Skip to content
4 reacties
1008 weergaves

Buurjongen en ik zijn een koppel

Hey, mijn buurjongen en ik zijn sinds kort een koppel. Maar omwille van de ruzie tussen onze ouders is dit nogal moeilijk. We moeten altijd ergens op een neutrale plaats afspreken en we durven het niet te vertellen. We zijn bang dat het contact tussen ons verboden word... Heeft iemand mss tips voor ons??

16 jaar
3 jaren geleden

4 Reacties

  • In het verhaal van Romeo en Julia werd de ruzie tussen beide families uiteindelijk ook bijgelegd. Maar de twee geliefden betaalden hiervoor met hun leven. Voor de liefhebbers: Julia werd door haar familie verdoofd zodat het leek of ze dood was. Dat om haar te beletten met Romeo te trouwen. Toen Romeo haar zo zag liggen, dacht hij dat ze echt dood was. Overmand door verdriet nam hij gif in en stierf. Kort daarna ontwaakte Julia uit haar verdoving en ze zag de dode Romeo liggen. Die was dus echt dood. Op haar beurt werd Julia overmand door verdriet en stak ze zichzelf een dolk door het hart. Exit Julia. Toen hun rivaliserende families beseften wat voor onheil ze aangericht hadden, sloten ze vrede. Maar lieve TS, toch denk ik niet dat het bij jullie zo'n vaart zal lopen. Veel geluk en liefde gewenst :-)))

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Klinkt inderdaad als Romeo en Julia. Ik hoop alleen wel voor je dat het niet hetzelfde eindigt. Maar he, misschien kan dit uiteindelijk leiden tot het bijleggen van de ruzie van jullie ouders, je weet maar nooit. Veel geluk samen in ieder geval :)

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Niemand kan jullie contact verbieden. Je bent 16 en dan ben je seksueel meerderjarig, je mag zelf weten met wie je seks hebt, met wie je verkering hebt. Ik heb verkering met de zoon van een concurrent van mijn ouders. Ze hebben een een cafetaria en de vader van mijn vriend ook.... vonden mijn ouders eerst ook niet zo leuk.... Ze moeten er maar mee leren leven. Ik hou van hem!!!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Klinkt als het verhaal van Romeo en Julia. Allebei smoorverliefd maar onmogelijke liefde door familievete. Heel slecht afgelopen.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten