Skip to content
6 reacties
1542 weergaves

Hoe reageren jullie op een stijve piemel?

Het zal bij iedereen natuurlijk wel afhangen van de jongen of de situatie. Bij jongens die ik nauwelijks ken doe ik wel vaak of ik niets door heb. Als dat onmogelijk is maak ik een flauw grapje of zo.
Bij jongens die ik ken en ik ben de oorzaak bijvoorbeeld door zoen dan lach ik en kijk er naar en plaag wel eens , maar dat hangt van de jongen af. Soms ben ik zelf geil maar dat zeg ik niet.
Tegenwoordig is een van die jongens mijn vriend en dan maak ik dubbelzinnige opmerkingen en vertel als ik nat ben. Uiteraard om het nog erger te maken. Als er niemand is die het ziet zit ik er ook aan. Maar ik bedoel eigenlijk meer jongens die (nog) niet je vriendje zijn, want dat ligt bij hun soms heel gevoelig en verlegen jongens vind ik eerlijk zo leuk.
Jongens vertel hier wat je het ergste van meiden vindt.

18 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Sorry jongen van 15, die reactie was van mij, ik heb er weer naast getikt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat vindt ik minder met elkaar te vergelijken jongen van 15. Het is meer te vergelijken met nat worden en harde tepels bij ons, maar dat valt niet zo op. Wel ga ik dan ook wat blozen en kan lijn benen niet goed stilhouden dus je ziet wel iets.
    Verder heb je gelijk er is weinig nodig zeker als je 15 of 16 bent en bij jongens die ik niet goed ken zal ik er geen grapje over maken als ze dat niet zelf doen. Bij een jongen die ik goed ken is dat anders hoor, die weten dan dus ook dat het een grapje is. Als we niet lollig meer over een stijve lul mogen doen??

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Meiden moeten zich idd realiseren dat jongens, vooral van mijn leeftijd, vrij snel een stijve krijgen, soms als ze niet eens opgewonden zijn. Je bent dan wel heel flauw als je daar opmerkingen over gaat geven, daar kunnen wij immers ook niks aan doen. Wij jongens (ik tenminste) maken toch ook geen grappen als een meisje ongesteld is? Daar kan zij ook niks aan doen en hoort gwn bij de puberteit, bij ons hetzelfde alleen is de oorzaak anders en is een stijve minder rot.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Sorry de reaktie van J19 hiervoor was van mij, verkeerde vakje getikt

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt groot gelijk jongen van 19. Ik heb nog nooit daarom een jongen voor gek gezet en vind dat TS er ook heel redelijk mee om gaat. Maar ik heb meiden meegemaakt die daar een stampij over maken. Die moeten zich eens voorstellen dat ze bij het minste beetje dat ze geil van een jongen worden gelijk een opvallende natte plek in hun broek krijgen en dan voor paal gezet worden. Jongens krijgen dat nu eenmaal bam.
    Als je de jongen goed kent mag je natuurlijk plagen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik baal ervan als ik voor gek wordt gezet door een meisje, dan word ik best onzeker.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten