Skip to content
34 reacties
7421 weergaves

grote of kleine penis?

Wat vinden jullie fijner een grote of kleine penis? Ik heb ervaring met grote (dan bedoel ik 23 cm of langer) en kleine penissen (zeg maar vanaf ongeveer 16 cm). Nog kleinere heb ik geen ervaring mee. De grote vind ik fijn om te pijpen en mee te spelen en om gewoon lekker vast te houden als je samen op de bank zit maar doen vaak pijn bij neuken, de kleine zijn lekkerder om te neuken maar weer niet voor te pijpen. Wat vinden jullie?

17 jaar
3 jaren geleden

34 Reacties

  • Ik ben 19 jaar en dus mijne is 11cm stijf en 5cm slap

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • 16cm klein? ik ben 14cm en dit is gem volgensmij lol?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo allen, hier is die hollandse jongen van 1.98m lang, 95 kg met schoenmaat 51/52.

    Hoeveel cm lang zijn jullie handen ?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 17; je suggereert dat 16-17 cm nog niet groot genoeg is. Onzin, volgens de statistieken -en die liegen niet-, is dit voor een NL man al behoorlijk van formaat. Daar hoeft echt niets meer bij.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat moet er nog goed komen?? 14-15 cm. stijf is normaal in NL.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 14: voor de meiden van jouw leeftijd zal dat wel groot genoeg zijn. Je bent nog in de groei dus hij zal wel groter worden, dus geen zorgen komt vast wel wel goed

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 14. Daar is niks mis mee. Als jij daar de goeie dingen mee weet te doen, dan kun jij meiden heerlijke en onvergetelijke momenten bezorgen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • ik ben een jongen van 14 als men lul slap is is die 12 cm als die stijf is is die 16 of 17cm is dat groot genoeg voor jullie meiden

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben de meid die het zei over de kleine pikkies. Ik selecteer natuurlijk niet op de grote van de pik maar wel op lengte en bouw van de jongen zelf. Ik val op grotere jongens met power. Niet van die opgeblazen sportschooltypes maar van die lekkere grote Hollandse jongens 1.90 + lang en 85 kilo....) die de sportschool niet nodig hebben. En die jongens zijn ook vaak goed geschapen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben het totaal niet met je eens, meisje van 17. Ik denk dat jij in je hoofd op een andere planeet zit! Ik kijk eerst naar het gezicht en het totale plaatje, vervolgens luister ik goed naar haar, waar ook veel uit te halen is. Kleine borsten kunnen in een aantal gevallen flatteuzer zijn dan menig grote (hang)mem. Het kutje komt pas veel later zoals ook mijn penis en zolang beide binnen het 'normale' blijven zal er niks mis mee zijn. Ook belangrijk: ben je schoon m.a.w. stink je niet? Wellicht is dit ter overdenking voordat je weer grote vooroordelen hebt?!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 17 kom je van een andere planeet? Jongens kijken het eerste naar je borsten en meisjes met kleine borsten zijn voor de meeste jongens niet interessant, op die manier laten jullie ook veel leuke meisjes links liggen. Waarom zouden wij dan de lengte van een penis niet belangrijk mogen vinden.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Tja, groot of klein? Je zult het er toch echt mee moeten doen. En iemand afwijzen omdat hij een klein pikkie heeft zoals iemand 3 plekken hier boven meld vind ik vernederend. Vraag me af hoe jij jouw jongens selecteert. Voor je gaat flirten hem eerst vragen zijn ding aan je te laten zien om te beslissen of die jou waardig is of niet? Of vraagt ze het eerst aan een ex van hem? Grote mond maar vast nog héél erg onervaren. Die komt vast nog wel een keer iemand tegen die haar niet wil omdat ze te kleine tieten heeft of een te dikke kont of stuurt haar weg na 5 minuten pijpen, geeft haar een pornoblaadje mee en zegt dat ze daar eerst maar eens goed in moet lezen voor ze dat nog een keer wil proberen. Net zo vernederend. Ik weet van oudere zussen dat een dikke wel lekker kan zijn maar een lange al gauw te lang is. Mijn oudste zus zei een keer dat de lekkerste seks die ze een poosje met iemand heeft gehad zeker niet kwam door zijn formaat maar door hoe hij het met haar deed. Snap dan ook wel dat veel meisjes op wat oudere en meer ervaren jongens/mannen vallen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 22 heeft gelijk ! Het overgrote deel van de jongens voldoet niet aan het criterium qua lengte zoals meisje van 16 dat formuleert. En als het alleen maar om de lengte gaat, dan laat zij veel leuke jongens links liggen, waarvan er anders misschien wel eentje extra leuk zou zijn geweest. Wij jongens zeggen toch ook niet dat een meid minimaal cupD oid moet hebben?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Je laat zo veel jongens met wie weet een erg goed karakter links liggen vanwege zijn pik? Het gemiddelde in NL is en blijft zo'n 14 cm.!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kan wel veel hebben. Voor mij mag de pik wel groot zijn. Van die kleine pikkies moet ik niets hebben

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou ben ik zelf redelijk normaal geschapen en heb een stijve pik van 14-15cm. maar wel behoorlijk dik. Mijn vriendin vindt dat heerlijk en ik moet toch even kwijt dat die 23cm. volgens mij erg overdreven is en helaas kunnen we dat samen ook niet mooi vinden als je dat op een naaktstrand zo ziet bungelen, getver, en jaloers ben ik er zeker niet op! Mijn vriendin(nen) zouden met zo eentje niet overweg kunnen en ook niet willen zeggen ze, zo'n monsterachtig geval, brrrr.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zie liever een grotere maar het is niet zo dat een grotere betere seks betekent vaker het tegendeel. Ik hoe zelf van wat meer stevigere seks en dat is met een grotere lastig maar het is wel gewoon leuk om te zien en op zijn tijd lekker om goed gevuld te worden.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe weten al die meiden hier hoe lang die piemels waren. Je houd er toch geen meetlat bij als je wat met een jongen gaat doen??

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Groot is vooral mooi, maar niet echt fijn. 15-16 cm is prima formaat om naar binnen te schuiven.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben net 15 jaar geworden mijn piemel is slap 7 cm en stijf 11 cm. Dat gewoon toch wat mijn vriend is dat ook zo. Ik val op jongens dat vind ik lekker

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten