Skip to content
15 reacties
4303 weergaves

Zichtbare schaamlippen

Ik voel me geregeld best onzeker over mijn toch best zichtbare schaamlippen. Als ik niet opgewonden ben heb ik al knap zichtbare schaamlippen, de buitenste, echt een cameltoe zoals dat wel lomp gezegd wordt. Dus, in een bikini zie je gewoon altijd mijn schaamlippen zitten, naast elkaar. Schaam me daar geregeld wel voor, schaamlippen zijn het, echt wel, bij mij dus. Maar, mijn binnenste schaamlippen zijn ook altijd zichtbaar vantussen de buitenste, dus ook als ik niet opgewonden ben. Maar als ik opgewonden ben, dan zijn mijn binnenste schaamlippen gewoon dik en gevuld, en steken ze, of beter, hangen ze echt vér naar buiten, toch zeker anderhalve centimeter.  En al heb ik geen pijnlijke schaamlippen als ik fiets, me naakt laten zien is elke keer weer een behoorlijke drempel over gaan. Hoe zit dat bij jullie?

20 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Nou, andere jongen van 22, veel meiden vinden het heerlijk als ze je bobbel cq. stijve goed zien zitten/staan in je sportbroekje net zoals ik het mooi en geil vind als bij een meisje de schaamlippen (hoezo 'schaam' trouwens?) goed zichtbaar zijn. Niks mis mee wat mij betreft.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Snap het hele idee dat alles zo strak moet zijn niet, vind zelf wat grotere schaamlippen juist leuk, krijg juist meteen de drang om er heerlijk aan te likken. Snap wel dat het vervelend is als het door je bikini zichtbaar is vind het zelf ook niet fijn als in een sportbroekje te duidelijk mijn pik te zien is qua vorm en bobbel.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind volle schaamlippen super opwindend en een bolle venusheuvel ook.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Volle schaamlippen mogen worden gezien. Heel veel jongens, ikzelf ook trouwens, zien graag dikkere, goed zichtbare schaamlippen. Buitenste, maar graag ook de binnenste. Dat maakt je zeg maar, echt vrouw. Helemaal mooi is het als je er dan ook nog eens tevreden mee bent en dat uitstraalt ook. Kijk, ik mag gezien worden.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn zusje heeft ook van die dikke schaamlippen, door elke onderbroek zie je ze. Thuis vindt ze het niet erg en ik heb het haar al vaak gezegd hoe mooi ze is. Maar ze gelooft mij niet. Ik denk dat vele meiden hier onzeker over zijn. Dus wees blij met jezelf!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt geen invloed op hoe je schaamlippen eruitzien en het is ook niet belangrijk. Natuurlijk hebben sommige mensen een voorkeur, ik ben bijvoorbeeld heel blij met de schaamlippen van mijn vriendin. Zij heeft nauwelijks binnenste lippen en er steekt niks uit, als je het ziet is het simpelweg een strakke spleet. Maar ik ben ook met meiden geweest waar er meer te zien was. En dat is ook gewoon prima. Het is voor mij nooit een afknapper geweest.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is hetzelfde probleem als bij jongens als de voorhuid erg lang is en er zo'n fruttel of tuitje over je eikel hangt of als je altijd met je eikel bloot loopt en op het naaktstrand ligt zoals ik. Ook in de zon met een heel lange zak lopen, is dat nou wel of niet mooi allemaal en bovenal, windt het je op/is het geil om te zien. Zoals je ziet hebben ook mannen die onzekerheden maar ik heb me (door het naturisme) hier volledig overheen gezet. Mijn motto is: iedereen is op haar/zijn manier mooi en zolang ik een vrouw met of zonder dikke schaamlippen mooi en geil blijf vinden is er toch niks aan de hand?!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Vind dat ook juist super mooi, niks om je voor te schamen

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier: leuke reacties, dank ervoor. Mijn dikke buitenste lippen, kan er niks aan veranderen. Balen ergens wel dat uithangende binnenste lippen dus lang niet door iedereen mooi of geil worden gevonden. Toch, ik ga er niks aan laten doen, vriendjes moeten er maar aan wennen: als ik geil ben heb ik behoorlijk grote lippen, binnenste en buitenste.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik sluit me aan bij de jongen van 21 en meisje van 18. Het is wat mij betreft juist heel opwindend om te zien en zeker als je opgewonden raakt. Prachtig! Bovendien: bij ons jongens zie je toch ook goed onze piemel en eikel in een zwemslip(je) en je ziet het helemaal goed als we een stijve krijgen van bv. jouw mooie schaamlippen. Hoezo "schaam" trouwens. Het is gewoon iets heel moois om trots op te zijn ipv. schamen. Bovendien is het voor mannen heel mooi en opwindend om te zien dat een vrouw opgewonden raakt. Omgekeerd gebeurt helaas veel vaker.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Grote binnenste schaamlippen vind ik niet mooi. Maar grote buitenste schaamlippen (=de "cameltoe" zoals jij zegt) en een venusheuveltje, vind ik juist wel prachtig: dat is opwindend en artistiek. Op zoveel schoonheid moet je trots zijn, niet je schamen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Wees juist trots op wat je hebt , is echt niks mis mee hoor .
    Ik heb best al veel vrouwen gehad en ik kan je zeggen dat 90% mooie grote schaamlippen hebben ,en dat ze dikker en groter worden als je opgewonden raakt/bent is juist super mooi .
    Dus echt niks om voor te schamen .
    Groetjes Arno

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het niet erg dat jouw schaamlippen goed te zien zijn hoor. Zo lang je er maar niet te veel mee te koop loopt....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Best een donkere bikini of zwempak kopen of anders een die met een druk kleurenprintje versierd is. Dan zie je die vormen veel minder.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Had laatst dit ik een ander topic op dit deel van het forum gezegd: Dat de binnenste uitsteken is het meest voorkomende type qua schaamlippen, zelfs bij ongeveer de helft van de vrouwen blijkt uit onderzoek) Labia library kan je op Google zoeken daar zie je pas hoeveel soorten lippen er zijn. Daarbij uiteraard zie je er twee van elk want het is ook niet één geheel dus dat gaat niet vloeiend in elkaar over als bij een Barbie.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten