Skip to content
21 reacties
2429 weergaves

Hoe bloot waren jullie deze week?

Het weekend valt wel tegen, maar de week was af en toe best warm en toen hebben we op het strand, op straat en op de terrasjes veel bloot kunnen bekijken. Hoe bloot was jij?

19 jaar
3 jaren geleden

21 Reacties

  • Was naar het strand in Scheveningen deze zomer en liep 8 september topless als een van de weinigen. Er was één wat oudere vrouw, 40 of zo die mijn voorbeeld volgend. Best spannend als je irritante opmerkingen krijgt. Waarom mannen wel?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Samen in bad met mijn bff en toen samen bloot geslapen in een bed.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • J12 thnx voor je uitleg en je excuses

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Voor mij ook sorry m15 maar ik ben het echt niet. Ik wil alleen maar zeggen dat er meer jongens van 12 hier zitten waarbij de hormonen af en toe te hoog zijn. En ja ik ben naturist en ik ben daar trots op en als ik iets lees wat niet waar is reageer ik daarop. Dus nogmaals sorry wat ik tegen je gezegd heb

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Sorry j12 Er is een j12 die altijd reageert op het bloot zijn en dat valt op. Jij was het dus niet. En ik ben niet blond. Dat is wel een valse opmerking van jou.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • M15 ik weet niet hoor maar ik antwoord bijna nooit op dit forum. En ik ben niet de enigste 12 jarige op dit forum. Misschien ben je blond??

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • J12 wij weten dat jij naturist of nudist bent. Dat weten wij door jou vele reacties hier

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik weet dat dit een oude topic is maar zijn nu 3 weken op vakantie en heb nog geen onderbroek aan gehad

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Naar de stad in alleen een zomerjurkje! Heerlijk :)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb al een paar keer op het naaktstrand gelegen. Komen wel weinig mensen van mijn leeftijd. Dat is het nieuwe preuts denk ik. En ik was er uiteraard helemaal bloot.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat ligt er natuurlijk wel aan waar ik was. Onderweg een korte broek met shirt of zomerjurkje, bij het in de zon zitten een bikini broekje en thuis in de tuin gewoon in mijn slipje. Lekker dat het eindelijk weer kon.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Met vriendin een uurtje op het naaktstrand, was er helemaal niet druk. Bloter kan dus niet haha.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik werk in de wegenbouw en ik heb al drie dagen lekker in bloot bovenlijf gewerkt. En na het werk ga ik dan douchen bij mijn fwb en wanneer ik daar onder het stof toekom met mijn zweet en asfaltgeur moet er van haar eerst gevrijd worden voor ik naar de badkamer mag. Het leven is vurukkuluk :-)))

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • In shorts.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • TS: ik ben het met je eens hoor M19. Bloot staat vrolijk en het lijkt nog zonniger. Ik draag als ik met mijn vriendin naar het strand ga een strakke zwemslip. Dat vindt zij leuker. Als ik met vrienden ga een short , maar niet idioot groot en grotendeels fel blauw. Slips worden een beetje gay gevonden. Minder bloot dan jij dus, maar ik doe mijn best. Ik ben niet preuts en mijn vrienden ook niet, we kleden ons vrij en blij om. Mijn vriendin ook en is meestal topless. Hopen maar wat J15 zegt, snel weer mooi.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik loop als het even kan in shorts met alleen een riem en met ontbloot bovenlijf. Zeker op het strand. Vind ik wel stoer en stiekem best wel geil er zo bij te lopen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • In de douche naakt

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • In mijn shorts.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • ik lag naakt

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat staat altijd best vrolijk als iedereen zo bloot mogelijk zit of op het strand loopt. Maar TS heel veel jongens doen aan die openheid en vrolijkheid niet zo mee. Als ik dan met mijn vriendinnen in ons bikinibroekje op het strand zit dan lopen er nogal wat jongens met oversized zwemshorts tot hun knieën in de vrolijke kleuren donkergrijs en donker paars naar onze borsten en billen te kijken. En voordat het verkeerd begrepen wordt, die jongens spreken onderling gewoon nederlands. Dus Ts, hoe bloot was jij?
    Eigenlijk bedoel ik. Hoe preuts zijn jullie.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten