Skip to content
31 reacties
4228 weergaves

Slikken

Simpele vraag, als jullie een jongen pijpen, slikken jullie dan zijn zaad door?

16 jaar
3 jaren geleden

31 Reacties

  • Ik slik t meestal wel, soms niet maar ligt er aan welke jongen ik pijp of t leuk voelt om te slikken en dan een dag met z'n sperma in m'n buik te hebben. Soms hoeft dat niet zo dat idee.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Tja jongen van 21, ieder zijn ding natuurlijk, maar ik gebruik zelden een condoom en zeker niet als ik mezelf aftrek. Mijn vriendin wil mijn sperma juist in haar gezicht en mond gespoten krijgen en vindt het lekker. Zo zie je, zoveel meisjes zoveel smaken! (en ook jongens nat.)

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • met mijn vriendje doe ik alles zeg maar en nooit met condoom, andere jongens pijp ik alleen maar en dan slik ik niet. dat zijn exvriendjes of friends with benefits. nooit over gehad met mijn vriendje, maar ik denk dat hij ook wel eens andere meisjes zoent ofzo, maakt mij niet zoveel uit eigenlijk

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • M15 Ik zou het nooit doen maar ieder zijn ding denk ik maar. Doen jullie het wel veilig met condooms buiten jullie samen bedoel ik?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik spuit best wel ver en veel, ik vind het vies als sperma in iemands haar of buiten het bed terechtkomt. Ik doe bijna altijd condoom om. Alleen bij handaftrekken zorg ik dat er lakens liggen.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Klopt, ik heb niet alleen seks met mijn eigen vriendje, maar ook met andere jongens. Soms is het alleen pijpen, maar soms ook met neuken erbij. Dat heb ik zo afgesproken met mijn vriendje. Hij heeft ook seks met andere meisjes. We laten elkaar gewoon gaan daarin en vinden dat allebei fijn. Het is dus geen vreemd gaan omdat we dit allebei doen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • J22 Ze schrijven alletwee dat ze een vriendje hebben en daarnaast ook andere jongens pijpen. Dus gaan ze beide vreemd. Of lees jij het anders? Ik hoop dat zij ook nog willen reageren.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Tja meisje van 15, ze krijgen zo natuurlijk wel goed inzicht in hoe die verschillende formaten in je mond passen en bij het vooraf stijf trekken leren ze ook weer wat bij, ook over lengte, dikte, grote ballen of niet enz. en als ze het sperma in de mond krijgen weten ze ook gelijk hoe de smaak ervan kan verschillen en wat wel of niet lekker is. Omgekeerd kan de betreffende jongen haar ook verwennen en leer je wat je wel of niet lekker vindt enzo...... Bovenstaande gaat natuurlijk niet meer op als je eenmaal verkering hebt.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • M17 M15 Hebben jullie niet genoeg aan je eigen vriendje? Omdat jullie ook andere jongens pijpen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Tuurlijk slik ik. Dat is het geilst van een jongen pijpen. En ik slik bij mijn vriendje en andere jongens.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou, dat het nooit kwaad kan om door te slikken is niet helemaal waar, want als die jongen een soa heeft, heb jij het na het slikken zeker ook. Bij spugen is dat kans ook groot, maar toch iets kleiner. Bij alleen gewoon pijpen is de kans nog kleiner. Daarom slik ik alleen van m'n vriendje en niet van andere jongens.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Zo zie je maar, smaken verschillen. En dat is ook echt zo, kan ook per keer anders zijn. Doorslikken kan nooit kwaad, maar het kan idd zijn dat je het niet lekker vind. Het helpt enorm als je geil bent op die jongen, en natuurlijk moet hij ook willen beffen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het leek mij eerst ook altijd kei goor om sperma in m'n mond te krijgen, maar toen ik het de eerste keer proefde vond ik het echt supergeil, maar ik spuug het wel uit.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Het stuk hierboven heeft mijn zus van 19 op mijn computer geschreven maar vergeten dat er jongen/22 staat. Haha, ik ben echt geen homo, integendeel!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik slik altijd, dan weet ik tenminste zeker dat ik niet zwanger wordt want de pil is niet 100% betrouwbaar. Ze mogen daarom echt nooit klaarkomen in m'n kut.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Helemaal geen stomme vraag. Hoe en naar wat sperma smaakt is moeilijk te omschrijven. Het is ook bij iedere jongen weer een beetje anders: bij de een smaakt het gewoon vies en bij een ander kan het juist best lekker zijn. Mijn huidige vriendje heeft lekker zoetig sperma en dat spuit behoorlijk hard in mijn mond maar ook wel iemand gehad waar het uit zijn pik drupte en erg bitter was. Het scheelt wel door wat ze eten en drinken. Door bv. alcohol, koffie en vaak ook koolsoorten en asperges gaat het vies smaken. Veel zoet fruit eten, niet roken en geen alcohol zorgen vaak voor lekkerder sperma en als hij dan ook nog flink kan spuiten is het helemaal tof en lekker zodat ik daarna zijn pik vaak helemaal schoon lik, mmmm.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Smaak verscheelt heel erg van persoon tot persoon of van keer tot keer. Dat ananas eten het lekker der maakt, is echt geen mythe in ieder geval. Koffie en vooral roken maken de smaak viezer. De smaak zelf kan ik niet echt omschrijven. Het heeft iets prikkelends vind ik, vooral als je het even in je mond laat voor je het door slikt. Slik je het snel door dan proef je bijna niks.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Slikken liever niet, maar ik vind het wel geil als een jongen in m'n gezicht spuit.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Stomme vraag van mij ben nieuwsgierig maar naar wat smaakt het? Wil nog geen vriendje of zo, wil ook nog geen verkering

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje van 17, ik vermoed dat een jongen jou dan ook niet al te veel genot zal willen verschaffen. Komt best wel een beetje hufterig en banaal over.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten