Skip to content
15 reacties
3534 weergaves

Geen ondergoed

Het is ongeveer 2 weken geleden per ongeluk voor gekomen. Ik bleef toen bij een vriendin overnachten want we waren tot laat voor school bezig en moesten vroeg weer aan de slag de volgende dag. Dus we hadden ons opgefrist en tot mijn verbazing was ik mijn slipje vergeten. Dus ik dacht kut en nu, toen zei mijn vriendin weet je wat dat is mij ook vaker overkomen ik ga dan gewoon naakt in mijn jeans. Ik dacht nou ja dan probeer ik dat ook als het niks word doe ik weer mijn vuile slipje aan maar dat was totaal niet zo ik vond het zo fijn zitten dat ik sinds toen geen slipje meer aan heb onder mijn jeans. Welke meiden dragen ook met regelmaat geen slipje of string onder hun jeans ??

17 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • m.20; ......wow, dat heeft impact......

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Meid22 en alle anderen, negeer madam 19 gewoon. Ze kickt op aandacht, negatieve aandacht is ook aandacht.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • meisje 22; "kun je zien aan de woorden die ze gebruikt."
    Hahaha, aan jouw schrijfwijze kan ik ook zien dat jij het bent......lol

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier is steeds een meid van 19 die overal iets op hebt. Dat is steeds de zelfde, kun je zien aan de woorden die ze gebruikt. Of jij dat bent weet je zelf. Ja, het is anoniem en tuurlijk zijn er mensen die dingen verzinnen om hier te plaatsen. Als je denkt dat iets niet waar is dan sla je het over. Maar als een jongen vraagt aan anderen wat voor piercings ze hebben en m19 komt er weer eens door met haar niets zeggende reacties, dat is het forum verzieken. En dat doet m19 helaas bij veel topics

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • meisje 18 schrijft; "Jij hebt de vraag helemaal niet beantwoord."   Voor mij is het dan duidelijk dat jij alles wat door 'meisje 19' hier wordt gepost, toeschrijft aan een-en-dezelfde persoon..... En dat is natuurlijk niet zo. Dat is het nadeel van een anoniem board.   En een ander nadeel van anonimiteit is dat mensen hier makkelijk allerlei fantasie-verhalen kunnen wegpennen en vervolgens dan ook nog vinden dat anderen die serieus moeten nemen......    

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Een vriend van me had ook eens geen slip aan onder z'n jeans en toen ie die per ongeluk snel dichtritste zal z'n pik ertussen. Moet lastig zijn...

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • M19, hoezo geef jij commentaar aan m20 over dat het niet meevalt om te lezen. Jij hebt de vraag helemaal niet beantwoord, jij zit alleen maar commentaar te leveren over anderen. Laat de anderen lekker toch, als je het niet wilt lezen, dan lees je het niet en als je er niet tegen kan stop dan op dit forum.

    Nee ts, nooit geprobeerd. Lijkt me heel ongemakkelijk, ook vind het hygiënisch frisser om ondergoed te dragen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • M19 the Queen of the forum.... Majesteit, dit is een forum om vragen te stellen, om ervaringen uit te wisselen, om je verhaal kwijt te kunnen. Niet om moedeloos te discussiëren of een topic wel of niet waar is, wat het nut is om een vraag te stellen of iemand die daar normaal op wil reageren als fake neer te zetten. We weten inmiddels wat u mening is en dat hoeft u niet oeverloos te herhalen. Reageer normaal op een topic, geef antwoord op een vragen en stop met uw herhaaldelijk gezeur.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • meisje 20; fijn voor je, maar de vraag was; "Welke meiden dragen ook met regelmaat geen slipje of string onder hun jeans? " Valt nog niet mee heej, goed lezen....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Madam 19 is weer ongesteld en dan heeft ze last van de zeurdoos en dan moet iedereen het hier ontgelden die een vraag stelt. Ik zit op voetbal en draag ook geen slip als ik mijn sportbroekje aan heb. Zit gewoon niet prettig.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • meisje 17; je zal toch echt eerst iets moeten lezen voordat je bepaalt of jet het gelooft of niet...... En van jouw verhaal geloof ik geen ene snars.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M19 (de laatste), volgens mij is het al vaker tegen je gezegd. Als je iets niet gelooft lees het dan niet. "Wat een forum is dit toch".... JIJ komt hier en leest het.... Het is geen verplichting!

    Ik zit op volleybal en tennis. Ik draag onder mijn sportbroekje geen slipje, omdat ik dat niet lekker vind zitten. Door het vele bewegen schuurt dat in mijn lies. Bij zitten en normaal lopen heb ik dat niet.
    Ik ben lesbisch en als ik uit ga dan ben ik ook wel eens sliploos. (nu zit uitgaan er even niet in....) of doe een string aan onder een minirokje als ik een date heb. Die string kan natuurlijk altijd weer uit...

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik geloof er geen ene snars van. Hebben we net bij "jongensvragen" eenzelfde stupide topic gehad, gaan we dat hier nog eens dunnetjes overdoen..... Wat een forum is dit toch. Maar ja, omdat het volledig anoniem is mag je deze onzin verwachten.....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag geen ondergoed onder mijn fietsbroek, leren legging, paardrijbroek en skinny jeans. Bijna nooit dus, tenzij ik ongesteld ben (dan natuurlijk niet onder mijn fietsbroek)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Doe ik ook als ik ergens onverwacht blijf slapen en geen slipje bij me heb. Niets aan de hand, lekker juist maar de dag erna je jeans in de was.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten