Skip to content
8 reacties
535 weergaves

Bijna 15 en niet ongesteld

Dag; ik ben 14, wordt binnenkort 15 en ben nog steeds niet ongesteld. Ik heb ook weinig borsten, terwijl iedereen in mijn familie wel hele grote borsten heeft. Moet ik me zorgen maken?

14 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • De een is er laat.mee de ander vroeg . Ik was 11 toen ik het voor het eerst kreeg. En mijn jongste zusje 9 begin ook al . Net wat de andere meiden vroegen of je al afscheiding heb ?? Meestal donkerrood / bruin kleurig .als dat zo is duurt het niet lang meer .no worry,s.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben je al ongesteld geworden? Zo nee heb je al afscheiding?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • als je al afscheiding zal ik me er niet druk overmaken.Pas als je buik krampen hebt zal ik toch eens met je moeder praten.ik zelf was er vroeg bij met 10 jaar.En het verschilt per vrouw en je voedings patroon.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is niet leuk om het te hebben. Wees blij dat je het nog niet hebt.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • De leeftijden verschillen best wel, maar het geeft niet dat je wat later bent. Het komt vanzelf. Ik was, denk ik, 13 jaar toen ik voor het eerst menstrueerde. Ik had toen ook al borsten, maar nog niet zo groot. Ze zeggen wel eens dat jongens veel later zijn dan meisjes met puberteit enzo, maar mijn vriendje was nog maar net 12 jaar toen hij voor het eerst zaad heeft gespoten, dus dat jongens later zouden zijn, klopt ook lang niet altijd. Ik denk dat het bij iedereen weer anders is, maar maak je geen zorgen, zou ik zeggen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Een vriendin van mij was pas 17, no worries :)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Geniet nog even van het niet-ongesteld zijn. Je hebt (nog) geen last van pijn, doorlekken, steeds maandverband of tampons bij je te moeten hebben, 's nachts opstaan om te verschonen, mood swings, vocht vasthouden, onverwachte bloedingen, bloed in het kruis van je broek, je leukste slipjes om zeep, krampen, misselijkheid, met een emmer naast je bed slapen of bij de WC zitten omdat je moet overgeven, vlekken in je bed en er is nog wel iets dat ik vergeet. Straks is het voorbij tot je, euh, 55 jaar oud bent of zo? Nu ben je nog zorgeloos en straks krijg je dat elke maand erbij. Dus je hoeft je echt geen zorgen te maken.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • hallo, ik ben alexandra
    ik ben zelf 15 jaar oud en ben sinds 2 maanden ongesteld geworden, zelf heb ik ook weinig borsten, maar hier is niks mis mee. vriendinnen van mij zijn ook pas laat ongesteld geworden dus je hoeft je geen zorgen te maken.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten