Skip to content
12 reacties
2220 weergaves

Zichtbare bobbel in je broek

Hey meiden ik vroeg me af wat jullie vinden van jongens die echt een zichtbare bobbel hebben in hun broek. Zelf draag ik soms van die Nike joggingbroeken en soms zonder onderbroek en dan zie je alles best goed zitten. Moet ik me hier voor schamen of vinden mensen dit stom denken jullie. Of juist leuk?

21 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Help meisje van 20, nu loop ik vuurrood aan hoor. Voel me geflatteerd door jouw droom. Blij dat het geen nachtmerrie was. Ik hou wel van jouw directe stijl. Maar verder wou ik het hier maar bij laten want 1 op 1 conversaties hebben ze niet graag op dit forum. Fijne dag nog en tot ziens in een van de andere topics.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 20. Hoewel ik niet weet hoe jij er uitziet, heb ik over jou gedroomd. Apart he?! Jij viel mij echt op doordat jij zo'n leuke en spontane reactie gaf op de vorige opmerkingen over jongens, die hun bobbel proberen te camoufleren. Gelukkig vind jij dat ook onbegrijpelijk. In mijn droom zag ik ook die mooie bobbel van jou, waar ik helemaal blij van werd om die te zien. Ik ben blij dat jij het de meiden gunt om jouw bobbel te mogen zien.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 20. Wij begrijpen elkaar. Jij bent een jongen naar mijn hart.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee dat snap ik ook niet. De ene jongen koopt push-up onderbroeken of propt er vanalles in en de andere schaamt zich en wil het liefst bobbelloos door het leven gaan. Je bobbel is verdorie je visitekaartje.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen van 21. Je hebt nu verschillende reacties van meiden kunnen lezen, waaronder die van mij. Zoals je kunt zien vinden veel meiden die bobbel van jou leuk! Zelfs een meisje zegt, hoe groter hoe beter. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik hier ook van geniet. Waarom schamen of zoiets? Soms denk ik weleens, wat is dat toch met sommige jongens dat zij zo denken. Wij als meiden zijn juist heel blij met jullie. Dat mag je best weten, jongen van 21.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Mee eens ander meisje van 19. Jongens hoeven zich niet te schamen dat daar een piemel en twee ballen zitten. Ik schaam me ook niet dat er borsten in mijn bh zitten. Daar mag ook naar gekeken worden. Wel normaal graag.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • al die sporters in die strakke lycra-pakjes schamen zich toch ook niet. En dat hoeft ook niet. Wel lekker om naar te kijken....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb vorig jaar een paar weken in een rolstoel gezeten door een blessure en dan zit je met je gezicht eigenlijk op kruishoogte en vallen de bobbels direct op. Sinds die tijd kijk altijd wel of ik een bobbel zie als ik een jongen leuk vindt, hoe groter de bobbel hoe meer interesse

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben meer van de meiden dus let daar niet zo op. Laat ik het eens omdrasien: als ik door mijn vriendin echt super geil en nat ben zie je wel eens een natte plek bij mijn kruis in bijvoorbeeld mijn fietsbroek, kijk jij daar naar en wat vind je daarvan?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als het lijkt alsof het per ongelijk is of gewoon toevallig, dan vind ik het wel mooi om te zien. Als het lijkt alsof het expres is, dan vind ik het juist weer asociaal.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 21. Dat is juist mooi om te zien! Jij bent een jongen en die bobbel onderstreept dat. Ik vraag mij wel eens af waarom jongens soms denken dat meiden dit niet leuk zouden vinden. Jullie zijn toch jongens, jullie hebben een piemel, een zak en 2 kloten. Gelukkig wel, denk ik! Dat hoef je toch niet te verbergen? Daar mag je best wel meer trots op zijn. Ik zie graag een leuke, zelfbewuste jongen en die bobbel hoort daarbij, vind ik. Het meest mannelijke deel van jouw lichaam! Anders lijkt het net alsof je geen jongen mag zijn of je daarvoor verontschuldigt. Alsjeblieft, ik hoop het niet! Beste jongen van 21. Ik hoop dat ik jou zo heb overtuigd om gewoon met een bobbel, die daar gewoon zit en daar ook hoort te zitten, rond te lopen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Maakt niks uit ben daar niet mee bezig of ik moet diegene leuk vinden.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten