Skip to content
5 reacties
808 weergaves

Teasen

Hoe kan ik mijn vriendje in bed het beste teasen en hem helemaal gek maken. Ik wil hem zien smeken om het af te maken. Ik vraag dit omdat ik dit wil doen op zijn verjaardag.

19 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • Mijn meisje zoent me altijd... nou ja ze wil me zoenen en dan net als onze lippen elkaar aan gaan raken legt dr vinger op m’n lippen enzo ja echt een aanrader zo heerlijk en vreselijk tegelijk. En natuurlijk heb beetje aanraken op alle plekken maar niet echt hard of daarvan ofzo of gwn ineens stoppen!!!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Geef hem een massage, maar raak zijn pik en ballen steeds maar eventjes aan. Tease hem zo eindeloos lang, hou zelf je slip, of string, en bh aan. En verbied hem jou aan te raken. Soms een tik tegen zijn erectie, dan weer verder met masseren van zijn rug. Zijn voorhuid stroop je pas omlaag als hij je erom smeekt, en dan nóg ga je niet verder maar hervat je gewoon de massage. Laat hem wachten, kreunend, wachten, tot je allebei echt wilt dat hij wel zou mogen klaarkomen. En dan, dan trek je je string uit en je vertelt hem dat jij eerst klaar moet zijn gekomen voor hij mag. Laat hij je beffen, en pas dan, pas dan laat je hem klaarkomen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ha ha ha

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Vastbinden op bed zodat hij niet bij zijn piemel kan. Paardrijden tot hij bijna klaarkomt. Afstappen en wat anders gaan doen. Slaapkamer beetje stofzuigen ofzo.
    Daarna opnieuw opstappen voor het volgende ritje. Net op tijd afstappen en de hond uitlaten. Weer opstappen voor een nieuw ritje. Afstappen net voor hij komt en om de hoek luidop met een vriendin bellen wat je aan het doen bent. Volgend ritje paard en weer op tijd er af. De vaatwasser leegmaken bijvoorbeeld. Zo doorgaan tot de stoom uit zijn oren komt en al je karweitjes en klusjes afgehandeld zijn. Dat noemen ze 'het nuttige aan het aangename paren'.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Tepels likken, eraan zuigen, beetje ermee draaien tussen duim en wijsvinger. Voorzichtig zijn ballen masseren of ze likken, zeker niet aan zijn piemel komen! Zoenen en kusjes geven over zijn hele lichaam.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten