Skip to content
6 reacties
314 weergaves

Onzeker/afvallen

Hey meiden, Dankzij Corona zijn er wel wat kilootjes bij gekomen, en ik zou deze kilootjes er graag weer af willen hebben. Het gaat hier om ongeveer 10kg, ik ben ontzettend me best aan het doen met water drinken en wat meer bewegen... maar man man man wat vind ik het lastig om de motivatie er in te houden en om van het lekkere eten af te blijven. Iemand tips? Hoe ik dit snel maar toch op een gezonde en goed volhoudende manier kan doen?

18 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Beste jongen van 19, ik kots jou echt uit vanwege je opmerking. We leven in 2021 en ik denk dat jouw beeld van “de vrouw” erg vertekend is! Ik hoop dat je zelf ook onder de 55 kg weegt anders heb je namelijk geen recht van spreken! Dit is een forum om elkaar te helpen en niet af te zeiken. Ik hoef geen model te zijn om mooi te zijn, ik hoop echt dat je meer in deze tijd gaat leven want meisjes onder de 55kg zijn moeilijk te vinden tegenwoordig! ?? ohja en stik lekker in je huig ??

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Banen zwemmen! Daar zijn bij mij ook de kilo's er mee afgevlogen. 2x in de week een uur stevig doorzwemmen (, 2km in een uur is makkelijk haalbaar) en dan nog even ontspannen uitzwemmen. Heerlijk!!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je zelf al vind dat er 10 kilo af moet betekent dat je nu gewoon heel erg dik bent. Lijkt mij motivatie genoeg om af te vallen. Waarschijnlijk zal er wel 15 tot 20 kg af moeten om mooi te worden. Neem een voorbeeld aan slanke meiden. Die eten bijna niets omdat ze weten hoe belangrijk een slank figuurtje is en als ze te veel eten dat ze dan lelijk dik worden. Ik vind dat een meisje eigenlijk nooit boven de 55 kg zou moeten mogen wegen. Gelukkig zijn er meiden genoeg die dit ook vinden en daarom mooi slank blijven.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn tip zou zijn om je steeds 1 dag in de week te gunnen dat je lekkere dingen mag eten, bijvoorbeeld alleen de zaterdag. Alle andere dagen kan je dan zeggen dat je zaterdag dat weer mag eten. Dan hou je het volgens mij een stuk langer vol. Natuurlijk moet je dan niet helemaal los gaan en gelijk 3 zakken chips en 2 repen chocolade opeten, maar een beetje kan dan wel.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Snap niet goed wat je probleem is ? Volgens mij is dit forum om elkaar te helpen en niet af te zeiken. Iedereen is verschillend en heeft een verschillende manier van woorden benoemen en uitspreken. Ik zeg wel is vaker “man man man” Jammer dat je dan gelijk iemand daar op beoordeeld. Zoek n leven. Bye x

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Een meisje van 18 die uitspreekt " man man man....". WRIGHT, sure !!

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten