Skip to content
135 reacties
7945 weergaves

stijve

Is het normaal dat een jongen wie nog geen schaamhaar al een stijve kan hebben?

13 jaar
3 jaren geleden

135 Reacties

  • Hoi TS. Ja ik begrijp dat je nieuwsgierig bent. Ik wist ook niet wat me te wachten stond want ik zie nooit jongens bloot en helemaal niet met een stijve piemel.
    Ik was ook wel onzeker omdat hij mij bloot zou zien maar dat had hij natuurlijk ook.
    Ik heb hem trouwens niet gevoeld hoor, alleen toen hij met zoenen tegen mijn schaamhaar aankwam hihi. Misschien zou jij dat wel doen als je verkering hebt, maar ik hoef dat nog even niet. Fantaseren is voor mij al net zo leuk.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier m14 ik snap je maar ben wel erg nieuwsgierig hoe zijn d voelt. Maar ik nog nooit verkering gehad. Moet dus wachten.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • M15 Ja als meisjes op hun 12de al seks hebben moeten ze dat lekker doen, maar ik doe het niet. Zoenen vind ik wel lekker met hem hoor. En ja ik heb me zeker al vaak gevingerd terwijl ik aan zijn stijve dacht. Dat is inderdaad spannend genoeg voor mij hihi.
    Porno kijk ik niet. Heb het natuurlijk wel eens gezien maar ik vind het niet geil. Die grote mannenpiemels vind ik niet aantrekkelijk hoor. Dan zie ik liever het hele kleine kale dingetje van mn vriendje, want daar zit gewoon een hele lieve jongen aan vast :)

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • M14 Eigenlijk heb je wel gelijk. Als je hier leest dat meisjes al met 12 jaar sex hebben dan ben ik blij dat ik nog steeds maagd ben. Ik hoop dat jij dat ook nog wel blijft. Later is er nog tijd genoeg voor en je krijgt geen spijt dat je zo vroeg ontmaagd bent. Jij kan nu lekker vingeren met hem ( en zijn stijve piemel) in je gedachte. Is al spannend genoeg toch? Daar hoef je ook geen p*rno voor te kijken, maar misschien doe je dat wel

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Sorry bedoelde m15 :)

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • M14. Ja dat doe ik sinds mijn 12de al hoor.
    Maar ik ben er nog niet aan toe om al dingen met hem te doen. Ik vond het best lekker om hem bloot te zien en met een stijve. Maar ik hoef er nog niet aan te zitten. Misschien raar omdat ik echt wel opgewonden werd toen. Maar hou het toch nog ff bij knuffels en zoenen.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • M14 Doe jij ook aan vingeren en kom je klaar?
    Jullie zouden wat met elkaar kunnen doen. Voorspel dus. Misschien dat hij dan eerder sperma krijgt omdat zijn opwinding bij jou aanwezigheid anders is

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • J12 Dat wist ik niet. Heb ik weer wat over jongens geleerd :)
    Ik vind het ook raar om dat soort dingen aan hem te vragen.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Oh dat zal best. Hij zat er ook wel een beetje aan te friemelen met afdrogen en toen hij zijn onderbroek aan deed. Maar als hij zich wel eens aftrekt is niet dat zo raar denk ik. Zal wel normaal zijn voor jongens als ze 13 zijn.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @j12 met sperma heb je meer een voldaan gevoel dat het je gelukt is

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Met 11/12 jaar kunnen we zeker klaarkomen maar de meeste zonder sperma ik heb ook nog geen sperma en ook nog geen voorvocht. Maar of het een ander gevoel is met of zonder weet ik niet

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Hij zal wel klaar kunnen komen maar nog geen sperma hebben. Weet je of hij zich al aftrekt dan? Wij kunnen toch ook al klaarkomen met 11 of 12 jaar. Dus jongens ook lijkt mij

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Oh nou dat lijkt me zeker een raar gezicht als dat gebeurt en ik hoef dat ook nog niet te zien bah.
    Maar ik weet ook nog niet of hij dat al kan hoor want het is allemaal nog best wel klein bij hem.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat elke jongen wel stijf wordt als een meisje zich voor hem staat en zich uitkleed. Ik lees ook soms dat jongens spontaan klaarkomen dan. Jou vriendje ook of niet?
    Lijkt me een raar gezicht

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • m15 Nee hij werd vanzelf stijf toen ik mijn badpak uittrok.
    Ik heb er niet aangezeten, maar tijdens het zoenen kwam die wel tegen mij aan. Onder mijn buik tegen mijn schaamhaar zeg maar.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb je hem ook nog aangeraakt tijdens het zoenen omdat hij stijf werd of werd hij opgewonden?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • m13 Ja ik vond het wel leuk om te zien. Eerlijk gezegd was ik daarna ook wel opgewonden. Kan ook door de spanning komen.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Beetje rare vraag is het leuk om te zien? Ik heb nog nooit een blote jongen gezien.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • j13 Ja met zwemmen hebben we een kleedhokje gedeeld dus toen zag ik hem bloot. Er hebben toen ook even snel gekust en toen kreeg ie een stijve vandaar. Hij is denk ik ook 10 of 11 cm. Maar goed dat maakt niet uit want we doen toch nog niks.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • M14 Heb jij je vriend dan al eens bloot gezien?

    13 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten