Skip to content
29 reacties
3184 weergaves

Sexspeeltjes

Hebben jullie sexspeeltjes, zoja welke? En wat kan je aanraden? Ik wil opzich wel een dildo ofzo maar weet niet hoe ik hieraan kan komen. Ik woon namelijk gewoon nog bij mijn ouders en vind het raar om dat thuis te laten bezorgen.

17 jaar
3 jaren geleden

29 Reacties

  • Ik heb een dildo, 3 buttplugs vibrator en een fleshlight. Vanaf 15 besteld en op afhaalpunt laten bezorgen. Fleshlight besteld toen k nog vriendje had maar is ondertussen uit en kan ik m nie gebruiken.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 20 jaar, nu zien mijn ouders mijn rekening niet meer, maar had die vibrator gekocht toen ik 16 was haha

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Je ken beter geen details plaatsen over je speeltje wel wat voor soort speeltje het is . Hier ( mijn pleegmama en ik ) zijn we er heel open over wat betreft speeltjes . Als ik wat wil bestel ze het mee gezien mijn leeftijd . En pak dan goedkoop iets. Maar wel kicken speeltje met app remote

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kunt maar beter niet geheimzinnig met pakketjes doen, ouders denken dan niet aan sexspeeltjes. Bij mij aan drugs terwijl er eenstuk plastic met batterijtje in zat.
    Pas heb ik een lush 3 gekocht. Wel duur maar met leuke mogelijkheden. Ik heb wel een bedvriendje (soort fwb) dus die is er niet altijd en dan wil ik toch wat. Hij kan hem met zijn smartphone besturen al ik hem de code geef, dat gaan we proberen. Meer vertel ik er niet over want dat werd gisteren niet geplaatst.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Tril ei heb mama voor mij mee besteld omdat zij ook iets nodig had . Maar heb al gevraagd of ik 2e speeltje zelf mag bestellen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb mijn eerste speeltje ook online besteld en aangegeven om hem af te halen. Echter de dag waarop die klaar lag had ik mijn enkel gebroken. Dus mijn moeder heeft toen het pakketje opgehaald.ze vroeg wat er in zat en dacht kan nu gaan liegen en pakketje niet openmaken maar zou ook opvallen aangezien ik normaal een pakketje gelijk open maak. Dus maar gewoon eerlijk verteld.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat heb ik ook gedaan. Heb een dildo van bol.com en laten bezorgen bij AH. Doosje gelijk in de papiercontainer bij de winkel en de dildo onder in mijn tas. Toen ik thuis kwam was er niemand dus gelijk geprobeerd. Voelt super! Als ik m niet gebruik ligt ie onderin mijn kast waar alleen ik m kan vinden....

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja klopt heb ze weleens gezien daar toen ik met mama aan het shoppen was maar vind ze duur daar . Als ik op internet kijkt scheelt het een hoop geld . Mama is eventueel bereid om wat mee te bestellen voor me zijn hier heel open in . Mag ook alleen bestellen en haar postbus nummer gebruiken .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het zal wel per filiaal verschillen, maar ik heb ooit mijn eerste vibrator bij de Kruidvat gekocht. Ze staan vaak in het schap waar je ook de condooms kan vinden. Veel Kruidvatten hebben tegenwoordig ook een zelfscan. Als je niet wil pinnen kan je natuurlijk altijd met cash afrekenen. Misschien iets wat ongemakkelijk, maar het meeste personeel is het wel gewend. Ik neem aan dat ze ook wel over andere speeltjes beschikken. Je kan altijd een casual rondje door de winkel lopen om te kijken.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij kan dat dus niet . Heb nog geen bijbaantje oid . En vraag alles aan mijn pleegmama ze heb hekel om dingen achter haar rug om te doen . En mag haar postbus adres gebruiken als ze er maar vanaf weet dat er iets komt voor me .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon op internet toys uitzoeken en dan bij een afhaalpunt laten bezorgen ipv thuis . Zo weet niemand dat je dat gekocht het hebt .

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik moet dat nog met mijn moeder overleggen omdat ik 15 ben . Zit ook met de betaling namelijk . Mijn mama.is niet zo moeilijk . Ze zeg dan gebruik postbus nummer maar .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon bij easytoys bestellen . Ik heb daar een vibrator besteld vorige week en werd volgende dag geleverd bij een afhaalpunt bij jou in de buurt bv een Jumbo albert Heijn of post.nl en dat kan bij iedereen want die keuze heb je . Dan kan je het zelf ophalen zonder dat ze het thuis weten . Wel je id meenemen

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 18: lekker, als je ouders nog mee kunnen kijken wat er op jouw rekening staat. Zou ik écht niet willen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb 2 dildo's en een buttplug. Laat mijn pakketjes bezorgen bij een afhaalpunt. En ze liggen veilig in mijn bureaukastje wat altijd op slot zit en waarvan ik de enige sleutel heb.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn eerste speeltje was de satisfyer pro penguïn (echt een geweldige vibrator), heb met cash geld een cadeaubon gekocht van bol.com en dan via bol.com gekocht en laten leveren op een afhaalpunt. Zo zagen mijn ouders ook niets op mijn rekening.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik mag mama haar postbus adres gebruiken vind ze niet erg . Heb dit zo afgesproken.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb eergister bij easytoys een vibo besteld en je kan hem laten bezorgen bij een afhaalpunt in de buurt dat heb ik ook gedaan dan kan je het ophalen dus niet thuis . Alleen wel je id meenemen anders krijg je je pakketje niet mee .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb tril eitje besteld komt eerdaags binnen spannend !!

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb van de fleshlight serie de quick shot en die is wel heel lekker vind ik als ik dan in de douche zit met dat speeltje te spelen.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten