Skip to content
9 reacties
1303 weergaves

Nonchalant veel van mezelf laten zien

Ik tennis al jaren bij een vereniging en dat gaat nu weer volop draaien. Daarna of tussen het afhangen kletsen we met elkaar in het clubhuis en daar op het terras uiteraard met een drankje.
Er zijn daar ook veel jongens en behoorlijk veel die single zijn. Ik praat daar vaak gezellig mee, ze vinden me aardig en dan niets. Dat is ook zoals ze me kennen en ik het wilde.
Maar nu wil Ik wel wat. Ik ben nu nog vriendelijker en vraag meer naar persoonlijke dingen en maak wat meer pikante opmerkingen. Dat is niet genoeg ik moet er meer sexy uitzien. Maar het moet niet te worden. Ik blijf wel in shorts spelen want rokje vind ik nix. Maar denk aan kortere met meer inkijk en sexier slipje. Boven een beetje hetzelfde. Een soort polo met knoopjes die nonchalant los kunnen gaan. Ik heb geen probleem om veel te laten zien, maar het moet er niet te dik op liggen. Ik heb kleine stevige borsten dus na het spelen kan mijn sport BH daaronder dus uit.
Graag dus tips wat ik nog meer kan doen en wat ik echt niet moet doen.

20 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Er zijn meer manieren om daar achter te komen j20, maar die jij bedoelt is de leukste. Hij heeft geen tok, dat zie je als hij serveert en smasht. In zijn jeans uiteraard ook niet. Het is die kleding die hem saai maakt. Hij doet een heel interessante studie en leuk baantje bij een help desk. Zijn haar kan wat langer. Het viel me al eerder op dat als het leuk zit laat hij het knippen. Maar ik mag niet te vlug is me hier aangeraden en door mijn vriendin dus de volgende stap moest hij maken en dat heeft hij al dat wordt dinsdag. Leuk dat ik hier tips van meiden en jongens krijg.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat bedoel je precies met "hij zag er weer saai uit"? Loopt hij de hele tijd te geeuwen of heeft hij geen sex-appeal? Heeft hij de uitstraling van een midlife ambtenaar ofzo? Nog een verdere tip als ik mag : laat je niet misleiden door de bobbels van de andere jongens. De meeste jongens dragen een tok bij tennis. Hij waarschijnlijk niet. Only one way to find out...

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Was ik ook j19. Bijna twee jaar geleden dat een jongen me heeft aangeraakt. Ik had gisteren wel mij nieuwe shirtje aan en dat viel hem op..Hij keek dus wel al naar me.
    Hij zag er weer saai uit, maar tennissen dat hij kan en ook leuk. Dat merk je nog meer als je tegen hem speelt. Hij heeft me alle kanten van de baan laten zien en ik heb alles gegeven, dus op het eind was ik op en was alles in war en had ik overal gravel (uitgegleden). Hij zei me dat ik zo nog leuker was. Daarna op terras en ergens wat eten.
    Heb hem op het eind een zoen gegeven en hij mij. We zijn al aan het plannen voor een volgende keer
    Minder belangrijk toch wat hij in zijn broek heeft j19, het gaat er echt om wat je ermee kan en hoe de jongen is die er aan vast zit. Hij is gewoon heel aardig. Nu weet je het

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Je lijkt me megageil TS en nou begrijp ik dat je van je lijstje een saaie jongen met een kleine bobbel hebt gekozen.
    Vind ik eigenlijk heel leuk vooral omdat ik zelf ook niet zoveel in mijn broek heb (jouw woorden) maar erg logisch is het niet.
    Ik wens je toch veel suc6
    Horen we het vooral als het gebeurt?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt ook m22. Jullie hebben mij overtuigd. Het was niet mijn bedoeling om idioot ver te gaan, maar op wat kleinigheden na moet ik dat helemaal niet doen. Zoals ik altijd ben is eigenlijk best al sexy. Ik doe alleen een ander shirtje.
    Ik ben dus de weg op gegaan om met die jongen beter in contact te komen. Mijn vriendin kan vanavond niet tennissen en hij is er nooit op vrijdag dus heb nu gevraagd of hij met mij wil.
    Leuk antwoord dat leer was dan alleen ja, maar misschien wil’ik dat zo lezen. Dat ga ik uiteraard verliezen. Inderdaad kijken hoe ik verder kom. Ik begrijp het ook hierbij moet ik mij inhouden. Ik ben dat inhouden eigenlijk hardstikke zat, maar het gaat me lukken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk niet dat het zo werkt en pas op met te ver gaan ...doorslaan in je kleding ..wie weet krijg je er praatjes onder de jongens door en werkt het tegen je . Ben persoonlijk meer open ...praat met de gast die je leuk vind en wel ziet zitten ... ga een hapje of een drankje doen ... of als hij andere sporten doet ?? ga een keer kijken ... doe lief tegen hem ... en wie weet .. suc6

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt m19 en m21 Dat is precies het probleem dat ik heb. Ik ben er al jaren lid, langer dan de stoelen op het terras. Ze zien me als sportmaatje ondanks dat ik pas 20. Er hebben wel jongens wat geprobeerd maar dat heb ik vakkundig niet begrepen. Alleen als ik me nu anders en seksy ga kleden val ik op maar verkeerd zoals jullie zeggen. Daarom zoek ik het in het nonchalante want dat ben ik echt wel zelf. Maar dat kan ik niet overdrijven. Ja ik heb eigenlijk wel een lijstje en daar heb ik ook al goed contact mee. Twee springen er uit. De ene is heel aardig maar saai en de andere heel knap. Die saaie heeft ook niet zoveel in zijn broek. Ja daar let ik tegenwoordig op zo erg is het met me. Maar goed ik ben slank en niet groot en heb kleine borstjes.
    Misschien moet ik dat gaan proberen. Bedankt tot zo ver.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk niet dat je het op die manier moet doen. Ik tennis zelf ook, weliswaar in een jurkje, maar je bent toch vooral een sportmaatje die ze al een paar jaar kennen. Richt je pijlen liever op een bepaalde jongen, zodat hij merkt dat je hem speciaal vindt, in plaats van dat je jezelf "in de aanbieding" zet. De meeste jongens willen helemaal niet iemand die gemakkelijk te krijgen is, maar liever het idee dat ze je ook een beetje veroverd hebben.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Een beetje is niet erg, maar overdrijf niet. Het stoot misschien juist de jongens af die je wilt.
    Misschien eerst een lijstje maken van jongens die je wilt proberen en met woorden laten merken dat je er nu anders tegenover staat. Na een glaasje zeggen moet jij ook nog eten? En er naar vissen of dat samen kan. In stapjes hem thuis proberen te krijgen. Als je hem daar hebt is hij verloren want je staat behoorlijk heet..

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten