Skip to content
9 reacties
1677 weergaves

Piemel vriend opmeten

Ik ben benieuwd of iemand hier weleens de piemel van hun vriendje of seksdate heeft opgemeten? En zo ja hoe hebben jullie dit aangepakt en was dit met je vriend en/of one-night stand?

18 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • @meisje 19: Waarom zou je een uitzondering zijn? Is toch gewoon heel erg leuk om dat verschil eens op te meten. Hoe je het gedaan krijgt is me overigens onduidelijk. Als ik mijn geslachtsdelen aan een vrouw laat zien lukt het me gewoon écht niet dat mijn penis dan slap is. Maar misschien meet je de pik van je vriendje wel op als ik na de seks bloot naast je ligt, een beetje weggedommeld is en dan dus een slappe heeft. En ja, zeker, kan me goed voorstellen vind dat zelf ook leuk, om te laten zien hoe een pens stijf wordt, bij mij dus van toch al gauw halfstijf naar knalstijf. Wil je trouwens vertellen hoe groot dat verschil in lengte -en misschien heb je ook de dikte wel opgemeten- bij jouw vriend was? Zelf vind ik trouwens wel spannend om de lengte van schaamlippente weten. Het verschil tussen niet of juist wél opgewonden zal bij schaamlippen niet zo groot zijn, ook al worden schaamlippen bij opwinding wel roder en voller. Maar sowieso, weten hoe verschillend schaamlippen in lengte kunnen zijn is ook leuk. Ik weet dat meiden er best vaak knap onzeker over zijn, vooral als ze wat langere schaamlippen hebben, wat ík trouwens juist supermooi vind.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Volgens mij ben ik een uitzondering hier maar ik heb weleens de penis van me vriendje opgemeten. Of beter gezegd meer het verschil tussen slap en stijf vindt het altijd erg leuk om een pik te zien groeien.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • De grootte van een piemel vind ik wel belangrijk. Als je niks in je voelt, dan voelt seks alsof iemand alleen een lichaam tegen je aan stoot. Bij Tinderdates vraag ik wel hoe groot hun pik is, want het gaat mij om de seks en daar wil ik wel wat van voelen

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha nee dat heb ik nooit gedaan. Het is veel belangrijker wat een jongen met zijn piemel kan dan hoe lang die is. Als ik geil ben wil ik sowieso niet meten maar lekker seksen ;)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Met je eens jongen van 19, ik meet ook nooit en je mag het uiteraard neuken noemen, maar neuken doe je samen....meiden die ik heb geneukt is niet respectvol.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Opmeten is echt niet nodig, maar, ik vind het gewoon wel prettig om echt wat in mijn handen of in mijn kut te voelen. Sorry jongens, een wat bovengemiddelde pik waardeer ik toch echt wel.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb mn eigen leuter wel eens gemeten, gewoon uit nieuwschierigheid. Maar van alle meiden die ik geneukt heb is er niet een die mn pik ging opmeten hoor... al zullen ze vast wel hun gedachtes en vergelijkingen in hun hoofd gehad, denk niet dat ze echt op de milimeter het hoefden te weten

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee, dat doe ik niet en vind ik niet belangrijk. Ik heb het een paar keer met een jongen gedaan, die zei zelf dat zijn stijve piemel 16cm was en dat is geen echte opschepper dus dat zal wel. Dat was best groot maar hij ging er voorzichtig mee om. Alle andere waren wat kleiner, maar heb ze nooit gemeten. Ik zou dat ook een lachwekkende bezigheid vinden.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb wel wat geklooid met jongens en het is enkele keren gebeurd dat we hebben gemeten.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten