Skip to content
13 reacties
6948 weergaves

Masturberen op gedeelde kamer

Wat zouden jullie doen als je langere tijd met mensen op 1 kamer ligt en zelf gewend bent om altijd alleen te slapen. En dus te kunnen vingeren wanneer je wilt?

17 jaar
3 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik masturbeer in alle rust en mocht iemand er last van hebben dan is dat jammer. Het is normaal!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Doe het aleen thuis anders schaam ik me moet je na gaan je gaat bij een goede vriendin slapen en dan lig je te rukken vingeren valt nie veel op maar als je loopt te rukken gaat die deken op en neer en dan valt het well op

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben een keer wezen te logeren was met 2 andere jongens maar ik werd als eerste wakker en ik was enorm geil toen heb ik me stiekem en geluidloos afgetrokken en klaargekomen in een sok. Hun werden toen denk ik 7 minuten later wakker dus ik was net op tijd.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Inderdaad andere jongen van, zo gemakkelijk zou het moeten zijn. Ik heb ook een zus van ruim 2 jaar jonger die met mij op een kamer slaapt en zij gaat zich gewoon naakt liggen vingeren. Ik ging me toen ook in m'n blootje liggen aftrekken en ze kwam vlak bij me staan om te zien hoe ik spoot. Ze vindt het heel erg geil om te zien en vindt een stijve prachtig zei ze en dat vind ik trouwens ook als zij klaarkomt. We hebben geen van twee er problemen mee, integendeel.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik eens een paar weken in een kamer met andere jongens van mij leeftijd moest slapen deden wij dat gewoon. Soms wanneer er eens even niemand anders in de kamer was of gewoon wanneer we er zin in hadden. Hangt ervan af hoe goed jij omgaat mat de mensen die in diezelfde kamer slapen denk ik.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij jongens hebben het daar nog veel moeilijker mee. Je kan toch moeilijk gaan liggen rukken terwijl je zus of broer of goede vriend op dezelfde kamer slaapt. Ik heb het toch wel gedaan en mijn 3 jaar jongere zus had het gezien maar vond het heel mooi en geil vertelde ze. Geen probleem voor ons beiden meer dus.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Doe lekker waar je zin in hebt? Iedereen heeft wel dat gevoel toch? Ik heb jaren met mijn zusje samen op een kamer geweest en ik kon het ook niet hoor. Elke dag moest ik mijn zaad kwijt dus vind je momentje en geniet ervan!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Allemaal meiden? Ik weet dat jongens dan vinden dat het dan gewoon moet. Iedereen zijn ruktijd of gezamenlijk rukfeest. Doe hetzelfde. Gemengd moet ook te regelen zijn. Anders lang douchen en speeltje meenemen dat het vlugger gaat.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen we nog niet verhuisd waren sliep ik samen met jongste zusje in 1 bed en kon het dus niet .en deed ik het onder de douche. Nu verhuisd en heb iedereen eigen kamer . En nu kan het wel . Jij kan het ook onder de douche doen of toilet ???

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier, ja dat is idd een optie. Weet niet of ik daar lang heb om te douchen, wordt denk best wel even lastig

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is er gebeurt dat je nu met meerderen op een kamer slaapt? Zou het kunnen zijn dat je slaapkamergenoten met hetzelfde zitten? En wat zou het ergste kunnen zijn dat er kan gebeuren als ontdekt wordt dat jij jezelf klaarvingert?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon lekker vingeren !

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kan het misschien in het wc-hokje doen of onder de douche maar dat hangt er natuurlijk van af hoelang "langere tijd" is.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten