, nog nooit gezoend en nog nooit wat met een jongen gedaan. Alleen een keer met een jongen elkaar naakt bekeken. Ik loop dus ver achter en daar wil ik snel verandering in brengen. De leukste jongen die ik ken is die jongen die ik naakt gezien heb. Niet daarom maar hij is ook heel aardig en net zo groen als ik. Hij zit komend jaar weer bij mij in de klas ook en we zijn altijd heel eerlijk en open met elkaar, daarom weet ik ook dat hij ook nog nooit iets met een meisje heeft gedaan. Hij heeft daar ook geen haast mee, zegt hij.
Vanmiddag is er niemand thuis en komt hij op thee bij me.
Ik wil dan minimaal wel zoenen met hem. Ga ik te hard? Of moet ik juist harder. Ik zit ook te denken om hem voor te stellen een stripspelletje te doen, daar zal hij geen probleem mee hebben. Alleen moet het daar nu niet bij blijven.

16 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • Als hij bij je op thee komt kan je toch lekker naast elkaar gaan zitten en lekker knuffelen etc en zo verder ?? Jullie hebben toch elkaar al naakt gezien ?? .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Klopt wel @M20. Het gaat me niet zo om het ontmaagden, maar ik wil gewoon alles met hem, hem in me en verschillende standjes ook en ja dan zijn we ontmaagd. Maar ik heb geen haast meer want het gaat heerlijk zoals we het doen. Onze ouders hebben geen idee, of doen als of, want ik doe vast al drie dagen anders en hij nu ook. Ik dacht gisteren nog, uiteindelijk reed ik daar op mij fietsie weg 10 minuten voordat zijn moeder thuis kwam. Hoop maar dat mijn luchtje weg was. Aan de ene kant geeft het meer spanning en aan de andere kant voel ik me stiekem. Vandaag halverwege een afspraak met hem en donderdag hebben we bij mij bijna 4 uur. Daarna hoop ik dat we dat gaan veranderen. We hebben wel al afgesproken dat als we betrapt worden dan geven we gelijk alles naar twee kanten toe.
    We zijn bijna 17, vinden elkaar aantrekkelijk en aardig en zijn nieuwsgierig naar elkaars lichaam dus wat doe je dan?
    Ik heb er geen probleem mee dat zijn moeder denkt dat als ik daar ben dat we de dingen doen die we doen. Het staat er wat raar maar je begrijpt vast wat ik bedoel. Maar ik blijf voorzichtig met hem.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Zelf ben ik bijvoorbeeld ook nog maagd. Je moet het op je eigen tempo doen en met goed overleg met de ander.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Jullie willen allebei gewoon graag verder, hij wil het niet stuk maken door te overhaasten en hij wil ook geen betrapkans. jij bent wat dat betreft verder, wil gewoon verder gaan en als ik je zo lees liefst zo snel mogelijk ontmaagd worden ook. Zoiek het in wat jullie beiden willen, en geniet van elkaars naaktheid (en natheid ;-), de rest komt, heus. Geniet vooral van het moment, van hem.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Misschien was hij op het eind wel geiler @J19, moeilijk te vergelijken bij jongens en meiden. Voor ons allebei de eerste keer zo. Er gebeurden ook andere gekke dingen. Een pakketje voor de buren kwam bij ons dus ik snel weer broek aan en later moest hij acuut plassen (met een stijve). Alles is weer goed gekomen.Wat het verder wordt tussen ons?
    Mijn vriendin heb ik verteld dat wij iets hebben en die had dat altijd al gedacht. Zijn broer moest vanwege vanmiddag ingelicht worden (moet dan niet ineens de kamer inkomen) en die zei hetzelfde. Voorlopig hebben we lol. Geeft verder niet, ook niet als we betrapt worden (gebeurde gisteren bijna) maar zo gauw mogelijk er toch open over doen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jij staat heter dan hij ts, dat was me al duidelijk. Maar hij heeft je duidelijk niet afgewezen. En hij geniet zo te horen lekker mee van jouw geilheid. Geniet van elkaar, van jullie seks, van het lachen en de gezelligheid. Jullie merken vanzelf of je elkaars vriendje wordt of friends with benifits of nog iets anders.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb daarvoor hier wel gekeken, maar het was allemaal al gebeurd toen jullie reacties waren geplaatst. Jullie hadden gelijk, ik ging teveel uit van mezelf en hij heeft nog niet dezelfde drang. Ik ben wel open geweest over wat ik wilde en dat wil hij uiteindelijk ook. Hij wil eerst meer praten en elkaar zien. Dus dat hebben we gedaan. Hij masturbeert maar 2 of 3 keer per week en ik de laatste tijd elke dag. Een van zijn vrienden is ook nog maagd. Allemaal verschillen. Maar van praten en bij elkaar kijken werden we natuurlijk ook geil, dus is er eigenlijk toch heel veel gebeurt. Vooral heel veel gelachen.
    Hij moest wat los komen. Durft nu beter gewoon aan me te zitten. We gaan er lekker verder mee en dat vinden we allebei het belangrijkste. Voorlopig nog even als er bij een van ons niemand is, maar dat is vanmiddag al. Bedankt voor jullie positieve reacties.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik jou was zou ik dit verhaal rustig aan hem vertellen. Zoals ik dit lees zal hij het echt wel begrijpen en misschien ook wel wat doen. Je kan ook vragen of hij friends with benefits met jou zou willen zijn. Veel succes alvast.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik loop dus ver achter en daar wil ik snel verandering in brengen. Je moet niks hé en je loopt ook niet mega achter je krijgt geen oorkonde of rapport achteraf. Als jullie het allebei willen gewoon rustig aan geniet van het moment hij heeft ook wat te willen, het gaat niet alleen om jou.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Je zegt dat je ver achter staat, maar ik denk niet dat dat waar is. Ik heb dezelfde leeftijd als jij en heb ook nog nooit één van die dingen gedaan en ik weet van veel anderen van mijn leeftijd dat dat ook voor hen geldt. Of je nu te snel gaat? Nee, niet echt. Hangt ervan af waar hij klaar voor is en wat hij zou willen, maar als hij ertoe bereid is zo'n dingen te doen dan denk ik dat je er vooral voor moet gaan.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hij heeft geen haast en bij jou jeukt het behoorlijk in je broekje.
    Geen haast kan betekenen dat hij het nog niet wil, maar ook dat hij op de juiste wacht. Als jullie zo open met elkaar kunnen praten zou jij dat dus best kunnen zijn.
    En waarom hier niet open en eerlijk over praten? Je durft je letterlijk voor hem bloot te geven, dus geef ook bloot wat je bedoelingen zijn. En maak er wel iets leuks en spannends van.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Of je te hard van stapel loopt of juist te afwachtend bent kunnen wij met geen mogelijkheid zeggen. Het ligt er ook aan hoe die jongen is en wat voor signalen hij afgeeft. Zoals jij het schrijft lijkt het bijna alsof je wanhopig bent en dan maak je gauw te veel haast waar je misschien weer spijt van krijgt. Als je 16 bent en nog niet het hele verhaal hebt meegemaakt ben je heus de enige niet. En het is iets van 2 mensen, niet van jou alleen. Schrik hem dus niet af.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • ik zou het als ik jou was iets langzamer doen maar het is aan jou

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe is het geweest ?

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten