Skip to content
190 reacties
10195 weergaves

Enquete plasongelukjes (ook jongens)

Er zijn hier vaak leuden en ook jongens die kn hun btoek hebben geplast. Meestal als het gaat over beschamende momenten. Kun je hier makkelijk zeggen want anoniem. Meestal komen dan mensen zeggen dat ze ook wel eens zo dringend moesten en dat mazkt het minder erg. Maar ik had dat nooit en de mredte van mijn vrienfinnen ook niet. Maar ze zullen dat ook niet zeggen. Dus hier de vraag; Wanneer heb jij voor het laatst in je broek geplast ? Alleen leeftijd. Uitleg waarom je er niets aan kon doen mag, maar ben alleen geinteresserd in aantallen. Dus iedereen meedoen graag. Ik was 4 jaar.

21 jaar
3 jaren geleden

190 Reacties

  • Het is wat je met betrapt bedoelt meisje van 16. Een vriendin hield mij netjes met haar rug naar me toe zo goed mogelijk uit het zicht. Natuurlijk mag ze alles van me zien, maar poepen vind ik erg beschamend. Verder hebben wat verderop natuurlijk mensen wel gezien dat ik daar zat. Schaamde me dood maar met een broek vol thuiskomen dat is erger.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje 20 toen je achter dat bushokje zat te poepen ben je toen betrapt of niet?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor mijn ook meisje 18. Ik vind het op mijn leeftijd (was al 17) ook een beschamende stommiteit. De echte stommiteit is natuurlijk dat je net als ik met een volle blaas op stap gaat. Dat leer je op je 3de dat je dat niet moet doen. Dan zit het uiteraard tegen en loopt het door als een gek maar dat is geen excuus.
    Ongelukje is dan het woord om het minder erg te maken, maar het is een kleuter woord. Dan voel je inderdaad een kleuter.
    Ik dacht dat ik thuis een preek zou krijgen maar mijn moeder keek vrolijk zonder me uit te lachen en zei ‘wat goed , eindelijk hier een man die in zijn broek plast’. Zo goed, want man voelde ik me toen even niet. Meiden hebben het natuurlijk veel moeilijker. Maar goed, op een drukke straat doe ik het ook niet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik was net 16 en was op school vergeten te plassen. In de bus kon ik het al moeilijk ophouden maar dat lukte gelukkig nog. Lopend naar huis ging steeds moeilijker. Ik verloor steeds meer en uiteindelijk de hele plas. Ik was er kapot van en schaamde me voor mijn vriendin, iedereen die ik tegen kwam en toen mijn moeder thuis. Ze zeiden wel dat het kon gebeuren en niet erg was maar zelf vond ik dat niet. Als ik er zoals nu weer aan herinnerd wordt voel ik weer hoe nodig ik moest en dat ik het niet meer kon ophouden. Voor mij dus best een vervelende ervaring.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Dan is het gewoon niet anders meisje van 16. Ik heb ook achter een bushokje op de stoep gepoept. Met plassen neem ik nog wel risico, maar een hele poep in je broek dat moet je niet meemaken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje 16, maar was het dan schoon of wat had je daarna thuis gedaan? Is vies als iemand anders erop heeft gezeten toch?
    Sproeier erop is niet genoeg, hoe was jij je kont als ik vragen mag ?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hahaha meisje 20 dat wat die ene vrouw is overkomen is ook een keer met mij gebeurd tijdens een wandeling.
    Ik moest toen ook nodig plassen en poepen en ik wist dat er een bouwvakkers wc in de buurt was.
    Dus ik daar snel heen gegaan was die op slot.
    Ik moest zo nodig dat ik naast die wc op de stoep heb geplast en gepoept gelukkig kwam er niemand aan en had ik zakdoekjes bij meom me bips af te vegen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Afgelopen zomer moest ik tijdens het wandelen heeeel nodig maar de wc.
    Maar toen ik bij een toiletgebouw kwam was die gesloten.
    Ik had toen al een beetje in mijn broek geplast .
    Ben toen achter het toiletgebouw gaan plassen.
    Was trouwens niet de enige want er kwamen 2 vrouwen aan die ook moesten plassen.
    Een van die vrouwen heeft zelfs zitten poepen omdat ze het niet meer op kon houden.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @J19. Kon je niet meteen naast de auto HEM er uit halen of kon je hem niet vinden? Hihi. Had een natte broek en een rood hoofd gescheeld. En mensen die het zien kom je toch nooit meer tegen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Het belangrijkste was haar autostoel jongen van 19. Die broek van jou kan in de was. Dus voor haar was het net goed gegaan en voor jou net mis.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Toen ik 14 was nog een keer. Ik moest in de auto heeeeeel nodig en lijn moeder maakte een noodstop voor me bij een rijtje bomen. Maar toen ik uitstapte hield ik het al gelijk niet meer op. Ze vond het gelukkig niet erg en er is verder niet meer over gezeken haha.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarschijnlijk had je het als het had gemoeten ook nog wel 10 minuten opgehouden jongen van 17. Ik weet het, het is hopeloos als je zo erg moet en het kan niet, maar in je broek dat doe je niet hoe erg de aandrang en de buikpijn ook zijn. Maar wat lucht het dan op als je eindelijk kan……

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Gisteravond bijna. Ik had dit topic al vaak zien staan maar dan denk je alleen dat overkomt mij niet. Nou gisteravond dus op een haar na in de bus. Nog nooit zo nodig gemoeten en op het laatste dacht ik echt dat ik in.mijn broek ging pissen. Gelukkig waren we toen bij mijn halte en daar kon ik na drie stappen plassen. 10 seconden later was het te laat geweest.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 17. Je wist kennelijk heel goed wat je deed. Hopelijk heeft het je geholpen om nooit meer iets te stelen. Ik heb rond die leeftijd een paar keer geld uit mijn moeders portemonnee gestolen Het is nooit uitgekomen, maar jammmer dat ik toen niet tot aan mijn schoenen in mijn broek heb gepist.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Toen ik 13 was en in de supermarkt op heterdaad werd betrapt tijdens het stelen van een zak chips.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • mijn laatste keer was vanmiddag dus toen ik 18 was het gebeurde zo ik ging fietsen met paar vriendinnen en was een uur fietsen en had witte legging aan vanmiddag na ongeveer 10 minuten voelde ik dat ik best nodig moest plassen we probeerde elkaar aan het lachen te maken en ja ik lach best snel en na nog is paar minuten zei ik stop volgens mij plas ik in mijn broek hun keken naar mijn broek en zagen mijn witte legging steeds donkerder kleuren

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Toch erg verschillend. Op school is toch de laatste plaats waar je zo te kijk wilt staan en dat doe je ok een ander niet aan.Thuis is het lachen, douchen en schone broek. Ik neem ook wel risico als ik heel dringend moet en bijna thuis ben, dat is ook zo erg niet.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ooww das wel heel erg door kietelen hé vooral in de klas had je toen echt alles in je broek geplast dan en wat gebeurde er toen? En wat zei de docent?
    Nou door kieteldood heb ik het van de week nog in me broek geplast bij een collegaatje thuis ik zei ook nog nee stoppen anders plas ik in me broek! Maar ze ging door en dacht dat ik een geintje maakte en toen was het te laat en ik kon niet meer stoppen met plassen! Schaamde me best wel en zij ook sorry zei ze!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik was toen 16 jaar rede dat ik in mijn broek plaste was dat ik in de les zat op school en ik vroeg of ik naar wc mog en mog niet en toen docent even de klas uit was ging een vriendin van me me kietelen ik zei eerst stop want ik plas in mijn broek alleen toen was het al te laat

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Dan op de vluchtstrook stoppen is ook gevaarlijk jongen van 14. Daar moeten ambulances over kunnen. Ze zou dus ook niet voor zichzelf daar gestopt zijn en iedereen die heel heel nodig moet plast op een moment in zijn broek dus zij ook. In een extreem geval als dit ook niet zo erg. Los het dan op zoals het kan, die jas kan in de was en je broek ook. Het is jouw geheim, wel leuk dat je het hier vertelt.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten