Skip to content
15 reacties
2206 weergaves

Wat vinden jullie van dickpic

Wat vinden jullie van dickpics en vinden jullie het geil . Of is bij een foto ook lengte belangrijk . Besneden of besneden. Of worden jullie nat van dickpic

21 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Ongevraagde dickpics, dus het opdringen van sex, is aanranding.

    Als iemand dat bij mij zou doen, dan stuur ik die door naar de politie en naar de directie. Dan mag hij het daar gaan uitleggen.

    Dickpics sturen op aanvraag, is ook dwaas. Daarmee etaleer je dat je een laag IQ hebt, en niet in staat bent om vooruit te denken over de mogelijke gevolgen. Je beseft toch dat toekomstige werkgevers, je kandidaat-liefjes, en je vrienden en je ouders regelmatig eens naar jou googelen? Welke indruk gaat dat maken als het eerste wat ze vinden, jouw lullige pic is?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb er een gekregen een paar keer hij was aan het rukken ik vroeg er nie eens om stiekem was het best geil

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j23 van 22 dagen geleden (21/05), wat is het belang om te weten welke lengtes meisjes interessant vinden. Al voldoe je er wel/niet aan, je kunt jouw eigen “penis lengte” toch niet wijzigen. Verder eens met alle reacties van meiden die het totaal ongepast vinden en met j22, die het hersenloos noemt en een vorm van aanranding die strafbaar zou moeten zijn.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is dat toch met jongens dat ze denken zich met hun piemel onder de aandacht te kunnen brengen. Als dat het enige is waarvan jullie denken dat het de moeite waard is missen jullie toch wat. De meeste tijd heb je namelijk geen seks en dan moet een jongen ook wat te bieden hebben. En dan nog: mij een dickpic toesturen is een belediging. Waar zien jullie me voor aan?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • ik stuur altijd een berichtje dat ik ook een duimstok op de foto wil, jongens zitten er vaak 5-10 cm naast, de meesten zeggen dat ze een pik van 22 cm hebben als ze een dickpick sturen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben het over de ideale maat met je eens ander meisje van 19, maar als je een jongen een tijdje kent heb je toch allang een indruk wat hij in zijn broek heeft. Tenminste dat het ongeveer een normale gemiddelde is. En na een minuutje zoenen houdt hij echt niets meer geheim.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Geil vind ik dikpiks niet, echt niet, maar het voorkomt wel teleurstellingen. Dan weet je tenminste zeker dat ze geen micro-gevalletje hebben of juist een enorme zodat het pijn gaat doen. Of waar ik ook geen fan van ben, dat de eikel dunner is dan de rest.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Een goede lengte voor jongens: 160 tot 190cm. Voor meisjes: 150cm tot 180cm. Daarbuiten wordt wat onpraktisch.

    Waarbij de bovenste 15cm telkens goed gevuld moeten zijn met hersens. Ik kick 100x meer op intelligentie, respect, humor, eerlijkheid, inzicht, fatsoen, aanvoelen, en artistieke aanleg, dan op dicks waarbij alle "intelligentie" - voor zover je dat woord in die context mag gebruiken - in dat minuscule topje zit. Maar dat lijkt niet tot iedereen door te dringen. :-)

    @j21: probeer eens te ontwaken? Er is echt *niemand* met een IQ hoger dan 50 die je gaat selecteren op basis van je dick.

    Ik zou voorstellen: koop een siliconen kunstvagina en steek je dick daarin. Zolang je niet kan begrijpen dat er aan een vagina nog een hele vrouw vasthangt, met al haar gevoelens en wensen, volstaat een siliconen kunstvagina beslist voor een "volledige totaalbeleving". Op jouw niveau.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen hierboven: wees niet zo onzeker. Wat als de jouwe korter is dan de 'goede lengte'? Kun je toch niet langer maken,hahaha

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat vinden jullie eigenlijk een goede lengte

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Meiden, chapeau, alleen maar goede reacties. Snap absoluut niet dat er jongens zijn die vinden dat hun geslachtsorgaan zomaar overal gezien moeten worden. Inderdaad hersenloos en uiteindelijk vernederend. Zelf vind ik het een vorm van aanranding, zou strafbaar moeten zijn.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Helemaal eens met de vorige meiden. Die foto is erger dan een afknapper het tekent je helemaal als je dat flikt. Bij mij krijg je een woord terug....GEBLOKKEERD.
    niet dat ik niet geinteresseerd ben in piemels en een naaktfoto van de hele jongen in een mooie houding die niet onaangekondigd komt doet mij wel degelijk iets. Maar niet zo n vunzig plaatje.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind dickpics lullig, letterlijk en figuurlijk. Er is niets belachelijker en lachwekkender dan dat. Als je ongevraagd een dickpic krijgt, weet je meteen dat die afzender een hersenloze idioot is die blind achter zijn lul aanloopt. En die alleen maar met zijn eigen pleziertjes bezig is, maar geen begrip en respect heeft voor de ander. Neem van mij aan dat 99% van de meisjes daarop afknapt, zeker de betere. Nee dus, wij hebben geen interesse in jouw wormpje, echt niet.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Van alleen een plaatje gaat er hij mij niks gebeuren. Onscherp, rommelige achtergrond en alleen ingezoomd op een stijve in de hand daar krijg je het niet warm van. In een leuk spannend gesprek en dan een goede foto met niet alleen een pik erop maar een spannende pose ofzo maybe wel

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou zeg....wil ik een natte krijgen van een dickpic dan moet Ronaldo daaraan vastzitten. Ik heb er nog niet 1 gehad en dat wil ik graag zo houden.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten