Skip to content
9 reacties
2632 weergaves

Omkleden

Ik heb deze vrijdag na men examen even afgesproken met vrienden, op vrijdag studeer ik toch nooit. We gingen in iemand haar tuin zwemmen, en ik had wel mijn zwemkledij mee maar nog niet aangedaan en ik dacht mij gewoon snel buiten om te kleden. Nu onze groep bestaat uit jongens en meisjes die ik van het eerste middelbaar ken, en ik voelde me aangenaam genoeg om zo even voor hun ogen dat te doen, geen probleem mee toch? De rest van de groep waren toch aan het staren en vonden het maar raar, de rest had zich dan al omgekleed of is toch meer even de badkamer ingegaan. Toen ik terug naar huis fietste met een vriendin zei ze dat ik wel echt heel veel zelfvertrouwen had om dat te doen en vond het zeer raar, maar dat is toch helemaal niet zo vreemd of speciaal?

16 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Toen het nog lekker weer was en zwembad stond nog op heb vriend vanpleegmama het gepresteerd om oudste zus met kleding en al zo inhet zwembad te kieperen . toen moest ze wel buiten omkleden .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kleed me ook vaker om waar andere mensen bij zijn, ik heb niks te verbergen hoor

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen 19 en meisje 17. Ze waren een beetje aan het jennen denk ik. Er waren meer mensen , vooral surfers. Die zich zo verkleden ook meiden hoor net als TS. Maar we zijn daar in de minderheid. Het verhaal van meisje 19 begrijp ik wel, maar als wij ons aanpassen wordt het alleen maar erger en wordt zelfs iedere blote borst gezien als een seksuele uitnodiging en daarna een knie. Ze waren er gisteren weer, gezegd dat ze even de andere kant uit moesten kijken als ze daar niet tegen kunnen. Een vriend die mee was deed het ook. Verder dan giechelen ze niet gekomen. Laat me niets aanpraten meisje 17, ik denk dat ze weinig ervaring hebben en die ze hebben zal uit porno komen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ach jongen laat die meiden maar, jij hebt zelfvertrouwen. Zij zijn preuts. En laat je ook vooral niet wijsmaken dat je piemel klein is.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 18 heeft gelijk !

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Helemaal met jullie eens meiden van 16 en 19. Ik kleed mij ook altijd open en bloot om op het strand of bij de plas waar ik ga windsurfen. Kwamen daarna twee meisjes bij de bus waar je iets kunt drinken me vertellen dat ze mijn piemel hadden gezien. Nou niks bizonders toch zei ik. Hij is wel klein zeiden ze. Het water was daar 14 graden. Zelf houden ze hun bikini aan onder hun kleren. Het is toch veel handiger en gezelliger om het zoals ik ge doen. Maar meer dan de helft is preuts.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • waarschijnlijk ben jij van huis uit gewend om zo vrij te zijn. Wellicht doen jullie thuis ook niet zo moeilijk over een beetje bloot en zie jij je moeder, vader, broertjes en zusjes ook wel regelmatig bloot. Voor jou is het daarmee eigenlijk normaal dat als je met bekenden onder elkaar bent je daar ook niet zo moeilijk over doet.
    Maar bij heel veel gezinnen gaat dat niet zo. Die douchen nog achter een gesloten deur met het slot erop of kleden zich nooit om in het bijzijn van andere gezinsleden. En die kinderen hebben hun moeder en vader nog nooit bloot gezien. Misschien zelfs wel niet hun zusjes en broertjes na de kleutertijd. Tja, dan ben je vanzelf niet zo vrij en ook niet wanneer je met vrienden en bekenden onder elkaar bent.
    Met je gedrag is niets mis hoor. Integendeel juist. Je bent een zonnekind.
    Waar ik je wel voor wil waarschuwen is dat je je bewust moet zijn dat er altijd mensen zijn die jouw vrij denken verwarren met een vrije seksuele moraal. Anders gezegd; dat je wel makkelijk te versieren bent en snel seks wil. Die associëren een beetje bloot gelijk met seks. Jammer, maar dien mensen zijn erg genoeg.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb ik het juist als ik hieronder verstaa dat jij voor je vrienden in je blpte kont stont en blote schaamstreek/borsten of is dit niet wat je bedoelt met naakt? Ik judge niet, maar ik vind het een vreemde situatie die ik niet begrijp vanuit jouw kant. Eigenlijk zou ik erbij moeten geweest zijn om het te snappen lol

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Goed dat je het gewoon deed. Laat ze maar even staren, want het is inderdaad maar heel even, en ze moeten al heel goed kijken willen ze échte iets zien. Hoe preuts kun je zijn dat niet gewoon even buiten te doen.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten