Skip to content
14 reacties
1606 weergaves

Waar schaam je je het ergste over?

En hoe oud was je toen? Ik begin.
Het was vorige week. Het was nacht en ik lag in bed en mijn iphone was leeg. Het ladertje lag in de huiskamer dus ik ging dat ff snel halen. Gauw terug de trap op want ik was naakt.
Komen mijn zus en haar vriendin precies de trap naar beneden.
Die heeft dus alles gezien. Deze week kwam ik haar weer tegen en schoot ze weer in de lach en zegt ze de vorige keer zag je er grappiger uit. Ik heb maar niets teruggezegd. Dat vergeet ze nooit en blijft me uitlachen.

16 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • Aan m18 Ik hoop dat je er nooit meer in wilt belanden en dan denkt dat je schaamte ook weggaat

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik schaam mij dat ik 2 maanden in een JJI heb gezeten toen ik 16 was

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je een gezonde jongen bent dan zullen die meiden best genoten hebben. Ze zullen wel commentaar hebben gehad, maar dat doen we om het er langer over te kunnen hebben. En trouwens, je piemel was toch ook jarig.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je pleegmama en vriend bezig zien in slaapkamer en dat ik net iets vragen wou aan pleegmama smorgens vroeg dat je net wakker bent .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit is drie weken geleden gebeurd. Ik was op kamp met overnachting en ik slaap altijd naakt. Aangezien ik op de kamer lag met twee vrienden vond ik dat dus geen probleem en ik sliep daar in dat hotel dus ook in mijn blootje. Nu, ik had mijn verjaardag dus net tijdens dat kamp en één van de kampleiders had daar blijkbaar van gehoord. Ze hadden een kaartje geschreven en muziek opgezet en het was de bedoeling om mij met luide muziek zo 's ochtends wakker te maken. Je kan wel raden in welke situatie ze me toen gewekt hebben en hoe ik dat wel genant vond (vooral omdat er ook meisjes van het kamp de kamer binnen gekomen waren om me een gelukkige verjaardag te wensen). Was nogal een beschamend begin van mijn verjaardag.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ssssttttt TS , sommige dingen liggen bij mij gevoelig. Ik heb de enquete net eerlijk ingevuld. Leuk hoor je moeder die overal het leuke van inziet. Dat heb ik gelukkig ook, ook toen ik in mijn broek had geplast, vriendinnen waren ook heel grappig.
    Ben benieuwd of je de volgende keer weer gewoon met die vriendin praat. Gewoon grapje erover maken en zij zal toch ook niet van steen zijn als ze snachts op de trap een mooie naakte jongen tegen komt?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik door mijn moeder meisje 19. Sinds dat staat er hier altijd een doos kleenex. Ik was net aan het komen dat was ook zo vreselijk, maar ik heb een top moeder. Daarom loop ik wel vaker naakt naar beneden om iets te pakken als er verder niemand is en als ze het merkt dan roept ze lachend hoe meer blote mannen in huis hoe beter. Mijn zus vind ik ook niet erg maar die vriendin wel.
    Twee jaar geleden toen je zo nodig moest…..in je broek geplast?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is niet het belangrijkste TS hoe groot je piemel is, het belangrijkste is dat hij aan een aardige en grappige jongen vastzit. En dat ben jij vast. Ik ben een en al beschamend, maar dat jongens mij naakt hebben gezien doet mij niets. Verder moest ik twee jaar geleden op weg naar huis een keer heel nodig plassen, maar dat vullen er al veel in. O ja ook betrapt bij vingeren. Nou ja betrapt, broer had vergeten te kloppen, dat was het.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ze is heel leuk meisje 19 dat maakt het nog beschamender. Ze is twee jaar ouder dan ik net als mijn zus, dus ze zal al jongens met veel meer hebben gezien. Gelukkig was hij het laatste jaar bij mij ook wel erg gegroeid. Jij moet ook nog iets beschamends invullen….

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Is toch geen ramp TS. Dat ze je in je blootje heeft gezien. Haar opmerking geeft aan dat ze het leuk vond dus niets aan de hand. Volgende keer als ze er is , zeg je dat het nu haar beurt is. Is ze leuk?


    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Geweldig jongen20. Vooral die scheet en het spuiten bij het zoenen. Heeft mijn vriend ook gedaan. Moet je je niet voor schamen, ik voelde het gebeuren en het was geweldig. Daarna vaker gedaan tot we echt seks hadden.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Meiden ik vertel alles.
    Betrapt met rukken door mijn moeder (13, ik wist niet dat je bezig was).
    Grote wind gelaten bij spreekbeurt (15, ging over Mark Rutte)
    Stijve tijdens gymles (15, ging niet meer over door alle aandacht)
    Op straat in mijn broek geplast (13, moest zooooooooonodig)
    Dronken gekotst op straat (16, vind ikzelf de ergste)
    In mijn broek klaargespote met zoenen (1e vriendin, 17)
    Oma van vriend tegengekomen met naaktlopen(16, ze deed niet mee).
    In mijn broek geplast op station (19 op 19 moet je nog erger dan op 13)
    Alle erecties in de klas, de bus en in de auto tel ik niet mee.

    De allerergste dingen.ben ik vergeten of heb ik verdrongen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is nog niets in vergelijking met mijn broer ts die was met keiharde muziek aan het masturberen in de huiskamer toen ik met mijn vriendin thuis kwam. Mijn vaders lul heeft ze ook al gezien, want die stond zich vrolijk te verkleden op het strand toen zij mee was. Doet hij altijd maar als zij mee is toch even niet, dacht ik zo. Die zelfde vakantie plaste mijn moeder in haar broek. Mijn familie.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe snachts nog steeds pipi in mijn broek. ik slaap te diep dus ik voel het niet. De enigen die het weten zijn iedereen in ons gezin natuurlijk, en mijn nichtje en mijn beste vriendin, omdat die al een keer blijven slapen zijn. Ik schaam mij daar dood over, maar ja.

    12 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten