Skip to content
6 reacties
682 weergaves

OPROEP DOCUMENTAIRE

Hoi allemaal, voor een internationale documentaire doe ik onderzoek naar mensen die een bijzondere liefde voor een familielid voelen. Dat kan verliefdheid zijn of een obsessie. Een extreem hechte band of een overweldigende liefde. Het wordt geen informatieve, journalistieke documentaire: maar het is een poëtische film over bijzondere soorten liefde, over de macht van die liefde en welke oordelen en misvattingen eromheen zijn. Momenteel zitten we nog in de researchfase, waarbij ik op zoek ben naar achtergrond informatie en mogelijk interessante personages. Dat betekent dat ik vooral met mensen wil praten die een verhaal willen vertellen - niet direct filmen. Mocht je je hier in herkennen en eens met mij bellen, hoor ik dat graag. Je kan me bereiken op: 0630780231 / gabriella.ader@gmail.com Groetjes, Gabriella Adèr   Redactie: Dit bericht is in overleg met en goedgekeurd door de redactie

34 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Beste redactie

    In tegenstelling tot meisje 19 geloof ik geen zak van die hele doorgestoken kaart onzin. Ik geloof niet dat er geld of wat dan ook mee gepaard gaat met die oproepen maar dat we niet weten wat er achter de schermen gedaan wordt. Ik zag dat we met info@jongin.nl kunnen mailen en het is fijn een aanspreekpunt te hebben maar dat acht ik niet nodig. Ik geloof jullie wel op jullie woord en zoals ik hier lees heb ik hier veel bijstand in.

    Wat ik jullie echter wel wil vragen is om die negativiteit van meisje 19, de flauwe grappen en de soms ronduit gemene opmerkingen niet langer te plaatsen. Geen topic is veilig van deze grammerna* en hatelijkheid. Het drukt het plezier in het forum enorm, en zoals jullie kunnen lezen niet alleen bij mij.
    Please plaats haar onzin niet langer? Zouden wij (als ik zo vrij mag zijn) erg waarderen!

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik een bericht op dit forum zette doen deed ook M 19 heel gemeen want ze zij dat het gelogen is.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb eigenlijk niet zoveel zin in de negativiteit maar voeg me graag toe aan wat meisje van 23 hierboven zegt.

    Er is altijd een meisje van 19 die als een van de eerste reageert op een bericht, altijd zeer negatief is, achterdochtig is en uit de hoogte doet.

    Zou 'r kunnen missen als kiespijn.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M 23 met jou eens

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 19

    Ik kom je vaker tegen op dit forum en meid wat ben jij vreselijk achterdochtig en negatief. Wat heeft de wereld jou aangedaan dat je zo weinig vertrouwen hebt in de goedheid van mensen. Echt hoor, houd je geklaag eens voor je joh. Niemand zit daarop te wachten en velen zijn je spuugzat. Heb je ooit Bambi gekeken? Ik raad het je echt aan, daarin leer je namelijk dat als je niets goeds te zeggen hebt ZEG DAN NIETS!

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Vreemd, heel vreemd dat nu wel wordt toegestaan dat contactgegevens worden kenbaar gemaakt. Welk belang hebben de moderators hierbij? Want belangeloos zal het wel niet zijn....   En waarom 2x hetzelfde topic gepost ?

    Van de redactie: Er is niets vreemds aan. En wel degelijk belangeloos. Er is uitvoerig contact geweest met de plaatser hiervan. Het is vaker geplaatst omdat deze bij verschillende onderwerpen is neergezet. Mocht je hierover in discussie willen, gelieve mailen naar info@jongin.nl en iemand zal uitvoerig antwoord geven op je vragen mits deze netjes en beleefd gesteld worden.
    Met vriendelijke groet, het moderatorenteam. 

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten