Skip to content
13 reacties
1966 weergaves

Vraagje aan de meiden!

Als het warm is loop ik vaak zonder t-shirt of ik loop in mijn zwembroek maar wat vinden meiden mooier als je de rand van je onderbroek wel zichtbaar is of dat het niet zichtbaar is

16 jaar
3 jaren geleden

13 Reacties

  • Jongen 19 heeft gelijk !

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ondergoed dragen onder je zwemshort dragen vindt ik echt smerig en staat ook lelijk. Verder zijn er ook heel veel zwembaden waar het niet mag en dat als ze het zien je naar huis wordt gestuurd. Ik draag zelf als ik ga zwemmen altijd een speedo (zwemslip) en als ik naar strand ga of voor fun ga zwemmen nog een zwemshort over de speedo. De reden waarom ik dit doe is omdat de binnen broekjes zo los zijn dat het zaakje daar beneden dan totaal geen ondersteuning biedt en het zaakje daar beneden alleen loopt te bungelen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind een onderbroek onder je zwembroek en dan een stukje ervan uit laten steken, een beetje kinds. Volgens mij is het het ook niet fris. Maar goed, je moet het zelf weten.
    Mijn broertje knipt trouwens altijd de binnenbroek uit zijn zwemshort en draagt er dan een strakke zwembroek onder

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • De jongen van 19 geef ik gelijk. Er is niks mis mee om de bobbel van een jongen te zien. Dat hoeven jongens niet te "verbergen", voor zover dat lukt. Sterker nog, ik vind het juist super aantrekkelijk en opwindend als ik bij een mooie jongen een bobbel zie. Laatst zag ik ook zo'n mooie jongen bij wie in zijn spijkerbroek zijn stijve lul zich aftekende, zelfs zijn zak, die daar onder hing. Het was een knappe jongen van mijn leeftijd en ik zal je eerlijk zeggen dat ik helemaal nat van onderen was door die prachtige jongen. Hij had eens moeten weten ....

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het mooi als je helemaal niks aan hebt alleen iets voor je piemel of lul ik heb een string aan en een bikini topje.ik had een keer toen liep ik over het strand met die string en toen kwam een man en die gaf mij gewoon billenkoek ik werd over de knie gedaan en toen kreeg ik billenkoek van die man

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 13 en jongen 15. Ik heb nooit een onderbroek onder mijn zwembroek aan. Het zou idd. kunnen gebeuren dat je als jongen een stijve krijgt, zoals jullie zeggen. Maar ik vraag mij af, is dat heel erg ofzo? Vinden de meiden dat erg? Dat is toch de natuur? Dat kan toch gebeuren? Dat hoort bij ons jongen-zijn, gelukkig dat dit allemaal werkt, zou ik denken. Ik heb als jongen zelfs wel bij het dragen van een gewone spijkerbroek dat je het kan zien als ik een stijve heb en dan heb ik zelfs een onderbroek aan onder die spijkerbroek. Ik denk zoiets van, kom op wij zijn toch jongens? Of is dat zo vreemd wat ik denk.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Kan iemand mij uitleggen wat hier wordt bedoeld, snap er niets van, zwembroek, onderbroek?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ikzelf draag al heel lang een onderbroek onder mijn zwembroek. Omdat ik dat lekkerder vindt zitten en het verbergt je stijve beter

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen, dat over die onderbroek onder zwembroek is helemaal niet waar. Graag voor jezelf spreken. Ik denk dat het gaat om wat je zelf chiller vindt. En dat is voor iedereen anders.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Een zwembroek draag je bij het zwembad, -meer of bij zee. Dus nergens anders. En waarom je onder een zwembroek ook nog iets anders aan moet ontgaat mij volledig. Complete idioterie. Getuigt van een preutsheid en volledig verkeerde mindset.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe toch geen onderbroek aan onder een zwembroek.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @m13 Elke jongen draagt zijn boxer onder zijn zwembroek, dan heb je geen last van het netje en als je een stijve krijgt is minder zichtbaar

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom heb je een onderbroek aan als je een zwembroek aan hebt? Dragen meisjes onder hun bikini ook onderbroeken?

    13 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten