Skip to content
7 reacties
515 weergaves

Laatbloeiers?

Hello, zijn jullie nog maagd? en dan bedoel ik 18+ / 20+? want onder de 18 hebben de meeste het denk ik wel gedaan. Ik wacht nog steeds op me beurt, hoop wel dat het snel kom, want ik mis het ofzo. Vinden jullie het niet erg als ik nog maagd ben? sommige meiden vinden dat weird, en lachen me uit ofz.. ieder zijn tijd toch? Gr!

23 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • Wat is dat toch met die jongens die dromen over een maagd in bed..... Wat een onzin. Geloof me maar, tenzij het meisje het heeft aangegeven dat ze nog maagd is, maar de meeste jongens hebben niet eens in de gaten dat het meisje met wie ze aan het vrijen zijn nog maagd is/was. Zeker niet als het bij het meisje ook niet (veel) pijn doet en er geen bloeddruppeltje is te zien.
    Waarschijnlijk heeft die voorkeur te maken met een behoefte aan bezit, het iemand volledig en als enige bezitten. Veel geloven spelen daar ook handig op in door te praten over dat een vrouw nog rein moet zijn en onaangeroerd. Reinheid is een belangrijk aspect..... Wat een onzin; de mannen mogen er wel op losneuken, alles wat los en vast zit. Over gelijkheid van man en vrouw gesproken..... Alle geloven laten het hier afweten. Volledig achterhaald.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • TS- @M18 Ah oke, in dat geval im here xD nee grapje, maar ik hoop gewoon dat mijn beurt nog komt, en dan graag met een meisje die nog maagd is. Lijkt mij het geilste, en het lekkerste. Gr!

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 18, je hebt helemaal gelijk. Ik begrijp wat je zegt. Toch zijn er nog wel tussenvormen hoor. Een jongen die al wel een beetje ervaring heeft, en daarvoor niet eerst alle meiden in de stad voor heeft afgewerkt. Maar een beetje ervaring zodat hij weet wat hij moet doen en door de zenuwen niet alleen met zichzelf bezig is maar veel aandacht heeft voor jou. Geloof me, dat helpt enorm om jouw eerste keer onvergetelijk te maken. En dat dan in positieve zin natuurlijk.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb enkel voorspel gehad, maar voor de rest ook nog maagd

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, ik ben ook nog maagd. Nog nooit een vriend gehad, laat staan gezoend. Ik heb liever een jongen die ook nog geen ervaring heeft in de liefde dan een jongen die al half Nederland heeft afgewerkt en gedaan. Mensen die je daarom uitlachen zijn echt zo laag. Ik vind dat geen enkel probleem hoor, het komt vanzelf wel op mn pad.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ik ben ook nog maagd, nog nooit een vriendin gehad en ook nog nooit gezoend.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben ook nog maagd, dus ja er zijn er zeker meer boven de 18. Ik ben iemand die gwn wacht tot het goed voelt met de juiste persoon en niet met de eerste en de beste het bed in duikt. Hoop dat meiden dit waarderen.

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten