Skip to content
10 reacties
1932 weergaves

Bekeken worden

Vraagje vinden jullie het fijn of juist niet als jullie worden bekeken in de sauna of naaktstrand ?

16 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Ja soms ga je te ver en heb je er later spijt van ... ik heb het zelf meegemaakt en was mijn eigen schuld ..maar gelukkig zonder verdere gevolgen ... laarzen kopen en bij het passen had de verkoopster dus zicht onder mijn rokje . ik had geen slipje aan ... oops snel betalen en nooit meer naar die winkel geweest ... dus altijd opletten...

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • T’s. Hebben jullie ook wel eens je iets te goed laten bekijken ??? Ik deed dat namelijk wel maar kreeg er later wel een beetje spijt van. Hebben jullie ook zo iets mee gemaakt ?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • ik kijk zelf ook wel naar andere en denk soms ... dat kan toch niet zo kan je er niet bij lopen maar goed mensen moeten zelf weten als ze naakt gaan of ze geschoren zijn of niet en of ze er wel het figuur voor hebben zelf zie ik het als complimentjes als ze kijken ... ik ben een klein meisje 168 en 55 kg cup 70B en kaal ... en ja ik vind het niet erg ls ze kijken en op het naaktstrand word ik er soms ook een beetje opgewonden van .. suc6 en lekker je eigen ding doen ...

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee ik weet dat ík bekeken wordt vind ik niet vervelend, anders zou ik niet naar een sauna en of de naakte strand gaan! Als je dat erg vindt dan moet je niet gaan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier de ts. Ik was laatst voor het eerst naar een naaktstrand en merkte aan me zelf dat ik er wel een beetje opgewonden werd van die vreemde ogen op me. En vroeg me af of ik de enigste was die dit had.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee, vind het niet vervelend en ik kijk zelf ook naar anderen. Ik ben het wel met meisje17 eens. Ik kijk alleen naar mensen die er leuk uit zien en hoop dat ze dat ook van mij vinden.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @ts: wat vind je zélf fijn? Vind je het onprettig bekeken te worden? Kijk je zelf graag naar anderen? Vind je het 'niet horen'? Wordt je mogelijk opgewonden van het idee bekeken, en beoordeeld, te worden, wordt je zelf opgewonden van kijken naar andere naakte mensen? Zelf vind ik dat kijken en bekeken worden er gewoon een beetje bijhoort wel. En wat iemand al aangaf: hoe laat jij je zien, of, hoe zou je je wíllen laten zien? Wil je dst je borsten en je kutje vól in het zicht van anderen komt, of vind je dat maar niks want te eng?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je weet als je naar de sauna of het naaktstrand gaat dat jongens/mannen en soms ook meisjes vrouwen naar je kijken. Ik vindt dat wel leuk en is toch eigenlijk een compliment het zou pas erg zijn als ze niet zoude kijken.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • maakt niet zoveel uit als het bij kijken blijft ... in de sauna is het wel redelijk normaal ...kijken en bekeken worden ... maar goed hoe ga je zitten met je benen netjes gesloten of benen open .. en hoe loop je rond ??? als je mooi bent dan word er automatisch naar je gekeken . op het naaktstrand ook eigenlijk niet zo als ze maar niet foto's gaan maken en dat ik me op internet tegen kom ..maar ook daar zijn regels en houden de meeste zich wel aan .. kijken maag dus naar mij

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • In de sauna vind ik het vervelend. Op het naakstrand maakt het me niet uit.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten