Skip to content
5 reacties
1828 weergaves

naaktvideo

ik had op vakntie een jongen ontmoet en heb hem toen via snap een naaktvideo gestuurd ( met mijn hoofd erop) omdat hij maar bleef aandringen. Ik heb er nu achter af heel veel spijt van. zijn er meer meiden die dit mee gemaakt hebben?

14 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • hier het meisje van de vraag, hij zegt dat hij het filmpje heeft verwijdert. hij heeft zelf ook een filmpje terug gestuurd. daar heb ik niet echt naar gekeken en gewoon weg geklikt want, toen had ik er al spijt van.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat jij spijt heb hiervan vind ik niet meer dan normaal, aan mijn ex vriend toen hij het zelfde wou van mijn doen heb ik hem wel afgewezen, ik heb hem een paar foto’s gestuurd maar dan alleen van mijn bloot borsten en mijn bloot kruis, Maar mijn hoofd zat er niet bij, toen hij mijn bloot zelf wilde gaan filmen , heb ik gezegd dat hij er mee moest stoppen. Maar dat was dan ook wel einde van ons relatie. Hij heeft mijn foto’s toch wel doorgestuurd naar zijn vrienden. Maar heb ze wijs gemaakt dat ik nog nooit uit mijn kleren ben geweest en nog maagd ben.nu heeft hij wel geen vrienden meer, meeste gaan niet meer met hem om, nu heeft hij zelf spijt van zijn daad.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit is als je vanuit heiligheid toegeeft aan druk van een ander. Je moet vooraf bedenken wat je wel en niet kunt doen. Terughalen of vragen om te verwijderen daar geloof ik niet in, de relatie is te afstandelijk dat je daarop kunt vertrouwen. Last dit een leergeld zijn en Nooit, maar dan ook nooit een filmpje van jezelf delen als dit jou later problemen kan opleveren. Heeft het vakantie vriendje jouw ook een naakt filmpje van hem gezonden?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Overtuig hem nu om het te verwijderen. Er is momenteel nog niets ernstig gebeurt maar hij hoeft het maar naar één van zijn vrienden te sturen (wat zijn intenties ook kunnen zijn) en dan kan het verspreid worden. Momenteel is er ook nog geen van jullie een misdaad begaan dus ik denk dat het best is er gewoon over te spreken. Vertel hem dat je er spijt van hebt en vraag hem om het filmpje te verwijderen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • terughalen dat filmpje, raad ik je echt aan, kan zomaar zijn dat het op een gegeven moment rondgestuurd gaat worden, en dat wíl je gewoon niet, nooit. Wellicht is ie nu nog redelijk, wil hij het filmpje echt verwijderen, maar als je wacht zal dat mogelijk moeilijker worden. Lastig ja, maar wel doen, en desnoods ga je eerst, met een rood hoofd, er politiewerk van maken. Handel, zorg dat dat filmpje weg gaat, voorkom daarmee ellende in de toekomst. Natuurlijk, hij, hij is dan fout bezig, maar jij hebt er vooral last van. Dus, hup, in actie.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten