Skip to content
51 reacties
3869 weergaves

Hoe slapen jullie

Hoe slapen jullie nu het zo warm is?. Ik slaap naakt

13 jaar
3 jaren geleden

51 Reacties

  • Altijd met pamper

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Altijd met onderbroek aan gedaan, zomer en winter, maar onlangs met vriend in een bed gelegen en hij kwam naakt naast mij liggen. Er is niets gebeurt, maar het wond mij wel op, nu lig ik ook regelmatig (alleen) naakt in bed en vind ik het opwindend. Heeft mijn mastrubatie frequentie flink verhoogd.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • In de zomer zonder ondergoed in een onesie op mijn bed en zonder dekbed. Winter zonder ondergoed in een onsie onder een dekbed

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Slaap altijd in m’n blootje

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • M10 Die had ik vroeger ook. Waren leuk, maar nu echt niet meer hoor. Als je gaat puberen is alles anders. Is er al wat aan het veranderen bij jou?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • In mijn hello kitty onderbroekje

    10 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ben goed vochtig en denk dat 3 net iets te veel is van het goede . En kom soms wel en soms niet klaar . En ja ik heb al tril ei . Soms stop ik die in me en gaat dan douchen . Als ik met douchekop speelt en zet hem erop dan kom ik echt heftig klaar en moet dan echt oppassen dat ik tril ei er niet uitpers . Is weleens gebeurt dat mama vroeg waar die knal vandaan kwam .( Bloos bloos).

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het niet raar dat 3 vingers pijn doen. Is 2 niet voldoende bij jou? Maar het kan ook zijn dat je vagina nog niet voldoende is genezen en dat er nog kleine wondjes zitten. Ben je wel vochtig genoeg als je erin gaat? Ik speel ook vaak met de douchestraal op mijn klit en ik kom dan heftig klaar. Je wilt ook een speeltje kopen las ik. Lijkt mij ook wel fijn maar ik durf dat niet. Zolang jij van het masturberen kan genieten, lijkt mij dat heel goed voor jou.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja , kwam voorheen wel klaar en hoe ! Wow . En vingeren doe ik ook probeer er 3 in me te krijgen maar dat lukt niet gaat pijn doen . Ook heb ik iets nieuws ontdekt als ik ga douchen . Iets door knieën zakken en dan douchekop er tegen aanhouden en schaamlippen iets uit elkaar houden oehhhh geef ook lekker gevoel . Durf dat maar heel even begin te kriebelen en te rillen .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon rustig aan gaan wrijven en misschien ook vingeren. Ontspan goed en het word vanzelf weer lekker. En dat orgasme komt echt wel een keer. Kwam je vroeger wel klaar?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat vind ik ontzettend lief van jullie dat jullie mij een beetje proberen te ondersteunen. Terwijl ik wacht op professionele hulp . En ja ik probeer mij weer aan te raken ook intieme zone en ja durf nu ook weer tampon te gebruiken .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij kunnen je niet die echte hulp hier geven maar wij doen ons best door je te steunen. Je moet ook weer van je eigen lichaam gaan houden en kunnen aanraken waar dat nodig is. Heb je wel aan masturbatie gedaan en zal je dat weer willen gaan doen? Het kan misschien helpen omdat dat plekje echt van jou is.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat ik mijn zelf vertrouwen weer terug krijgt en mij Weer durf aan te raken zoals voorheen. En af en toe verhaal kwijt kan etc zo,n soort van hulp zou ik graag willen .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt ook een hoop narigheid te verwerken. Ik kan je hierin alleen maar steunen. Dat je naakt gaat slapen is al een overwinning en dat heeft niks te maken met die nare droom. Wat voor professionele hulp zal jou goed doen?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Vannacht weer maakt geslapen maar kreeg weer enge droom . Zag alles weer voor me en begon om me heen te slaan en trappen. Dat ik dit niet wilde pffffff wanneer houd dit op ???

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Oh was dat topic over tampons ook van jou. Ik las net dat hij eruit is. Pfff wat een gedoe zeg. Heb ik nog niet meegemaakt, hoop ik ook niet eigenlijk.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ze zijn hulp aan het regelen voor me ( mijn pleeg mama ) . Ben.al een heel eind op weg met mij . Durfde niet naakt te slapen. Duffel geen tampons te gebruiken en dat lukt mij nu wel alleen is nu touwtje afgebroken van tampon . Brrrrrrrr

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het ook heel erg voor je wat je meegemaakt hebt. Ik hoop dat je toch weer veilig gaat voelen in je eigen kamer. Zoek hulp om het beter te verwerken of krijg je dat al?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • maar juist daar is misbruik gebeurt . dit vind ik al een grote stap voor mij om naakt te slapen .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • M15 Zolang jij het veilig voelt om het zo te doen moet je dat ook zo houden. Jij bepaalt wie je bloot mag zien. En in jou bed en kamer moet jij je veilig voelen.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten