Skip to content
21 reacties
4776 weergaves

Schrikt een grote piemel af?

Hii, ik heb het geluk (of ongeluk) dat ik een aardige penis heb gekregen. Echter merk ik vaak dat vrouwen het idee heel geil vinden, maar als puntje bij paaltje komt toch niet willen. Het lijkt erop alsof het afschrikt. Mn piemel is 23cm lang en 15cm omtrek

Hoe kijken jullie hiernaar?

21 jaar
3 jaren geleden

21 Reacties

  • dan isdie van jou zekkeer erg klein

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Aauutch, die kwam hard aan...

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • De grootste lullen hebben vaak een klein pikkie..... Daarom doen ze zo lullig.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Een grote penis schrikt mij niet af echter ik vindt het juist heel mooi en lekker om te zien. Ik heb er zelf een van 13cm ik heb regelmatig seks met jongens waarbij ik dan graag wordt genomen. Ik heb eerlijk gezegd liever seks met een wat grotere geschapen iemand. Het opgevulde gevoel en ook de prestatie om een grote penis te ontvangen maakt mij enorm geil

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb meerdere vriendjes gehad die niet zo groot geschapen waren, dat vond ik prima. Ik kreeg toen een vriend met een piemel van meer dan 20 cm dat deed in begin wel pijn maar na een paar keer wen je er aan en vind je dat heel erg lekker. Toen het uit was kreeg ik weer een vriendje met een kleinere en dat viel echt tegen. Voor mij is de lengte dus echt wel belangrijk vroeger niet maar nu wel

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 22 heeft gelijk. Zelf heb ik een lul, die 13 cm is (in stijve toestand), dus iets beneden gemiddeld qua lengte, maar de meisjes, die ik heb gehad tot nu toe, waren niet ontevreden over wat ik ermee kon. Ook mijn huidige vriendin van 16 niet, deze meid wordt meestal helemaal blij als wij gemeenschap hebben (ik zal het netjes zeggen). Wel ben ik wat een voorlijke jongen, mijn interesse in meisjes begon al vroeg en ik heb meestal meisjes, die iets ouder zijn dan ik. Waarom dat zo is, weet ik ook niet, maar tot nu toe val ik daar meer op.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een pik van gemiddelde lengte (14,5 cm.) maar wel wat dikker dan gemiddeld. Al die verhalen van meer dan 20cm. moeten wat mij betreft in het nieuws komen en als ze die dan ook nog goed stijf kunnen houden is er best een baan in de seksindustrie voor ze weggelegd. hahaha Het gros zit gelukkig voor de meiden binnen enkele cm's meer of minder rond het gemiddelde! Ik heb ook nog nooit gehoord dat het te klein zou zijn?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendje waarmee ik gisteravond voor het eerst seks heb gedaan heeft 14,5 centimeter en dat vind ik veel. Ik heb minder dan jouw 14 centimeter en met die 14,5 moet hij echt al voorzichtig doen. Hoe dik hij is weet ik niet, ik kon niet even in mijn nakie naar beneden om de schuifmaat van mijn vader te lenen hihi. Maar het voelde vurrukkeluk. Dit was voor ander m16

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn huidige vriend is de 2e jongen met wie ik seks heb, ik ben voor hem de eerste vrouw. Had dus al meer dan een jaar ervaring en nooit iets van pijn gevoeld zelfs niet al hij wat harder te keer ging.
    Bij mijn nieuwe vriend is dat soms wel zo. Dat hij heel wat meer in zijn broek had dan mijn ex had ik al snel ontdekt en om te zien is dat echt vet. Ook om er met 2 handen met olie mee te spelen is super. Maar het pijpen is veel lastiger, doet al snel pijn in mijn kaak en moet mijn mond geforceerd te ver open houden. Ook met neuken moet hij niet diep door stoten want dat doet echt pijn. De dikte went daar wel heel snel en daar ben ik blij mee want dat voelt super. Maar omdat hij, zeker in het begin erg onervaren was ging hij in zijn enthousiasme vaak te ver en vergat gewoon niet te diep te stoten. Gelukkig kunnen we er over praten en ik weet dat hij eigenlijk ook liever een paar cm korter was want nu moet hij er de hele tijd zijn hoofd bijhouden en kan er niet eens heerlijk ongedwongen op los gaan. Dus het lijkt wel mooi zo'n grote en volgens mij willen alle jongens wel zo grote maar wij 2 weten dat het voor geen van 2en echt leuk is zo. We hebben wel eens samen met een liniaal de lengte gemeten vanaf de bovenkant gezien en hij was bijna 19 cm, De dikte hebben we gemeten met een schijfmaat van zijn vader en daar kwam bijna 5,5 cm uit.
    Als je een beetje op wat pornosites kijkt is dat nog helemaal niet heel groot en ik vraag me wel eens af hoe die meiden er een volle lengte in kunnen hebben van ruim 20 cm en daar dan nog hard mee genomen worden ook. Kan er zoveel verschil zijn waar bij de baarmoedermond begint? Bij mij is dat ongeveer 14 cm diep, dieper gaan is dan niet fijn meer. Hoe doen die meiden uit die filmpjes dat, dan gaat er nog zeker 6 cm of meer extra in.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Van de vrouwen die ik ken schrikt 23cm af. Aangezien een vagina in geile toestand ingv 9-13cm diep is ga je toch niet ver komen tenzij ze van pijn houd

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • meisje 17; als die niet 'normaal' is en ook niet 'gemiddeld' of 'groot'..... Wat is die dan wel???? Klein dan misschien? Kijk eens naar de statistieken, dan leer je wel beter.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Maakt me allemaal niet uit wat de meiden ervan denken of vinden. Ik heb een kleine van 12 cm en als ik kan spuiten is het oké voor mij. Veel meiden ook met kleine tieten, hahaha

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Het valt op dat hier heel veel jongens denken dat een lul van 16 cm groot, normaal of gemiddeld is, dat is echt niet zo.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • i kben bi mijn vriendje heeft 22 cm en dat voel ik goed als hij me anaal neemt vind het fijn om wat te voelen

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 21. Een lengte van 23 cm is wel heel veel voor een lul in stijve toestand. Ik weet niet of dit wel een voordeel is. Mijn lul is iets meer dan de helft (13 cm) als hij stijf is. Zo'n grote lul lijkt mij ook ongemakkelijk als je een broek draagt en opeens een stijve krijgt. Ik heb zelf daarentegen wel vrij grote kloten, maar die hangen meestal onderin mijn zak, dus die hebben meer een vaste positie. Bij mij zie je dus ook wel echt een bobbel in mijn broek, maar dat heeft dus een andere oorzaak.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kan er altijd nog mee gaan honkballen.....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • 23 cm is precies goed. Mijn vriend heeft ook 23 cm mijn vorige vriend had eentje van 16 cm dat is dan toch maar behelpen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk zeker dat het afschrikt als je hem bij de bushalte laat zien!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat lijkt wel een kinderartikelen!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet fijn.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten