Skip to content
16 reacties
2507 weergaves

Waar plassen als pakketbezorgste

Hoi, ik ben laatst aangenomen als pakketbezorgster. En ik ben dan een hele werk dag onderweg met mijn busje. Op een gegeven moment moet je ook weleens plassen maar waar moet ik naar de wc? De mensen waar ik gezorg laten mij niet binnen vanwege corona en bij sommige mensen wil ik niet naar de wc. Omdat ze er niet heel vriendelijk/betrouwbaar uitzien. Ik heb nu al een paar keer op straat moeten plassen omdat ik nergens anders kan. Mijn vraag is zijn er meiden die dit ook hebben en wat doen jullie?

19 jaar
3 jaren geleden

16 Reacties

  • achter een boom

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik werk ook als koerier. Tot nu toe heb ik altijd wel ergens naar de wc gekund. Ik vraag het liever niet bij particulieren, maar winkels en andere bedrijven laten het meestal wel toe. Wildplassen doe ik niet tijdens mijn werk. Als iemand mij snapt, terwijl ik in uniform ben, ben ik de sjaak. Of ik kom op dumpert haha.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Die plastuiten zitten niet zo goed vast als die van jou jongen van 22. Zittend op je stoel wordt nix, dan komt de pis in je broek en je stoel. Staande lukt wel, maar hou je toch soms nat slipje aan over en dat kun je beter om andere reden krijgen. Die emmer is een prima keuze van haar.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat zou je zeggen als je een plas tuit koopt en een fles met brede tuit dan in de auto geen mens die het ziet.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is voor jou het beste TS. Als je zo door was gegaan was er ooit een hond of een groepje rotjongens langsgekomen. Of een agent met bonnenboekje. Overigens is je plas helemaal niet zo vies, je moet het alleen niet in je broek of je autostoel hebben. Verder lekker vrij leventje in je bus, niet.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet vervelend bedoel maar ik denk dat die emmer toch de enige oplossing voor jou wordt m19. Ik ben ook pakketbezorger en moest mijn eerste paar dagen meelopen met een vrouw. Op een gegeven moment vroeg ik waar ik naar de wc kan en haar antwoord was: de emmer achterin de bus of buiten. Toen wist is dat een wc niet is weggelegd voor sommige pakket bezorgers...

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey topicstarter hier. Er mijn niet veel bosjes op mijn route waar ik zomaar kan gaan. Ik heb natuurlijk tijd om te pauzeren maar mijn langste pauze is 30 min. En mijn huis ligt 45 min van mijn wijk af. Ik heb naar jullie reacties gekeken en heb nu een emmer in mijn busje. Dit is altijd nog beter dan ergens op straat squaten terwijl er iemand langs je loopt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • In een plastic zakje stoppen en thuis schoonmaken meisje 18. Of papieren weggooi plastuiten, maar daar is de lekkans groter.
    Toch moet TS denk ik een betere oplossing zoeken. Je kunt toch niet elke dag op straat, in bosjes of met een platuit moeten plassen. Ook als het sneeuwt of waait, ze moet pauze kunnen nemen en dan naar huis of eettentje kunnen gaan om te eten en dan kan ze naar de WC. Die tuit of de bosjes zijn voor noodgevallen.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Zijn er geen bosjes op de route om te plassen? Een plastuit zul je ook moeten schoonmaken.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Begrijp je probleem TS, dat is dan niet na Corona over. Daar moet je wat aan doen, want te vaak veel te lang ophouden is niet gezond. Ik raad je wel aan om met die plastuit te oefenen, want dat is een beetje link. Als je het verkeerd doet, sta je met een natte broek. Dus doe het eerst thuis onder de douche daar is het niet erg.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kan ook bij een verzorgingshuis gaan. Daar heb je vaak beneden toiletten

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Nu weer wel, toen niet J23. Voor de zekerheid heb ik altijd een fles bij me. Een plastic met een brede dop is het handigst haha.
    Maar TS dat wordt goed mikken voor jou, dus ik zou een emmertje achterin zetten. Kun je net als die fles in riool leeggooien.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey topicstarter hier. Ik had zelf ook gedacht aan wc's bij een tankstation of restaurant maar het probleem is dat die niet op mijn route liggen. De plaats waar ik bezorg is echt een plek met alleen huizen. En ik moet proberen mijn werk optijd af te krijgen. Dus dat is niet een optie voor mij. Ik vind dat van dat plastuit en een fles wel een goed idee, dan kan ik gwn gaan in mijn busje. D

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij de meeste tankstations kun je wel naar de wc, en bij veel bedrijven is er voor chauffeurs/bezorgers die leveren ook wel de mogelijkheid om naar de wc te gaan. Je vindt vanzelf wel de plekjes waar je voor een sanitaire stop terecht kan.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind je best een held dat je op straat durft te plassen. Ik zou het niet durven en niet kunnen. Ik breng een paar middagen voor de wijnhandel van mijn vader dozen naar klanten. Ik had voor corona mijn adresjes waar ik wel ff kon plassen als de nood hoog was, zoals koffietentje met heerlijke cappuccino.
    Ineens waren alle wc’s inderdaad dicht en was het vreselijk ophouden. Niet zo erg als bij jou, want na een uurtje of 3 ben ik meestal wel weer terug. Toch ook op klappen gestaan en zelfs een ongelukje gehad. Ik kan je dus geen oplossing geven. Misschien een plastuit en een fles maar oefen dat eerst thuis.
    Wel is alles weer normaal aan het worden, dus hopelijk voor jou en ook voor mij en iedereen zijn we er van af.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb zelf geen ervaring met pakketbezorger als baan, maar kun je niet ergens bij een tankstation, of ergens anders naar een openbaar toilet? Of zijn die ivm corona allemaal dicht? (ik heb geen idee, ik strooi maar een paar ideeën rond)

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten