Skip to content
10 reacties
667 weergaves

Stel ik me te veel voor van airdrop date?

Ik zag maandag een jongen in de trein een bank verderop en zat daar eigenlijk over te dromen, dat doe ik wel vaker. Uiterlijk echt mijn type. Geen sieraden, tatoes of wat dan ook, Jeans en t-shirt met korte mouwen. Toen haalde hij zijn telefoontje uit zijn jack en dat was een iphone en toen kon ik het niet laten om een fotootje van mezelf te sturen via airdrop. Hij keek naar me en accepteerde er de berichtjes gingen heen en weer en we gingen tegenover elkaar zitten praten. Daarna via facetime thuis zitten praten met hem. Zaterdag heb ik date. Hij is verlegen, maar vertelt alles over zichzelf als ik er naar vraag. Ik heb hem alleen nog niet durven vragen wat hij zich voorstelt van die date.
Ik namelijk heel veel en mogelijk ga ik te vlug. Moet ik langzamer?

20 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Ts hier nog even. Het viel allemaal reuze mee, maakte me dus voor niets zorgen. Zijn ouders zijn net als hij, geweldig. Met zijn moeder kan ik alles. Zij liet mij de logeerkamer zien en toen heb ik haar lachend en vragend aangekeken en toen kwam zij ook niet meer bij. Ze vond mij heel eerlijk. Nee j21, verleiden is anders. Ik wil hem graag

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • En noem je dit dan niet verleiden TS? Niet dat daar iets mis mee is.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben TS. Dat laat ik jullie horen J19. Date gaat door, dat etentje laat ik niet schieten hoor. Het wordt nu een beetje anders.
    Ja ik ben ook op drie dingen na in mijn blootje als je de schoenen en sokken niet meetelt. BH hoeft niet echt maar die doe in zaterdag wel. Zijn ouders moeten wel denken dat ik een degelijk meisje ben hihi. Moeders denken trouwens wel eens dat je hun zoontje verleid en afpakt. Het blijft uitkijken ken ze uiteraard niet. O ja bij mij alles blauw wit en geel. Hekel aan rood groen en vooral rose en heb ook shorts, niet veel rokjes.
    Thats all.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Blij voor je TS , dat is heel snel. Horen we nog hoe de date zaterdag gaat of is die niet meer nodig. Vertel je ook nog wat over jezelf, je kleding stijl en zo. Zal niet veel afwijken van wat je bij jongens het leukst vindt denk ik.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Slip of boxer maakt niet uit J19, hij moet toch uit haha.
    Ja je had gelijk over die dromende ogen, dan red ik het niet meer.. Timberlands zonder sokken is top. Trouwens het is er uit.
    Hij vroeg wat ik het liefste wilde. Toen moest het er uit. Hij ook, nu kunnen we er direct over praten.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Zo kleed ik me ook in de zomer en dan bootschoenen (Timberland) zonder sokken. Ik ben pas overgegaan van boxers naar slips. Grappig om hier te lezen dat meiden dan over je zeggen : 3 dingen uit en je hebt hem naakt. Je leert hier nog wat. Overigens TS je zit dan niet in je broek te plassen, je wordt gewoon drijfnat van dat naar zijn dromerige ogen kijken.
    Wat heb jij het heerlijk te pakken. Je bent helemaal reddeloos verloren.....hij ook denk ik.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Kan je nooit weten vooraf

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt M17 en 19. Dat is precies de tweestrijd waarin ik zit. Hij zegt heel lieve dingen en zit ook vaak dromend naar me te kijken. Op spontane dingen van mij komt altijd uiteindelijk het antwoord waarop ik hoop, maar soms maakt hij zo’n omweg dat ik intussen onder de tafel in mijn broek zit te piesen. En dan komt zijn glimlach. Ik ga maar zo verder, hij neemt wel steeds meer initiatief om weer te facetimen dus dat is al goed.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Je bent me voor geweest ts, daar val ik ook op. Mijn bedvriendje ( we willen beide geen vaste relatie) lijkt daar op. Drie dingen uit en je hebt hem naakt. Hij heeft niet eens een horloge, wel goed geschoren. Baarden en snorren knap Ik ook op af. Beneden heeft hij wel wat haar maar netjes. Pure natuur dus
    Maar dat ga jij zaterdag wel ontdekken. In wat betreft je vraag, je wilt toch niets anders horen dan gaan met die banaan.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat hangt ervan af hoe hij in elkaar zit, maar dat weet je nu nog niet. Je loopt idd wel het risico dat je hem overdondert (als hij zo verlegen is als jij zegt) en dat hij er als een speer vandoor gaat (in het slechtste geval). Ik zou dus eerst nog even nog mijn voelsprieten uitsteken om te kijken welke signalen hij geeft.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten