Skip to content
5 reacties
1224 weergaves

Hoe komen jullie nu aan jongens?

Ik had het mss bij corona moeten plaatsen maar het gaat me uiteindelijk om seks. Ikhad waarschijnlijk de pech dat het uit ging met mijn vorige vriend net voor corona, maar de dingen waarbij ik me prettig voel om met jongens in contact ge komen, die gebeuren niet meer. Sporten die ik met meiden en daarna is de kantine dicht. Studie hetzelfde. Een date via internet met een jongen die ik ken ligt er net te dik bovenop. Het moet voor mij spontaner. Gisteravond schrok ik van mezelf, kon niet van een studievriend van mijn broer afblijven. Ik sta veel te heet.
Hij vond het gelukkig leuk en wenste me nog uitgebreid alles het beste toen hij wegging, maar hoe verder en moet ik dat wel doen..Dus de vraag, hoe doen jullie dat.

19 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • Daar heen gaan waar jongens zijn. Proberen hun aandacht te trekken en wie weet wat er dan allemaal meer gebeurt. Vast hele leuke, spannende en liefdevolle dingen. Dat hoop ik voor jullie.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit is idd voor jongens ook zo, zover ik weet dan.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • TS@J20. Natuurlijk hebben jullie hetzelfde probleem. Als ik bij jouw groepje al wat jongens zo kennen zou ik met vriendinnen samen wel durven. Het moet van mij spontaan en vrijblijvend dan ben ik in mijn element. Mijn jachtgebied is de kantine na het sporten, de club , mijn vereniging.....allemaal dicht. Dus je hebt gelijk ik moet naar andere mogelijkheden zoeken.
    @M18. Mijn vingers zijn bijna versleten, haha. Ja berichtje van hem is er al, hij vind het leuk dat hij me beter heeft leren kennen en vraagt wat dingen. Je hebt gelijk, hij is voorzichtig en ik ook.
    Bedankt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je het geil worden niet meer kunt controleren moet je vaker masturberen. Dat doe ik ook veel vaker sinds corona.
    Die jongen zal wel doorgehad hebben dat je op hem geilde dus als hij wat wil komt er berichtje van hem. Hij zal toch wel erg voorzichtig zijn met de zus van zijn vriend dus als je echt wilt moet jij het initiatief houden. En eerlijk je broer zeggen, zou ik doen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Kom wat rondhangen op ons skatepark. Je hoeft niets speciaals te doen. Gewoon een beetje zwoel staan wezen aan de zijkant. Onze boards zullen vlug opgeborgen zijn. Wij hebben namelijk het omgekeerde probleem.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten