Skip to content
10 reacties
837 weergaves

Jongen is mij heel origineel aan het versieren

Ik ken hem van mijn vereniging en hij woont net als ik in een flat maar een kilometer hier vandaan. 10 dagen geleden vroeg hij of ik langskwam voor glas wijn. Ik zie erg weinig jongens maar nee. Uiteindelijk hem voor thee uitgenodigd.
Het was heel gezellig en hij had veel interesse in alles. Ik begreep wel dat ook interesse in mij was, maar dat vond ik leuk. Het meeste interesse had hij in een oud radiootje dat ik van mijn oma kreeg toen ik mijn kamer inrichtte. Het heeft nooit gespeeld, maar hij kreeg er wat gekraak en zachte muziek uit. Het had een antenne nodig zei hij, maar die heb ik niet. Uiteindelijk heeft hij van mijn strijkijzer een nepantenne gemaakt en toen hij wegging vroeg hij of ik hem die avond om 9 uur aan wilde zetten.
Dat vroeg hj nog een keer met sms en dat deed ik. Ik heet C(meer mag hier niet) en er speelden allemaal liedjes met C en toen zijn stem die mij een leuke avond wenste. Uiteraard gezegd dat ik het heel leuk en grappig vind.
Vorige woensdag hetzelfde ook bij begin avondklok, hij heeft dus een zender gemaakt. Gisteravond vroeg hij of ik weer tijd had, ja verveel me te pletter soms want ik volg streng de regels.
Kwamen er weer allemaal liedjes over C met Love en amour er tussendoor. Gek dat ik het toen pas zeker wist.
Duurde meer dan een uur. Heb hem geschreven dat ik het begreep en nog nooit zoiets had meegemaakt.
Ja, nu moet ik iets. Ik zat na een kwartier al in het apegeil, dus daar is al gekozen, maar mij hersens houden alles tegen.
Wie heeft zoiets meegemaakt en wat kan mijn volgende stap zijn?

21 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Je hoeft ook niet alles te vertellen TS. Je was voor een meisje best al erg openhartig. Wij zeggen het gewoon als we van een meisje een stijve piemel krijgen, maar veel meiden zijn daar wat moeilijk in. Wens jullie veel sterkte in het weekend en heel veel plezier daarvoor. ;-)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben TS. Jullie staan alledrie aan zijn kant, geeft niet, ik namelijk ook. Wel had ik er even tijd voor nodig om ook stappen in zijn richting te maken en dat is zondag op maandag gelukt. Hij gaf mij ook ruimte daarvoor, dus het gaat nu geweldig.
    Ja, we hebben nu ook al seks en dat ging geweldig. Verder geen mededelingen daarover. Wat er toen in mijn broekje gebeurde is mijn zaak wat ik er over vertel. Dit is van ons twee.
    Zaterdag stelt hij mij voor aan zijn ouders en zondag naar mijn ouders. We zouden dat toch al dit weekend doen maar nu delen we het op en zijn we ook samen.
    Het gaat heel vlug realiseer ik me steeds, het voelt wel raar, maar ik ben niet bang meer. Vandaag en donderdag ben ik naar vriendinnen, die vergeet ik uiteraard niet.
    Jullie weten weer alles, nou bijna dan, Ciao C

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja jongen 18, ik zou daar in deze tijd helemaal van opleven en kan me wel voorstellen dat als meemaakt dat hij zo vol van je is je daar dat apegeil van krijgt, hihi. Ik zou het maar laten gebeuren, maar dat doet TS nu ook, denk ik.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een ludieke manier om iemand te versieren zeg. Ik mocht willen dat iemand zo creatief en slim een oogje op mij had.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat valt me erg van je mee TS. Je weet ik sta aan zijn kant, hij nam alle initiatief en jij zat lekker te soppen. Hij wist niet eens dat hij dat al voor elkaar had en zat waarschijnlijk in de zenuwen.
    Maar goed, jij naar hem, aan de wijn, blijven slapen en als eerste je broekje uit ( neem aan met de deur open) dat mag er zijn. Geniet samen op de bank. De TV is naadje dus ik hoop dat jullie daar niet veel van zien.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben TS. Bedankt, jullie zagen het net als twee vriendinnen goed, ik moest over de hobbel heen. Ik wist zelf niet dat ik al verliefd was. Hij heeft me overdonderd. Het was zo anders dan de vorige keren. Komt ook doordat ik zelf graag weer verliefd wilde zijn. Zonet zat ik met mijn beste vriendin over hem te praten en toen was het of hij van mij was.
    Gisteren bij hem wijn gaan drinken en spaghetti gegeten en de hele avond gepraat, heel eerlijk. In zijn bed geslapen hihi, maar hij op de bank. Dus geen seks, maar mijn slipje ging wel uit bij het douchen en zijn boxer daarna ook. Ontbijten en koffie was geweldig. Voor mij voor het eerst in meer dan een jaar met een jongen, voor hem langer.
    Vanavond bij mij op de bank tv kijken.
    Jullie weten alles, ciao C

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat houd je tegen? Het was gezellig met hem. Hij zal wel superintelligent zijn.. Hij geeft je de goede aandacht. Je vindt hem zelfs via de radio seksueel aantrekkelijk. Ik hoor niets over een ander vriendje.....is het weer die bindingsangst, bang voor het onbekende of durf je straks je broek niet uit te trekken? Horen we hoe het verder gaat?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Inderdaad J22, waarom durven meiden niks. TS durft hier nog toe te geven dat ze zit te soppen in haar broekje, maar die jongen dat vertellen ho maar. Die jongen heeft zich al helemaal blootgegeven met zijn fabuleuse actie en neemt alle risico om een blauwtje te lopen. Meiden wordt echt geëmancipeerd !

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Helaas nooit meegemaakt, maar ik zou dat wel willen en ik weet ook al met welke jongen. Apegeil nog nooit van gehoord maar het is toch duidelijk als je dat hebt, dan wil je hem toch minimaal proberen. I zou mezelf niet in de weg zitten en hem vragen of het aanbod van de wijn nog geldt. Spannend...

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat je volgende stap moet zijn......het is een kilometer dus dat zijn meer dan 1000 stappen. Vergeet niet je tandenborstel en een schoon slipje haha.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten