Skip to content
11 reacties
789 weergaves

Ik begin af te knappen op jongens

Ik bedoel alleen wat betreft seks. Ik heb er nog niet eentje gehad die het kan. Zaterdag de vijfde keer in mijn leven en weer niet voor herhaling vatbaar. Ik voel me niet misbruikt hoor, ik was degene die wilde en was apegeil maar voel me wel verkeerd gebruikt want hij wist niet hoe hij mij klaar moest maken en wilde het ook niet weten.
De volgende keer met een jongen moet hij eerst examen doen.en als hij vindt dat het alleen lul er in en op en neer is dan doe ik het wel alleen. Zijn er meer met zulke slechte ervaringen?
Ik ben dol op jongens hoor en heb een paar leuke gewone vrienden, zit er nu aan te denken om met een waarmee ik ook wel eens sport en die nog vrij is voor te stellen om samen naar bed te gaan en elkaar dat te leren. Is dat een rare gedachte?
Ik zal ook wel iets niet goed doen.

20 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Nee, niks mis met wie dan ook, alleen een leerschool zou niet verkeerd zijn. Wij zijn thuis als naturist behoorlijk vrij opgevoed en mijn wat jongere zus werd ook weleens beregeil als ze zag dat ik een stijve had.
    Het gevolg was dat we elkaar door en door hebben geleerd wat wel of niet fijn is, waar je wel of niet van klaar komt etc. en daar doen we nu allebei ons voordeel mee bij onze resp. vriendinnetjes/vriendjes. Als je geen broer of zusje hebt wordt het natuurlijk wel wat moeilijker, helaas.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben TS. Ik ben dat rustige serieuze casual meisje jongen 21 en soms spring ik er uit. En dan word ik wel eens apegeil, hetzelfde als jij een superharde krijgt. Iets mis mee?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat apegeil hou ik er in TS. Kan me daar wel iets bij voorstellen. Jammer voor je als je daarna niet klaar wordt gemaakt.
    Ik begrijp tussen de regels door dat je geen relatie wilt en one-nights geen succes zijn. Ga je nu fwb proberen?
    Wie ben je zelf dat uitdagende meisje of dat casual onopvallende meisje? Waarom niet er tussenin?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben TS. Blij met al jullie reakties. Ik heb er ook met een vriendin over gesproken en bijna iedereen zegt dat ik de verkeerde jongen uitzoek. Toch moet ik de fout bij mezelf zoeken en niet bij die jongen. Als ik ga stappen ben ik open voor jongens en voor seks en kleed en gedraag ik me best uitdagend. Maar alleen dan, met dingen van mijn studie of er rondom en met sport kleed ik mij heel erg casual en als ik opmerkingen van jongens krijg die iets willen doe ik of ik het niet hoor. Heb dus wel jongens binnen mijn vriendenkring maar die denken dat ik aseksueel of zoiets ben. Pas kwam er een die ik goed ken een beetje aanpappen (iets te vriendelijk) na het tennis. Niet op ingegaan en die avond lang met hem over klimaatproblemen gesproken.Daarna naar huis gegaan en geen moment gedacht laat ik die eens mee naar huis nemen. Dat dacht ik dit weekend pas.
    Daar kan Ik natuurlijk wel beter mee praten en die luistert ook naar mij als ik wil dat het anders dus voor mij lekkerder moet.
    Misschien moet ik hem vragen om mee te gaan stappen en wordt ik dan wel ook apegeil van hem haha. Het is best wel ook de situatie waarin iets gebeurt. Zoals je zegt laatste meisje 19 er was zaterdag erg weinig voor nodig, maar hij had het niet, wist het niet of ik kon het niet duidelijk maken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • MeisjeTS20. Ik vind het heel jammer voor jou en ik ben een beetje bang dat jij in dit opzicht de "verkeerde" jongens bent tegengekomen. Zelf heb ik ook een vriendje (anderhalf jaar jonger), maar ik heb niks te klagen, dus heel verschillend per jongen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Eigenlijk is het heel simpel: degene met wie jij vrijt moet eerst zorgen dat jij, meisje, als eerste klaarkomt. Pas daarna mag hij klaarkomen. Of hij je neuken mag bepaal je lekker samen, maar maak héél duidelijk dat je van hem verwacht dat hij jou eerst laat klaarkomen. En moeilijk zal dat niet zijn, je was apegeil zeg je zelf al....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij goede seks moet je je focussen op het genot van je partner. Als je daar beiden je best voor doet komt je eigen genot vanzelf en dan leer je elkaar met respect aanpakken. En heb je goede seks denk ik dan.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vat jou sekspartners op als one night stands of Fwb, geen relaties. Ik denk dat het veel makkelijker zal gaan als je daarvoor een vaste partner hebt, losstaand van een relatie. Dan wen je aan elkaar en is het contact makkelijker. Dan kan je aan hem uitleggen hoe het wel moet, dat gaat namelijk niet met èèn keer seks lijkt mij. Hoop dat je hier wat aan hebt, ikzelf heb 0 ervaring namelijk :).

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Sommige bakken er inderdaad niks van vooral als ze achteraf helemaal tevreden zijn en ik denk ??? Nu zeg ik daar wel wat van. Samen beter worden kan zeker moet je wel iemand hebben die er ook over kan praten.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan heb je een echte jongen nodig met pit. Ik kan een lekker potje hoor haha

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Op welk soort jongens val je? Sommige types hebben alles zo gekregen en hebben zich nog nooit ergens moeten aanpassen, zo heb ik geleerd. Die vinden zichzelf het middelpunt van de wereld en zullen ook nooit moeite doen voor jou. Ik snap dat de looks van de buitenkant een aantrekkingskracht kunnen uitoefenen, maar je moet iemand hebben die ook een mooie binnenkant heeft. Die gaat dan niet met je naar bed voor zichzelf maar maakt dat jij er ook iets aan hebt.
    Goed idee om elkaar het te leren, het verkeerde type zal dat belachelijk vinden en denken dat hij alles al kan en weet. Dan weet je al onmiddellijk dat je hem beter laat gaan.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten