Skip to content
21 reacties
3340 weergaves

Mijn vriendin schaamt zich voor mij lul.

Ik zet het bewust wat overdreven, maar hij is slap nogal klein vooral als het koud is. Wel een erge groeier wan stijf is hij tussen 15 en 16. Dus bij seks met haar geen enkel probleem. Nu gaan we dit weekend als het mooi wordt met een groepje van haar vriendinnen en daar weer de vrienden van naar het strand.
Als we samen gaan kleden we ons altijd open en bloot om, maar nu vond ze dat we dat zondag maar niet moesten doen. Niet omdat de rest preuts is, maar dan stond ik daar met mijn piemel van 6 of 7 cm als het koud is. Ik heb dat niet gemeten maar dat zal het dan wel ongeveer zijn. Ik had dan ook liever een grotere, maar om daar preuts voor te doen is dat nou nodig?
Dat betekent dat ik dat altijd als we gezamenlijk wat hebben moet doen. Ik zet dit bewust bij meiden opdat jullie je mogelijk in mijn vriendin kunnen verplaatsen, maar tips van jongens wil ik uiteraard ook.

19 jaar
3 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik begrijp het wel hoor ik zou liever ook niet door vriendinnen gezien worden op het naaktstrand naast een jongen met een kleintje, daar wordt je later voor uitgelachen

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @m17 en J19. Het gaat toch om de lengte (en breedte) als hij stijf is, dat kan je vriendin dan toch uitleggen dat dat 16cm is en dat vind ik vrij groot.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • meiden praten onder elkaar heel veel over jongen en natuurlijk ook over de lengte van de lullen van vriendjes, ik zelf schep daar best wel veel over op maar dat doen de meeste jogens ook toch. Wel dapper dat je er voor uit durft te komen dat je een kleintje hebt de meeste jongens durven dat niet.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Een opschepper is ze niet meisje 17. Maar ik begrijp dat vriendinnen overal over praten dus kan dat best over mijn lul zijn.en dat hoef ik niet te weten. Zo bizonder is hij niet, maar als ze iets recht moet zetten moet ze dat toch zelf doen? Ze had natuurlijk wel al die andere jongens in hun blootje gezien dus dat was het eerder, maar als ik daar een probleem mee heb is dat weer mijn probleem en dat heb ik niet. Ik praat nog even gemakkelijk met haar vriendinnen nu ze weten dat ik een kleine piemel heb (als die slap is). Het was eigenlijk gelijk opgelost toen ik rr weer over begon, toen vond ze het al raar van zichzelf.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • misschien heeft ze tegen haar vriendinnen wel opgeschept over jou lul, dan begrijp ik het wel van haar

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Klopt meisje 20. Bij sporten wordt hij nog kleiner, dan stroomt het bloed naar je spieren. Mijn vriendin heeft kleine borsten, ook dat is bij sporten erg prettig voor haar.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Een kleintje is best fijn met sporten enzo, zit ie niet in de weg. En ach, als ie wel groeit als je opgewonden raakt en 'normaal' wordt, niks aan de hand toch?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendje heeft nog gen 5cm denk ik als hij uit de ijskoude zee komt. Dan ga ik altijd in zijn broek kijken en hem pesten. Toen hij zich daarna omkleedde was er een keer een vreemd meisje dat haar pink omhoog deed tegen hem. Ik ben lachend naar haar toe gegaan en heb hard geroepen dat ik het daar mee moest doen. Hij wist zich geen raad, stond daar in zijn onderbroek. Zo leuk.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Zo erg was het niet meisje 20,:ik overdreef. Hij krimpt inde kouwe wind en helemaal in zee. Dat weet ze natuurlijk en samen lachen we daarom en mijn vriendengroep is daar ook aan gewend. Ze dacht dat het in haar groep ongemakkelijk voor me was. Rare gedachte en dat vindt ze ook zelf. Gisteren is alles goed gegaan. De wind was koud en die andere jongens waren zoals ik al dacht groter geschapen, dat is prima. We hebben een geweldig leuke middag gehad ondanks dat het weer niet denderend was. We gaan snel weer met haar groep. Ik kende de meeste uiteraard al.
    Hij is aan de kleine kant meisje 17, je hebt gelijk, maar volgens mij nog steeeds normaal. En hij kan erg leuk groeien als hij aandacht van mijn vriendin krijgt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 19. Schandalig dat jouw vriendin zich schaamt voor jouw lul. Zij moet jou accepteren zoals jij bent. Als alles werkt, dan is er niks mis met jouw lul. Zij moet jou meer waarderen zoals je bent en zoals je bent is goed.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Niets om je voor te schamen, maar de gemiddelde slappe penis is 9cm dus 6 a7 cm is wel aan de kleine kant.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Goed dat dat zo is opgelost TS. Ik vind het altijd heerlijk om te zien als een jongen dan zonder schaamte even in zijn blote billen (en natuurlijk piemel) staat. Zo zijn we geboren dus waarom moeilijk over doen. Ik raak daardoor echt nergens opgewonden behalve dat het me blij maakt. Dat geldt voor meiden ook en zelf voel ik me dan ook heerlijk.
    Doet er niets toe of die piemel 6 of 12cm is, gewoon goed dat hij even vrij is en ook veel handiger om je zo af te drogen en aan te kleden.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt jongen 20 en meisje 20, die dat al eerder zei. Ik kan er ook goed mee leven. Ik zie natuurlijk vaak dat er veel groter bestaat en dat zal mijn vriendin dus bij de vrienden van haar vriendinnen ook hebben gezien. Zij is al vaker met dat groepje , alleen of met haar vorige vriend, op stap geweest.
    Toen ik er opnieuw over begon zei ze gelijk dat ze onzin had gedacht en dat ik me ongemakkelijk zou voelen, maar dat ze had moeten weten dat ik zo niet ben. Uit de wereld dus, bedankt voor jullie zetje in de rug.

    Even voor jongen 13, we gaan niet naar het naakt strand, maar kleden ons altijd gewoon om zonder daar een probleem van te maken. Het is niet de bedoeling dat je dan naar een ander gaat staan kijken, maar uiteraard wordt je wel bloot gezien. Dat werkt zelfs positief op de vriendschapsband. Als je het zo ziet krijg je echt geen stijve.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Als al die meiden én je vriendin zich tegelijk met jou omkleden moet ie toch wel groter worde

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • TS, nogmaals, 6 a 7 cm slap is niet klein. Voor een verkleumde piemel is het zelfs heel toonbaar. Je hebt ongetwijfeld een schat van een vriendin maar ze moet ophouden jou een inferioriteitscomplex aan te praten.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt allemaal. Verschillende reacties maar alles wel dat ik het over het preutse en haar schaamte nog maar moet hebben. Eens zien ze hem toch en het wordt alleen maar moeilijker zo.
    Ik denk ook wel dat er over me gepraat is en daar hoort ook je piemel bij, vind ik helemaal niet erg, hoef ik ook niet te weten.
    Hij zal wel kleiner zijn dan van die andere meiden hun vriend, want bij sporten heb ik ook altijd een van de kleinere. Hij krimpt met sport ook. En wat jullie zeggen, als iedereen even bloot staat voel ik me onprettig als ik dat niet doet. Veel onprettiger dan dat iemand mijn kleine jongen ziet of dat nou een jongen of een meisje is. En als we met vrienden van mij naar het strand gaan is het probleem er toch ook niet.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Kennelijk bang voor opmerkingen als er slaapkamerverhaaltjes verklapt worden, want dat doen ze bijna allemaal. Daar kan ze toch ook verklappen hoe groot hij was toen ze hem er tussen had. Boven de 15 is niet slecht en veel meiden zeggen dat size niet belangrijk is. Maar misschien de eerste keer handdoek er om en dan de volgende keer voorstellen om te stoppen met die preutse onzin. Ook nog beschamende als die vriendinnen daar in hun blote doos staan en zij en jij preuts met handdoekje.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Slap is hij alleen om te plassen dus hup uit de broek en zwembroek aan. Dan ben je er door heen en vooral zij ook.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ze zich echt schaamt dan vind ik dat ze niet goed voor jou is. Zeg tegen haar dat jij er niets aan kunt doen

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Zes a zeven is een behoorlijke middelmaat. Niks mis mee. Maar ik denk dat ik weet wat het probleem is. Ze heeft waarschijnlijk lopen opscheppen tegen haar vriendinnen over jouw lul. Dat ze een superstud aan de haak geslagen heeft. En nu dreigt ze door de mand te vallen. Daarom wil ze verhinderen dat de andere meiden jou naakt zien.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten