Skip to content
9 reacties
937 weergaves

Jongen die ik al 9 jaar ken.

Ik ken hem dus al sinds ons 13e, later samen in een vriendengroepje en we zitten vaak samen te praten. Gewoon een vriend dus, maar een goede. Na mijn beste vriendin eigenlijk samen met een andere vriendin de beste. We kwamen elkaar gisteren weer tegen en namen ons leven door. Niets eens zo te klagen , maar bij het onderwerp liefde en seks bij beide zoals hij het noemt kut met peren zonder kut.
Toen ik thuis kwam dacht ik, waarom wij niet samen wat ?
Misschien niet vast, maar binnen die vriendschap toch avontuurtjes met seks. Ik heb hem best al vaak naakt gezien en omgekeerd ook. Nooit echt in me opgenomen wel grapjes over gemaakt, we kunnen het overal over hebben. Maar als ik er nu over nadenk zag dar er best lekker uit.
De vraag is natuurlijk of ik moet stoppen met dromen, of ga ik een hint geven of ga ik er serieus over praten.

22 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • TS hier. Daar had ik zeker wat aan meisje 17. Het is herkenbaar en we zijn de relatie al begonnen. Hoever die gaat zien we wel, maar hij staat al open voor gezellig samen zijn, dingen plannen en seks. Ik denk dat een relatie vanuit seks of lichamelijke aantrekking voor jou en mij (en hem) te vaak vastloopt en inderdaad eindigt in een teleurstelling in de persoon en ook jezelf. Ik was er vreemd genoeg geholpen door Corona al niet meer actief meer naar op zoek. Ik dacht het komt wel…..of niet, want daar denk je dan als je 22 bent ook wel aan. Natuurlijk zal voor iedereen seks als je langer bij elkaar bent aan explosiviteit afnemen, maar daar komt hopelijk tederheid voor terug.
    En ja gisteravond was er natuurlijk ook spanning die het erg bizonder maakte.

    Dat laatste ook voor ander meisje 17. Het verleiden kwam er bijna niet meer van, want ik kreeg gelijk toen hij binnen kwam al een zoen waar geen einde aan kwam. Dat was een goeie van hem. We hebben het met de grootste moeite op kunnen houden tot na het eten. De afwas staat er nog. Trouwens samen ontbijten was ook geweldig. Vanavond bij hem. Jullie weten alles.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. Dat mag je van mij wel zo noemen jongen 17. Maar inderdaad respectvol en dat is goed mogelijk. Er is een soort ongeschreven regel in het groepje dat dat niet minder leuk moet worden doordat je wat met elkaar hebt. Het is al vaker gebeurd dat er twee niet van elkaar af konden blijven, maar behalve dat je dat alletwee moet willen, moet je daar ook de groep niet mee belasten. Ook als het niets wordt moet je als daarvoor met elkaar door kunnen gaan. Toen ik gisteren aan hem voorstelde om los van de groep dingen te gaan doen, zei hij dat het antwoord ja was maar dat hij eerst wilde praten en dat ging hierover. We blijven altijd vrienden. Maar goed hij had die gedachten al vaker gehad, maar ze weten te remmen.
    Vanavond wijn en etentje hier en dan wordt hij verleid, ik heb een verrassing haha. Dat is eigenlijk al het hele verhaal. Mooi moment nu hopelijk corona wat weg is. En ja of ik volgepompt of sufgewipt ben dat schrijf ik hier niet.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Als hij zulke dingen zegt dan denk ik wel dat hij een bewonderaar van je is! En vragen of je hem mag verleiden lijkt me een heerlijk idee, go for it!!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat je een verstandige beslissing neemt om een relatie met hem te overwegen. Je kent hem al heel goed en weet dat er een (in elk geval platonische) klik is tussen jullie.
    Dat is een heel verschil dan wanneer je pardoes verliefd op iemand wordt. Bij een crush ga je uit van lichamelijke aantrekking terwijl je die persoon vaak nog helemaal niet kent, niet weet welk karakter hij heeft, trouw is, en of jullie eigenlijk wel samen passen. Dat kan vuurwerk geven in bed, maar er is een gezegde dat de beste seks voorkomt in de slechtste relaties. Relaties waarin je (met veel angst) een rollercoaster beleeft, dat geeft veel emoties, veel opwinding en dus erg vaak goeie seks. Enkele uitzonderingen niet te na gesproken kent dit meestal een pijnlijk einde waarin één van de twee gekwetst wordt (helaas vaak de meest eerlijke van de twee partners). Mogelijks heb je dat al meegemaakt en herken je het maar al te goed.
    Dat laat je deze keer gelukkig aan je voorbijgaan omdat je niet op zijn uiterlijk valt (ik mag aannemen dat hij er toch goed uit ziet maar geen hartenbreker is) maar deze keer op zijn innerlijke en het warme geborgen gevoel dat hij je geeft. Dat brengt jullie wellicht verder op relatiegebied (en ook met minder hartenpijn) maar schaduwzijde kan zijn dat de gekende rollercoaster niet echt aanwezig is, en de seks mogelijks niet zo overweldigend. Dat hoeft op zich niet zo'n probleem te zijn, stabiliteit en wederzijds vertrouwen heeft op zich een grotere waarde, maar het is wel iets waar je rekening mee zou kunnen houden. Het gebeurt dat dergelijke relaties verbroken worden, omdat de seks minder hartstochtelijk is en er dus wel wat mis "moet" zijn! Trouwens, in een relatie die hartstochtelijk begint wordt de seks ook minder als de relatie blijft duren, omdat een rollercoaster niet vol te houden is. Voordeel voor jou nu is, als je het vooraf weet, dat je voorbereid bent en best wel op andere manieren je seksleven wat kan aankruiden en boeiend houden (vul zelf maar in met je eigen verbeelding).

    Waarom schrijf ik dit nu? Omdat ik me een beetje mezelf herken. Na een paar teleurstellingen ben ik me gaan inlezen (corona dus tijd genoeg...) en ben ik tot deze conclusie gekomen. Eén van de teksten die ik vond stond dat de meeste mensen zich dit maar realiseren en pas een goeie relatie krijgen wanneer ze de middelbare leeftijd naderen, en na pijn, teleurstelling en gebroken relaties (misschien was het dat wat je vriend bedoelde toen hij zei kut met peren zonder kut).

    Benieuwd om te weten of je hier wat aan hebt! ♥

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Lieve meid 22, LEEF, ga je dromen na en maak er iets van, vriendschap, verliefdheid, sex, pluk de dag en geniet van elk stadium doe nu nodig is om gelukkig te zijn, neem het ervan. Is het sex, laat je (oneerbiedig gezegd) volpompen, maar dat kun je zeggen dat je ervan genoten hebt, wel met dien verstande dat het wel respectvol gebeurd. Succes en laat ons weten hoe het gegaan is!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. Bedankt voor tips en zetje in de rug. Twee jaar geleden toen we met de groep in Spanje waren en ik topless in een string ging zonnen heeft hij wel gezegd dat dat te veel voor hem werd. En toen het heel vlug met een vriendje van me weer uit was zei hij dat die sukkel de hoofdprijs had laten lopen. Maar dat hoeft nu ook weer niet veel te zeggen. Wel is hij tegen mij opener over zichzelf dan tegen de andere meiden in het groepje.
    Ik ga niet stoppen met dromen, maar hoe ik het aan ga pakken weet ik nog niet. Vragen of hij er voor in is om door mij verleid te worden is wel het eerlijkste en leukste. Want dat wil ik ondanks dat we elkaar al 9 jaar kennen niet overslaan.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Moeilijk meisje van 22. Denk je dat hij die gedachte ook wel eens heeft? Jullie situatie in de liefde is peren, hihi, dus er is niemand anders, wat jullie doen is een zaak van jullie twee en mensen van 22 kunnen van alles met elkaar doen en dat kan ook seks zijn. En als jullie goed met elkaar kunnen praten, je tot elkaar aangetrokken voelt en goede seks hebt…..ja, dan….
    Maar tegen een goede vriend moet je eerlijk zijn en zeggen wat je bedoeling is, dus verleiden lijkt me niet de manier en dat is natuurlijk net waar we het beste in zijn. Uitnodigen op drankje en etentje met de mededeling dat je hem gaat verleiden kan denk ik wel. Dan kan hij nee zeggen of eerst wille praten.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Follow your dreams... je merkt wel of hij er ook zin in heeft. Veel leuke momenten gewenst samen!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kunt hem altijd bij een truth or dare spelletje uithoren of hij het ook zou willen.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten