Skip to content
33 reacties
4300 weergaves

Wie heeft er wel eens echt bikinibroekje verloren?

Daar moest ik aan denken want gisteren ik bijna op de glijbaan. Ik kon het nog maar net terug omhoog trekken.
Jongens ook dat met hun zwembroek?

17 jaar
3 jaren geleden

33 Reacties

  • Helemaal uit is nog nooit gebeurd. Maar mn zwemshort had een keer een grote scheur aan de zijkant (niks zichtbaar ofzo) en soms wel een beetje afgezakt, je zag mss een beetje van mn reet ofzo

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja bij mij is het ook gebeurd. ik zat in het zwembad met een vreemd groepje meisjes van 13 te kletsten en toen ging mijn broek ineens uit en ze zagen mijn blote piemel. ik schaamde me echt.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Het leukste was in Portugal een hoge golf die mijn moeder zonder broekje op het strand gooide. Daar stond ze met haar hand voor haar gleuf in haar blote billen te wachten tot haar broekje aanspoelde en toen eindelijk bukte ze om het te pakken.
    Tja…..dat heeft ze nog vaak gehoord, maar het hele strand heeft genoten.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • ik had het zelfde als de persoon 15 toen waren we ook van de glijbaan maar bij ons zat het te strak en een ander vriendin liet perongeluk die van haar vallen dus ze was half naakt aan het glijden

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Toen ik van de glijbaan bij center parcs af ging verloor ik mijn bovenstukje en ik kon het niet meer terug vinden. Heel genant om een stukje terug te lopen met je arm voor je borsten. Ik heb een 70 e of soms 75 d cup en dan zou je denken dat het beter blijft zitten. Gelukkig was het niet druk op dat moment.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wel dat mijn bovenstukje in de golven los schoot. Dat blijft een probleem als je wat grotere borsten hebt.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb het ook wel eens gehad aan zee en m'n broekje dus echt kwijt. Ik zag de meisjes die bij ons waren allemaal kijken toen ik naar mijn strandmatje liep en kreeg natuurlijk een stijve. Hilariteit alom maar ik heb gewoon m'n onderbroekje aangedaan en ben bij ze gaan zitten. Wel heimelijke blikken van jongens en meisjes en daardoor een nog hardere. Ik schaamde me eerst maar dacht daarna, bekijk het maar. Letterlijk dus.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb het ook wel gehad dat na een golf van boven of vanonder alles te zien was. Toen het vanonder was ben ik daarna een degelijk stevig zwembroekje bij mij bikini gaan kopen. Die broekjes van een flutbikini zijn daar niet voor bedoeld. Maar die zitten wel veel lekkerder dan die knellende zwembroekjes. Bovendien laat ik in die bikini toch al bijna alles zien dus als ze het restje ook een keer zien….het zal me een zorg zijn. Ik lach heerlijk mee.i

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik werk in de weekenden als badmeester in een zwembad.
    Ik zie regelmatig dat bikini's en zwembroeken niet meer op hun plaats zitten.
    Zeker bij de glijbanen gebeurt dit regelmatig.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb dat ooit gehad met een goede vriendin toen hadden we er na perongeluk elkaars broekje aan maar het viel niet op omdat we beide de zelfde kleur hadden

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Twee jaar geleden waren we met een groepje meiden naar het zwembad. We waren wel vaker bikinibroekjes aan het ruilen. Een vriendin stelde voor om dat op de glijbaan te doen. Twee andere meiden hielden boven alles tegen zodat wij dat in de de buis van de glijbaan konden doen. Ik gaf mij haar broekje en ik kreeg die van haar. Zij kon m wel aankrijgen, ik niet en toen kon ik me zelf ook niet meer tegenhouden en ging dus naar beneden. Ze kwam gelijk achter me aan en toen ik in het bad kwam was ik m even kwijt maar vond m gelukkig weer snel. Niemand anders heeft het gezien.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja alles was te zien behalve schaamhaar want in heb dat nog niet , was beste wel druk

    10 jaar
    3 jaren geleden
  • M10 Dat is wel balen zeg. Bij mij zag je alleen maar wat schaamhaar, Maar bij jou waarschijnlijk dus alles :(
    Ik hoop dat het niet druk was...

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja bikinibroekje viel eerst open en zakte toen af en ik moest het water uit om het weer goed te doen

    10 jaar
    3 jaren geleden
  • M10 zakte je broekje toen ook af of dat niet. Ik heb alleen gehad dat mijn broekje bijna helemaal tussen met billen zat, toen leek het net alsof ik in een string liep zij een een vriendin.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn zwembroek is eens helemaal gescheurd in het zwembad en je kon dus echt alles zien. Ben snel terug naar de kleedhokjes gelopen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb gehad dan touwtje aan de zijkant van bikinibroekje los raakte

    10 jaar
    3 jaren geleden
  • Een jongen heeft welleens het touwtje van mijn bikinitopje losgemaakt. En toen zat ik een paar seconden zonder topje. Snel mn handen ervoor gedaan en naar een rustig hoekje in het water terug vastmaken. Sindsdien nooit meer een bikini aangehad, alleen maar badpakken. Nu kan ik er wel om lachen, maar toen stond ik echt wel voor schandaal.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij is mijn zwembroek één keer tot op mijn knieën gezakt toen ik in het zwembad dook. Ik denk wel niet dat veel mensen het gezien hebben.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Echt verloren niet, maar wel een beschamend verhaal. Samen met een vriendin zou ik naakt gaan zwemmen maar er waren best wat mensen en we durfden onze broekjes niet boven water uit te doen. Dus eerst het water in. Onder water troffen we wat paaltjes aan en daar knoopten we onze broekjes aan vast. Toen we het water weer uit wilden konden we onze broekjes niet meer terug vinden. We zijn denk wel een kwartier aan het zoeken geweest voor we ze weer hadden. Andere mensen zullen zich best wel afgevraagd hebben wat wij daar al die tijd aan het doen waren.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten