Skip to content
11 reacties
1311 weergaves

Seksstandjes uitproberen ervaringen tips.

Ik neem er een lang weekend voor om samen met een heel goede vriend te proberen ons seksleven te verbeteren.
We bakten er niet veel van met onze sekspartners. Dat lag mogelijk aan hen maar wij wisten dat ook niet te verbeteren.
Problemen bij mij: pijn, geen of moeilijk orgasme en jongens die te vroeg kwamen. Bij hem eigenlijk het omgekeerde.
We gaan nu een aantal standjes samen uitproberen en kijken hoe we die uit kunnen voeren zonder die problemen.
De geschiktste om te beginnen gezien alles lijkt ons de High-Tigh Straddle. Uiteraard proberen we ook varianten op de standaard missionaris.
Graag jullie ervaringen en tips.

17 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Ja goed he. Mijn vriend heeft een grote en kan wel s beetje wild worden. Of ik heb een klein gaatje, maar dit gaat altijd super.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Twee keer M20 en dat ging fantastisch. Ik kan dan zo sturen dat zijn eikel tegen of langs mijn G-spot gaat. We hebben er op internet allemaal dingen over opgezocht. Hij kan dan met zijn handen rustig langs mijn clitje wrijven en als ik begin te komen dan span ik mijn spieren daar en gaat hij meedoen.
    De tweede keer ging het perfekt en kwam hij klaar van het geschok van mijn klaarkomen. Bedankt nog als jij de M20 was die daarover reageerde. Het is dan niet alleen dat je heerlijk komt, maar ook nog gelijk en dat je dat samen voor elkaar hebt gekregen geeft nog extra bevrediging.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hebben jullie cowgirl nog gedaan en hoe ging dat?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt helemaal gelijk M19, dat moet je leren en dat gaat met een vaste partner waarschijnlijk beter. We hebben er dit weekend best veel bijgeleerd, vooral hoe het voor beiden lekkerder kan zijn. Ik ben natuurlijk niet zo hypocriet om niet toe te geven dat ik ook enorm genoten heb. Best vermoeiend ook (vooral voor hem). We doen het nog een keer, maar daarvoor moeten we weer het rijk alleen hebben.

    Het naakte was gauw normaal J19, maar de details van de standjes waren wel eens te veel en dan dachten we stikkend van het lachen, waar zijn we aan begonnen. Maar we hadden tijd genoeg.
    Ik heb hem ook geleerd pizza’s en moussaka te maken en dat werd ook lachen. Hij gaat op kamers.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kan me best voorstellen dat jullie vaak in de lach schieten. Want je zit toch helemaal naakt in allerlei gekke houdingen. Hij moet zich natuurlijk niet slap gaan lachen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • meisje 17; dan heb ik je verkeerd begrepen. Je schreef nl.; "We bakten er niet veel van met onze sekspartners". Vandaar. Nou, hopelijk voor je ga je samen met je goede vriend veel leren. Want inderdaad; seks moet je samen leren.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik begrijp dat je het raar vindt M19, maar zo raar als jij het maakt is het ook weer niet. We hebben alletwee geen vriend/vriendin. Nog jaren studie voor de boeg dus ook nog niet op zoek. Wel scharrelseks, maar die was ook door corona opgedroogd. De problemen die ik beschreef waren daarmee.
    We mogen dus snel weer los, maar de ervaringen waren zodanig dat het van mij niet zo hoefde. We hoeven ons echt tegenover niemand schuldig te voelen ook niet tegenover onszelf, het blijft voor ons wel onwennig.maar als ik over een paar maanden op een feest een leuke jongen tegenkom weet ik beter wat ik wil.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een leuke fantasie. Maar erg geloofwaardig is het natuurlijk niet;
    jij bent seksueel uitgekeken op je vriend en je 'goede vriend' is seksueel uitgekeken op zijn vriendin. En daarom gaan jullie samen van alles uitproberen, schrijf je. Alsof daar de problemen die je beschrijft mee zijn verholpen; 'pijn bij het vrijen', 'te vroeg klaarkomen', 'te vroeg klaarkomen'. Leuk geprobeerd.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt M19 en M20. In die richting zoeken we het inderdaad, dus zeker geen doggy. Zijn piemel langs mijn clitje, zelfs net er onder is al geweldig. Met elkaar er over praten wat het lekkerste is is al één enorme verbetering. De eerste keer was voor alletwee al beter dan ooit. Situatie is wel zo idioot dat we steeds weer in de lach schieten.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Die kennik niet. Belangrijk is dat bij het standje zijn piemel langs je klitje komt. Alleen vaginaal een orgasme krijgen gaat moeizaam. Pijn komt meestal door te diep of te snel. Er zijn ook standjes waar jij het tempo mee kunt bepalen.
    Begrijp ik goed dat jullie het alleen maar doen om die reden....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Cowgirl, dan kun jij alles bepalen en dan overleggen wan hij het lekkerst vind en zeggen als het te vlug gaat. Ideaal om hem,tegen je G-spot te krijgen.en handen vrij.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten