Skip to content
15 reacties
7056 weergaves

Blote jongens erg?

Ik vind het spannend om mijn lichaam openbaar te laten zien waar meiden bij zijn. Bijvoorbeeld tijdens het omkleden op het strand en ik loop graag zonder shirt wanneer het warm is. Mijn vraag is of meiden het nou leuk vinden om blote jongens te zien of denken jullie dat het ongepast is om openbaar bloot te zijn.

17 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Cynisme? Volgens mij meent ze het echt. Zou niet meer dan normaal zijn.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 20; heerlijk cynisme. Helemaal op zn plaats.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 16. Wat een mooi verhaal, wat jij schrijft. Dat jullie als groepje naar het strand gaan en dat jij je dan omkleedt, wat treuzelt, naakt in jouw tas "zoekt" naar jouw zwembroekje, ondertussen rustig wat eet en daarna weer verder zoekt. Geweldig ! Ik zou wel op dat strand hebben willen liggen. Ik zou dan onopvallend stiekem naar jou kijken en van dit voor mij mooie en oogstrelende uitzicht genieten en ondertussen hopen dat jouw zwembroekje zich moeilijk zou laten vinden. In mijn fantasie (dat zou ik in de werkelijkheid niet durven, denk ik) zou ik naar jou toe komen, jou vragen of ik jou zou kunnen "helpen" om jouw zwembroekje te kunnen vinden. Als ik een flesje water bij mij zou hebben, zou ik jou vragen of je iets te drinken zou willen hebben, puur om tijd te rekken. Jongen, jij moest eens weten hoe ontzettend ik van zo'n mooi en aantrekkelijk jongenslichaam zou genieten. Jij zou mij helemaal in vuur en vlam kunnen zetten, als jij dat zou willen. Echt, een bijna fantastisch verhaal, waarvan ik alleen maar dromen kan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 16, wat een leuke fantasie. Daar wordt je zeker wel opgewonden van....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kleed me ook staande om op het strand zonder iets te bedekken. Meestal eerst mijn schoenen en t-shirt daarna laat ik mijn broek en onderbroek in een keer gelijk zakken. Dan pas ga ik mijn zwembroek in mijn tas zoeken. Die zit vaak onderin en meestal binnenstebuiten. Dus ik sta meestal wel een minuut of 5 naakt voor ik mijn zwembroek aan heb. Tegen de tijd dat ik weer naar huis ga is het ritueel omgekeerd. Eerst trek ik mijn natte zwembroek uit dan droog ik me staand af en dan ga ik mijn kleren uit de tas pakken. Het zand eruit schudden eerst mijn t-shirt aan dan onderbroek en dan broek. Als ik naar het strand ga ga ik altijd met een grote groep mensen meiden en jongens uit mijn klas en uit het dorp waar ik woon. Ze weten inmiddels al dat ik me altijd op die manier omkleed. De meiden vinden het geweldig de rest van de groep is veel preutser en proberen niks te laten zien. Soms geeft één van de meiden me expres nog iets te eten of drinken als ik net naakt ben. Dan eet of drink ik dat eerst op voor ik verder ga met omkleden. Ik vind het heerlijk om naakt gezien te worden door de meiden en ik weet zeker dat zij het ook leuk vinden om mij naakt te zien.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom denk je dat dat erg is ? Dat is juist mooi, op deze manier lekker genieten van elkaar. Jongen blij en meisje blij. Wat wil je nog meer ?!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 17 en jongen van 19. Jullie zijn mooi om naar te kijken. Realiseren jullie je dat wel ? Ik denk dat ik mijn ogen moeilijk van jullie af kan houden, als ik jullie zo zou zien. En geloof me, heel veel andere meiden ook !

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind blote jongens altijd een goed uitzicht natuurlijk, helemaal niet verkeerd :)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind blote jongens een vrolijk gezicht. Heeft ook niet veel met seks te maken. En het is positief al is het maar dat ze zich normaal omkleden en dus niet preuts zijn. Ik ben hier ook weleens op het naaktstrand maar daar zijn te weinig jonge mensen. In Frankrijk is dat anders.
    Het heeft weinig met seks te maken , maar soms heb ik best wel eens gedachten bij een jongen daar, maar goed die heb ik op het gewone strand en vroeger in de disco ook wel.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Blote jongens erg ? Hoezo ?! Een mooie jongen met een prachtig lichaam is zo ongeveer het mooiste wat ik mij kan voorstellen ! Om eerlijk te zijn droom ik hier best wel vaak over. Dat is toch niet erg ? Ik kan er niks aan doen, maar ik houd nu eenmaal heel erg veel van leuke jongens.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het leuk om mijn broertje te plagen ald ie net in zijn nakie staat, zo grappig altijd.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Zoals m22 zegt gewoon naakt. Ik hou er ook van als de meiden bloot gaan. Dan zijn ze lekker kwetsbaar en kan ik ze plagen haha.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Helemaal eens met m18 en m19, gewoon open en bloot, niets aan de hand. Maar TS, ik weet niet of je ook naar het naaktstrand gaat, maar zeker als wij met een groepje zijn durven we heel veel tegen blote jongens vooral als ze lopen te gluren. Dat gaat van vreselijke opmerkingen tot dingen om jou eenbstijve te laten krijgen. Kijk dus wel uit....

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Zoals jij het doet vind ik het leuk. Ik kleed me zelf ook in mijn blootje om, niet om te exhibitioneren, maar omdat het handiger en natuurlijker is en ook wel om te laten zien dat ik niet preuts ben. Spannend vind ik het weer niet, maar die spanning gaat er wel af bij jou denk ik.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is voor mij gewoon dus normaal. Normaal kijk ik zoals het hoort even de andere kkant uit als iemand zich rustig omkleedt op het strand en soms ben ik nieuwsgierig.......mijn fout.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten