Skip to content
7 reacties
1063 weergaves

Ik wil seks en vriendschap met een jongen maar geen gedoe

Een soort friends with benefits dus maar toch anders. Ik heb er al twee in mijn kijkers. Met een praat ik al vrij veel en we vinden elkaar aardig en gaan vrijdag wat drinken en eten. Hij weet dat ik (nog) geen vast vriendje wil. Maar ik heb niet veel vriendinnen dus wil hem wel als een soort vriendin. Ik ben dus niet verliefd op hem en hij hopelijk niet op mij. Maar goed hij is een heel aantrekkelijke jongen , dus ik wil wel seks.
Uiteraard alleen als hij dat ook wil. Ben ik nu raar of gevaarlijk bezig? En hoe maak ik dat duidelijk? Vrijdag gewoon bom het tijdens de borrel zeggen of bouw ik het op in stapjes?

20 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • TS. Het zijn inderdaad de grenzen die je afspreekt jongen @23. Daarbinnen hoe je het aanvoelt. Maar op de bank kusjes in de nek is dan niet mijn begin en zo spontaan is dat ook weer niet want je weet toch snel waar die kusjes moeten eindigen haha.
    In ons geval hebben we wel al afgesproken dat we het gaan doen, maar we willen toch ook niet helemaal droog beginnen.
    Er zijn genoeg manieren om elkaar vooraf op te geilen hoor. Ik ben begonnen met dirty talk, eerst met SMS.. Daar schrok hij van, want zo kende hij mij niet, maar ja toen deden we het niet. Hij is er ook goed in, ik had niet anders verwacht, waarom jongens wel? Verder was het even wennen, maar eigenlijk maar heel even. En eerlijk ik had toch vroeger al eerder als ik met hem ging tennissen of met hem zat te praten stiekem gedacht...hoe zou het zijn als ik hem tussen de lakens mee zou nemen. Maar ik begreep dat dat niet kon.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt zo gelijk TS. Ik zou willen dat een vzny mijn vriendinnen een man is. Jongens zijn goed om lol mee te hebben. Heerlijk voor seks. Maar je krijgt er zoveel gratis bij.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • ik denk dat seks best kan als goeie vrienden, maar dat het inderdaad al vanaf het begin je grenzen aan heeft. Als ik met een groeie vriendin naar bed zou gaan zou ik kussen waarschijnlijk ook wel beperken.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Moet er niet aan denken meisje @19. En dan regelmatig op visite bij een schoonvader en moeder. Elke avond samen op de bank die kut TV. Ik ben er geen mens voor en aan kindertjes wil ik helemaal niet denken. Maar ik wil wel seks en dat liever met een jongen die een goede vriend is en die ik helemaal kan vertrouwen. Vooral met corona heb ik mijn vingers wel versleten. We zij gistermiddag naar het strand geweest en hebben er daar over gepraat, hij ziet al die dingen ook nu niet zitten maar sluit ze niet uit voor later. Wil wel wat ik wil , maar wil ook graag gewone vriend blijven. Vroeg zich af hoe dat in de praktijk zou gaan. Heb hem toen gevraagd of we vandaag samen gingen tennissen ,daar ken ik hem van. Was uiteraard ja.
    En blijf je daarna bij mij eten en slapen. Nou die stap is nu dus gezet. Ik hou van een beetje vaart. Bedankt voor je hints.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @Ts Hihi....lieverdjelieverdje....kennelijk niets voor jou. Je hebt er zo te zien goed over nagedacht, dus nu nog goed met hem bespreken en wil hij ook dan.....Gaan met die banaan, haha

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is helder van je meisje #19. Nee, het staat niet los van gewone vriendschap, die is er met hem al, alleen nog wat onwennig omdat we jongen en meisje zijn. Dan kun je dus al alles met die vriendschap doen van tennissen tot met vakantie.
    Ben je beide hetero dan dus ook seks, zo denk ik.
    Voorgeilen hoort er voor mij zeker bij. Maar alleen uitdagend dus niet klef gaan tortelen. Dus niet kusjes met lieverdelieverdje, maar volop de bek en even controleren of dat al effekt heeft. Nee, het is proberen dus blijft dan voorlopig bij een. Hij blijft vriend als een van ons vaste relatie krijgt maar dan zonder seks. Ik zal er wat meer nadruk op leggen dat ik geen vaste relatie wil, maar wat wel. Hij is aantrekkelijk , hetero en heeft en wil dat voorlopig ook niet. Wel spannend.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben bang dat veel jongens dit prima zullen vinden. Vrijblijvend van jouw kant betekent wel voor die jongen ook.
    Geef hem wel die duidelijkheid. Dat je geen vaste relatie wilt is miss niet duidelijk genoeg.
    Ga je die tweede jongen daarna proberen of alleen als de eerste niet lukt of wil? Kan seks en vriendschap ook helemaal losgekoppeld worden? Ik bedoel alleen seks met die van vrijdag en alleen vriendschap met de andere?
    Ik ben erg benieuwd hoe het verder gaat, want ik heb ook aan zoiets gedacht.
    En ja die seks dan zonder voorspel, ik bedoel zoenen en gek aan elkaar zitten en geen spannende berichtjes of zinnetjes.
    Zo van Ok we trekken onze broek uit.......

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten