Skip to content
10 reacties
1929 weergaves

Ik wil een jongen alleen voor seks en af en toe leuke dingen.

Tijdens corona is mijn relatie doodgebloed en nu beëindigd. Ligt niet aan corona maar aan ons. Ik wil nu in ieder geval vijf jaar geen vaste relatie meer. Maar ik mis de seks en de leuke uitjes met een jongen. Eerst dacht ik aan FWB met een gewone vriend die single is. De leukste heb ik vorige week uitgenodigd en gewoon het voorstel gedaan. We zij zaterdag de hele dag bij hem geweest en zondag bij mij. Het was echt geweldig, maar we hebben besloten niet verder te gaan omdat het onze goede vriendschap kan gaan kosten en dat is eigenlijk met elke FWB.
One nights daar kun je niets mee opbouwen dus wil ik niet dus nu zoek ik dus eigenlijk een bed- en avonturenpartner.
Niet op het forum uiteraard, maar wel de vraag hier. Kan dit?, iemand hier die zoiets doet? Hoe vind ik hem? Niet via internet graag.

21 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Je hoeft toch niet alles samen met je vriend te doen?
    Je hebt een leven met en naast elkaar. Dat heb ik ook. Wij doen dingen samen en met anderen. Als je geen zin hebt om alle verjaardagen af te lopen hoeft dat toch niet. Dat doe ik niet en mijn vriend ook niet.
    We hebben samen een leven, samen sex en soms heb ik dat met mijn vriendin net als hij dat heeft.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Benefits without friends! I'm in!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zoek precies ook zo iemand wat jij zegt

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik moet er voor mezelf en zijn vrouw niet aan denken meis je van 17. Ik wil het ook helemaal niet geheim. Juist niet, want ik hoef dan ook geen andere jongens die iets bij me proberen. Mijn probleem is nu hoe herken ik jongens die dit willen zonder stelletje te worden om over kindertjes maar te zwijgen. Ik denk wel eens eentje die heel druk is met eigen bedrijfje of die na studie wil promoveren en zich daar helemaal in vastbijt. Dat zij gelijk ook jongens waarmee je over interessante dingen kunt praten. Ik ben er nog niet uit, dat is het enige dat ik zeker weet, maar bedankt voor je tip. Op dergelijke tips zit ik wel te wachten.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • ik denk dat je het beste met een getrouwde man een relatie kunt beginnen heeft veel voordelen omdat hij alles geheim moet doen

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. Niet echt slechte ervaringen meisje van 17 maar het kostte gwn te veel tijd. Broer jarig wij er heen, hij krijgt vriendin die wordt ook jarig Een van zijn vriende organiseert iets en daar zijn we weer, want ik moet mee. Mijn vriendin organiseerde iets en hij wil mee want partners zojn uitgenodigd. Met corona was er niet veel en was het uit te leggen dat hij alleen ging en ik ook. Ik klink negatief maar ik heb mijn studie, een startbedrijfje, mijn vriendinnen en vrienden , ouders , broer en veel hobbies. Zelfs met corona waar ik me aan ale regels hield heb ik me nooit verveeld. Ik heb dus geen volledige relatie nodig. Ik wil een jongen voor seks en heel speciale andere dingen die ik niet met vriendinnen doe. Dus waar ook seks bij. Het tweede deel van je reaktie zet mij weer met mijn benen op de grond, want ik zoek wel iemand met een katakter dat aansluit bij het mijne.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb je slechte ervaringen met schoonfamilie TS? Ik begrijp het wel als er in het verleden onprettige dingen zijn gebeurd, maar het kan ook erg goed meevallen. Idem voor verjaardagen van vrienden. Dat kan erg tegenvallen, maar het is ook mogelijk dat het super fijn is. Idem met verplichtingen. Bestaat dat? Als je in een relatie verplichtingen hebt, dan zit er iets niet juist. Wat je vooral nodig hebt zijn dingen die je grààg voor elkaar doet!

    Ik denk dat het er vooral vanaf hangt met welk soort jongen je een relatie krijgt. Als je je aangetrokken voelt tot de bullebak der bullebakken uit een hele familie van bullebakken en met allemaal bullebakvrienden, maar een hengst in bed, tja, dan kan je verwachten dat de seks goed is maar dat al de rest erg tegenvalt. Maar je kan ook kiezen voor een jongen/man van de gevoelige soort en dan is dat quasi zeker een totaal andere ervaring.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. Er zijn dus best veel dingen die ik niet wil jongen van 21. Geen schoonfamilie, geen verjaardagen van al zijn vrienden, geen verplichtingen. ( wel houden aan afspraken), geen wasgoed door elkaar enzovoort. Uiteraard wil ik wel een onderbroek van hem meewassen en praat ik met een vriend die langskomt en vind ik het gezellig als hij na de seksavond blijft slapen, maar alstje blieft geen stelletje voor de rest van de wereld.

    Daar kan ik me iets bij voorstellen meisje van 23, maar lijkt me te veel op FWB.

    Mogelijk wil ik toch iets raars of onmogelijks.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom wil je de eerste 5 jaar geen relatie meer? Wat je nu beschrijft is al een groot deel van een relatie. Met je partner heb je namelijk ook seks en doe je ook leuke dingen. Als ik jou was zou ik gewoon normaal daten en iemand proberen te vinden die goed bij je past. Hij is dan je seks- en avonturenpartner, maar ook de gene waarmee je later wellicht kan trouwen (als je dat na die 5 jaar van plan bent).

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik op kamers zat in Eindhoven in een studentenhuis was dit geen enkel probleem. Niemand deed daar moeilijk over en iedereen heeft behoeftes.

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten