Skip to content
14 reacties
2064 weergaves

Wat vind jij het fijnst?

Hee, ik heb een vraag voor de meiden en de jongens. Wat vinden jullie het fijnst als een jongen of meisje dit bij je doet. (Op seksueel gebied zeg maar.) Wie zijn er dingen die uitgeprobeerd moeten worden!😊

17 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • Het liefst word ik gebeft, daardoor kom ik echt geheid klaar. Nog mooier is het als ik daarvoor eerst een uitgebreide massage krijg die steeds intiemer wordt. Ik lek dan al heel erg als eindelijk zijn mond mijn kut raakt. Een tikje sm is trouwens ook fijn, blinddoeken, vastbinden, me teasen, wat tikken op m'n billen en ook m'n kut, mmm. Echt heftig was de keer dat hij zijn hele hand in me drukte, kwam toen heel nat klaar.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ondanks veel lekkere ander standjes eindigen wij vaak met 69. Dan kan ik haar klaar beffen en zij mij klaar pijpen en we zijn dan al zo opgewonden dat we dan beiden snel komen. Ze vindt mijn sperma gelukkig lekker en smult er dan ook van en ik van haar kutgeil. Oh, wat lekker, ik heb alweer een stijve die op springen staat....

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • als een meisje (jongen kan ook, maar liever meisje) mij heel langzaam steeds iets verder opwind, streelt en langzaam aftrekt. en dan zo dat je steeds weer net niet klaarkomt. en dan zo lang mogelijk volhouden. als ze dan aan het eind net doorgaat en je klaar laat komen terwijl ze daarnaar kijkt kom je zo super hard klaar. Ik ben besneden en daar ben ik heel blij mee daardoor kan ik het volgens mij nog langer volhouden dan andere jongens :)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Zo is dat standje helemaal niet bedoeld ander meisje van 19. Het heet cowgirl en het meisje kan in die stand bepalen hoe zijn piemel in haar vagina heen en weer gaat. Op die manier kan je zorgen dat de eikel tegen de gevoeligste plekjes van de vagina komt zoals de G-spot. Pas als je beiden tegen klaarkomen aan zit is het de bedoeling dat de jongen actiever wordt. Daar voor kan hij wel rond je clitje strelen met zijn vingers.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Sommige jongens kunnen zo geil zijn dat ze zichzelf niet onder controle hebben dat klopt meisje van 19

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 18 jaar natuurlijk is dat fijn en lekker om jezelf op zijn penis te laten zakken zeg maar wij doen dat samen ook maar dat elkaar aankijken is maar heel even want ik zie hem dan afkijken van mij omdat hij heel heftig gelijk al op en neer gaat pompen lijkt wel of hij geen controle over zichzelf heeft dan.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Eens met J23. Een meisje beffen is geweldig. Je zit met al je zintuigen in haar pretcentrum. Je ziet , voelt, ruikt en proeft haar steeds dichter bij haar orgasme komen. Mijn vriendin kan dat dan ook niet stil houden. Dat probeerde ze in de tent op de camping wel, maar lukte haar echt niet. Dus veel gelach en de volgende ochtend opmerkingen. Maar die heeft ze met een brede glimlach toen aangehoord. Het is dan een eitje om mij klaar te laten komen zo erg ben ik dan al opgewonden.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Vind het fijn om de penis van mijn vriend in mij te laten zakken door er bovenop te gaan zitten en dan elkaar aankijken.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Beffen vind ik zalig en zeker als je merkt dat het meisje er van geniet.

    Anderzijds vind ik het ook altijd leuk om zachtjes/liefjes in me vallen geknepen te worden of er tikken op te krijgen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het super om anaal geneukt te worden door een man van 28 die bij me in de straat woont. We hebben geen relatie maar hebben wel een klik met seks.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het chill om met mijn vriendinnen te keten, elkaar vast pakken op intieme plekjes en dat we dan opgewonden raken en verder gaan.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het super als mijn vriendinnen allemaal zin hebben om elkaar te voelen, te likken en uitdagend voor de cam te doen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het heerlijk als mijn vriendin haar plas laat lopen in haar fietsbroek of skinny jeans als ze op schoot zit en we zoenen. Daarna gaan we met onze natte kleren douchen en meer.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je het doet met een jongen die wat groot is geschapen is standje cowgirl erg fijn. Dat ook omdat je zelf naar gevoelige plekjes kunt sturen. Je moet dan wel mee opletten dat je vriend ook klaar gaat komen op het fijnste moment. Maar het ,echte einde is gebeft worden voor mij. Als dat echt langzaam en subtiel gebeurd dus langs je clitje likken en er af en toe net tegenaan, dan wordt je echt de zevende hemel in gelikt.
    Het is niet voor altijd en het moet een cadeautje blijven.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten