Skip to content
43 reacties
3636 weergaves

"het"" met je zelf doen

Hoi , Na alles wat ik mee gemaakt heb wil ik het weer met me.zelf doen. Ik heb me laatst weer voor het eerst gevingerd (langzaam opbouwen) kwam heel moeilijk klaar ( wat mij logisch lijkt) maar ik wil meer speeltje bijvoorbeeld maar hoe kom je aan zo iets ??

15 jaar
3 jaren geleden

43 Reacties

  • Inderdaad, lekker momentje voor jezelf hihi

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • M15 ik heb nog altijd evenveel vingersessies als eerst, ookal heb ik regelmatig sex met mn vriend. Ik vind het allebei gewoon heel fijn om te doen :P

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M19 Ik ben heel tevreden over mijn vingersessies en als ik later sex ga krijgen zal het misschien minder worden, maar lekker blijven. Dat ligt eraan hoe mijn lover het doet ;)

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kom eik ook altijd klaar. Hoe lang ik bezig ben hangt meestal af van hoeveel tijd ik heb. Soms doe ik het gwn 1x en ben ik met 5 minuten klaar, andere keren ben ik wel een half uur bezig. Ik heb het ook wel eens meer dan een uur volgehouden. Hoevaak het toen lukte heb ik niet bijgehouden omdat ik vergat te tellen :P

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M19 Ik kom eigenlijk altijd klaar als ik dat wil. Soms heb ik weinig tijd maar ga ik toch even vingeren. Als ik erg geil bent kom ik, anders ben ik toch tevreden met het lekkere gevoel.
    En jij of andere meisjes?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij lukt het soms 3 x om achter elkaar klaar te komen. Squirten lukt maar 1x bij me als.ik het goed doet. Had laatst vibrator maar die was net iets te groot voor me ( doorsnede)
    Deed erg pijn bij me of was niet goed ontspannen .Maar dat voelde wel lekker

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoelang gaan jullie meestal door? En hoevaak lukt het jullie dan om klaar te komen?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M19 Dat is helemaal waar. Ik zou ook willen dat ze minuten duren, maar ik ben bang dat ik dan totaal uitgeput bent :) Dan maar een keer extra spelen

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, is bij mij ook dat ze heel kort duren maar als.ik het goed doet kan ik squirten dat er een.flinke straal uit me komt wow

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • M15 klaarkomen duurt altijd te kort, daarom doe ik het altijd meerdere keren als ik bezig ben ;)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M13 echt wow hè? Gewoon verslavend om het te doen. Duren ze lang of kort bij jou?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is mij 2 keer gelukt en het is echt heerlijk.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • @m18 oeh dat lijkt mij ook wel kicken om.een elektrische tandenborstel te gebruiken als vibrator . Ook lijkt het mij kicken om met.een mini camera.naar binnen te gaan wil weleens zien hoe binnenkant eruit ziet .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ze duren bij mij ook maar een paar seconden, dus dat is normaal denk ik. Ik kom soms 2 keer achterelkaar, maar dan weet ik niet of het nog vaker lukt. Ik voel me na 2 keer wel blij en ga dan niet verder. Misschien eens proberen. Ik ben misschien een muts om een speeltje te hebben en dan te verstoppen. Ik durf het gewoon niet. Mijn moeder komt toch in mijn kast. Maar ik heb gelukkig mijn vingers die de weg weten. Nu nog leren squirten

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik gebruik een elektrische tandenborstel (uiteraard met een oud apart opzetborsteltje) als vibrator. Als mijn ouders op bed liggen of er niet zijn pak ik mijn elektrische bostel en verwissel ik het opzetborsteltje. En neem ik hem mee naar mn kamer. Het is heerlijk! Ik kom super snel klaar, als ik heel geil ben al binnen 30 seconden. Echt een aanrader!

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Die van mij duren heel kort en kan meerdere keren klaar komen. En speeltje kan je toch goed verstoppen?? In je kleding kast bijvoorbeeld? Achter stapel kleding daar komt niemand althans bij mij niet ..mama leg kleding wat gewassen is Op mijn bed en moet ik zelf opruimen .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik weet wel waar ik moet zoeken maar ik had geen resultaat. Misschien toch nog maar eens oefenen. Een speeltje wil ik wel maar ben bang dat iemand hem vind. Ik gebruik soms de elektrische tandenborstel als ik alleen ben vanwege het geluid of mijn haarborstel. Duren jou orgasmes kort of lang? Ik weet niet wat normaal is

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @m15 , je moet weten waar je g spot zit ( google) . Men zegt dat je een soort kom hier beweging moet maken met je vingers en veel druk uit oefenen . Naar je buik gericht. Op een gegeven moment krijg je plas drang als of je heel nodig moet dan gewoon door gaan en laten komen . Probeer dat eens ? .als dat niet lukt dan kan je altijd nog er over nadenken om speeltje te kopen .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Spuit je zoveel? Wow dat zou ik ook willen. Maar ik heb geen speeltje en ik weet niet of het zonder ook kan.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @m15 ja het was echt lekkerder nu.. En ben er nu.achter gekomen dat ik kan squirten hmmmm dit geef zo,n lekker gevoel alleen mama verbaasd zich dat er zoveel handdoeken in de was zijn oepsss

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten