Skip to content
9 reacties
3287 weergaves

Vriendin heeft iets bekend wat ik niet wilde weten...

Oké ik hoop dat dit niet te erg is voor dit forum. Ikweet namelijk niet waar ik het anders kwijt moet. Een van mijn beste vriendinnen heeft laatst toen ik daar was toegegeven dat ze soms zichzelf laat likken door haar hond...

Ik wist niet hoe ik moest reageren dus lachte ik er maar om, maar weet nu niet wat ik moet doen. Is dit normaal? Moet ik dit aan iemand vertellen?

Help!

15 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • En dat noemen ze dan een hondenleven...

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier

    Dankje voor de reacties. Ik zou het ;t liefste willen vergeten en tegen niemand zeggen. Ik vind het alleen zielig voor het hondje. Alleen weet ik niet of die het erg vind of zo. Wil niet dat er iets ergs met m'n vriendin gebeurt omdat ik het tegen iemand zeg...

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ach, al die gedachten die je daarover hebt kun je onderdrukken en relativeren. Een ding is concreet en dat is wat jongen 21 zegt. Het dier zit vol bacteriën dus een vreselijke kans op infecties. Waarschuw haar hier voorzichtig voor.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Blijkbaar houdt het je bezig. Maar waarom eigenlijk? Je vindt het niet kunnen, smerig wellicht. Maar, je ziet het wél constant voor je, je kunt hun hond niet meer gewoon bekijken, hoe moet je reageren als hij tegen je oprijdt, zoals honden dat soms doen. Heb je je vriendin al gezegd dat je dit liever niet had willen weten? Of, ben je bang dat ze je dan vraagt waarom?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Gadverdamme. Dat is echt ziek!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Om er van te kotsen. Vertel ze dat maar.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Haar er vooral attent op maken dat dit ernstige complicaties kan veroorzaken! Een hond heeft nl. veel bacterien in zijn muil en lekken aan alles! Als daardoor een infectie ontstaat wil je die liever niet denk ik!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat jij daar schrijft is wel wat ongewoon, maar het komt vaker voor. Kleine hondjes noemen ze niet voor niets kuttenlikkertjes.
    Honden zijn nu eenmaal erg likkerig en als het een reu is dan wil hij wel als een vrouwelijk wezen hem de gelegenheid geeft.
    Een jongen die ik kende woonde samen met zijn vriendin en ze hadden ook een hond. Die hond sliep bij hen in bed. De vriendin sliep naakt. Op een gegeven moment werd ze wakker omdat ze wat voelde. Ze dacht eerst dat het haar vriend was. Het bleek dus de hond te zijn.

    Jouw vriendin heeft bepaalde verlangens maar niemand die daar aan kan voldoen. Hond was beschikbaar en die wilde haar graag dat plezier doen. Probleem opgelost. Als ze op een gegeven moment een vriend krijgt houdt ze er wel mee op. Oudere eenzame dames met een hondje doen het ook wel.

    Moet jij het aan anderen vertellen? Nee, natuurlijk niet! Jouw vriendin heeft dat jou in vertrouwen verteld en dan is het niet aan jou om dat rond te gaan vertellen al begrijp ik wel dat je barst van verlangen om daar met anderen over te praten. Toch maar niet doen dus! Je wilt toch graag dat jouw beste vriendin jouw beste vriendin blijft! Dan moeten jullie elkaar wel kunnen blijven vertrouwen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Als zij haar hond dwingt om dat te doen moet je haar aangeven bij de Partij voor de dieren.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten