Skip to content
11 reacties
1271 weergaves

Beschamendste wind van je leven....

Ja, waar en wanneer?
Ik vanmorgen bij de kassa van Lidl. Ik raapte een muntje voor een oude vrouw op en toen vloog hij er uit. Hij pruttelde zo dat het klonk of mijn broek ook vol zat maar dat was niet zo. De jongen achter me zei toen dat hij hoopt dat ik een kontmapje had. En toen ging iedereen weer lachen. Daar ga ik ff niet meer langs.

17 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Dat nog niet meisje 17, maar als je het zover is, dan kun je niets anders meer dan zo snel mogelijk doorlopen naar huis en wordt het nog meer en nog smeriger. Ik heb nu een nieuwe Armani, precies dezelfde. Toch moet ik elke keer dat ik hem aan doe er weer aan denken, ook toen jij jouw verhaal hier zette. Dat zal ik wel nooit vergeten.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Een Armani jeans weggooien??? Die had ik dus echt wel gewassen. Zonde.... Was die zo vies dan? Zat zeker tot je enkels dan hihi Mijn fietsbroek was ook supervies maar die ga ik echt niet weggooien.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Het was zo vies daar was niets meer mee te beginnen meisje 17. Ik wil dat niet in mijn wasmachine hebben. Stond te kokken van mezelf. Het was wel mijn Armani, maar goed zo iets doe ik hopelijk maar eenmaal in mijn leven. Ik kon echt het met geen mogelijkheid meer ophouden en alle wc’s waren dicht. Totaal hulpeloos. Plas is ook vies, maar veel minder erg, dat is na simpel douchen weer weg. Snap wel dat je dat doet.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom je broek weggegooid? Ik heb mijn fietsbroek goed uitgespoeld onder de douche, daarna in de week gezet en toen in de wasmachine (wat ik normaal nooit doe omdat ze daar heel hard van slijten) De geur en viezigheid was er toen gelukkig uit. Mezelf heb ik et de douchekop heel goed en lang afgespoeld van onder. Ik hoop het echt nóóit meer mee te maken. (plassen doe ik wel in mijn fietsbroek omdat het er eentje is met schouderbanden en ik geen zin heb om broek en shirt uit te doen om te plassen en dan in mijn nakie zitten)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Owww dat is vreselijk meisje 17. Het overkwam mij ook. Geen diarree maar een verstopping die op een ongelukkig moment over ging. Had, toen ik eenmaal thuis was, mezelf het liefst door willen trekken. Ik heb mijn broek in vuilniszak samen met de verdere drek gedaan. Drie keer gedoucht en toen twee keer douche geschrobd. Bah.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Meest beschamend stel wind van mijn leven was niet alleen een wind... Ik fiets veel op de atb en maakte een rit van een paar uur. Onderweg kreeg ik krampjes en dacht dat ik een wind moest laten. Ik ging staan op de pedalen om hem te laten. Wat er toen gebeurde.... Ik baggerde mijn hele fietsbroek vol. Was het diarree in plaats van gas. Ik schaamde me dood. En toen nog anderhalf uur terug naar huis. Ben thuis meteen met fietskleding aan onder de douche gegaan. Wat voelde ik me vies zeg.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zit op voetbal. Werd onderuit gehaald door een tegenstandster en kwam op mijn buik terecht. Moest ff naar de eerste hulp. Toen een arts mij onderzocht drukte hij op mijn buik en liet ik een scheet. Ik schaamde me dood maar hij moest lachen

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn oudere broer kan een kunstje met een tot gruis geslagen pepermuntje, een slok lauw kraanwater en een slok ijskoud bruiswater.
    Die kan na een minuut of 5 zeker een tiental scheten laten op commando.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft wel eens een wind gelaten tijdens standje 69 met mij... Vrijwel recht mijn neus in!

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • In de les dictie aan de muziekschool. Stond op het podium want ik moest iets voordragen. Ik buig eventjes voorover, ga seer rechtstaan en dan komt het....

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • LOL, maar wil je dit niet meer doen. Er zitten wel s mensen die eigenlijk iets serieus moeten doen op het forum te kijken en dan is het verdacht als je lacht.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten