Skip to content
18 reacties
4569 weergaves

weddenschap gewonnen

Ik heb een vriend van mij verslagen met een weddenschap. Nu mag ik binnenkort een hele dag met hem doen wat ik wil. Hebben jullie ideeën? Ik wil wraak nemen dus het mag lekker vernederd hihi

16 jaar
3 jaren geleden

18 Reacties

  • Hem zijn kleren uit te laten trekken en een 2 liter fles laten drinken en als hij pist fotograferen

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou nou, toe maar. Vastbinden, broek omlaag en fotograferen. Mijn onveiligheidsgevoel met meiden is weeral flink gestegen hierdoor.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • 18 jaar en je weet niks beter met een naakte jongen te doen dan zijn voeten te kietelen of een fotootje van hem te maken.
    Trouwens al dat vastbinden is ook niet helemaal tof....
    Dit topic zegt er heel veel over hoe veel meiden in elkaar steken.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hem op bed laten liggen. Zn armen vastbinden. En dan lekker zn broek en onderbroek naar beneden trekken. Ligt ie dan helemaal naakt. Heerlijk. En dan met hem doen wat je wil. Ze voeten kietelen of misschien een leuke fotoshoot hahahahahah

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Helemaal mee eens #j20 waarom verzinnen ze niet iets wat voor ons ook leuk is. Ik vraag altijd precies wat de bedoeling is als ik verlies. Stukje naakt over straat is voor mij de limit, verder ga ik niet.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou, ik laat me nooit meer verleiden tot een weddenschap met meiden. Als je ziet tot wat voor geraffineerde kwellingen die in staat zijn. Met de boys weet je tenminste waar je aan toe bent : een krat Heineken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou hem een hotpants met een panty opvallend kleurtje met sandalen en wat slordig make-up buiten laten lopen , zeker naar een supermarkt laten gaan!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hem een kuisheidsslot om zijn lul doen en jij houdt het sleuteltje. Hij kan dan geen stijve krijgen of wanneer hij dat wel krijgt doet het pijn.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Na een week nog niet denk ik meisje 17, maar hoe controleer je dat?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hem een week verbieden af te rukken, hahaha. Staan zijn ballen op springen

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij hebben ook zo’n weddenschap met twee jongens gehad. Je kunt het langer ophouden dan je denkt dus hebben we ze best laten zweten, maar toen er 1 het echt niet meer ging houden, hebben we ze genade gegeven en ze laten plassen. Daarna gezellig wat gegeten. Zo beroerd zijn we ook niet, maar jullie hebben wel s een grote mond die je niet waar kunt maken.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Eens met J18. Dit verhaal legt weer een van die duistere trekjes bloot die bij meiden sluimeren.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit vinden meiden zo leuk. Een jongen vernederen door hem in zijn broek te laten plassen. Het zou niet in mijn hoofd opkomen bij een weddenschap dat bij een meisje te eisen. Zelf moest ik een keer van twee meiden het twee uur ophouden na een liter fris. Dan denk je nog kans te hebben. Maar denk maar niet dat ze enig gevoel voor je hebben als je blaas op barsten staat. Meiden kunnen echt keihard zijn.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn idee ander M19 en laatste M17. Ik sta al 8 maanden droog dus ik zou met die jongen wel iets beters kunnen verzinnen dan hem in zijn broek laten plassen......

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Vraag mij werkelijk af waarom er op een vernederende manier wraak moet worden genomen. Zou juist heel lief kunnen zijn, wat de relatie en liefde ten goede komt!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @m17. En dan....als hij slim is laat hij het gelijk lopen. Zorg dat je er zelf lol aan hebt..

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Laat hem 2 liter water drinken en bind hem dan vast. Na 3 kwartier tot een uur zal hij zijn hele broek nat piesen hihi

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Laat hem veel thee drinken en verplicht hem op zijn pies in te houden

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten