Skip to content
4 reacties
2847 weergaves

bekeken op naaktstrand

Ik ga sinds een jaar of 5 elke zomer soms naar het naaktstrand. Meestal alleen, een paar jaar geleden laatst met mijn vriendin van toen. Ik kijk er al weer naar uit om deze zomer weer te gaan.

Maar ik merk dat ik nog steeds zit met iets wat vorig jaar gebeurde. Ik lag tussen de duinen en het duingras om toch een beetje privacy te hebben. En terwijl ik half sliep had ik niet door dat ik bekeken werd. Uiteindelijk wel omdat ik gegiechel hoorde en daardoor om me heen keek. Zag twee meiden op een afstandje die mij aan het bekijken waren. Ze waren zelf niet naakt en had ze ook eerder niet gezien dus zaten ze daarvoor ergens anders verderop denk ik. Eerst gaf ik ze geen aandacht maar ze bleven een beetje rondlopen en vanaf de hoge duin naar mij kijken stiekum. Ik had ook gezien dat de ene een jaar of 16/17 was denk ik. Maar de ander was veel jonger misschien haar zusje. Ik vond de oudste wel mooi dus ik kreeg ook een stijve. Kon er niks aan doen en ik heb best wel een grote piemel. Ze was ook al dichterbij langsgelopen en we hadden oogcontact.

Na een minuut of 10 dacht ik dat ze weg waren want had ze niet meer gezien maar ik had nog steeds een stijve. Ook omdat ik een beetje eraan getrokken had want ik had echt wel een geile bui toen. Opeens liep het jongere meisje vlak langs mij en bleef staan kijken. Ze zei dat haar zus mij wel leuk vond en ik haar dus ook omdat ik een grote piemel had. Ik schaamde me dood en probeerde mezelf een beetje te bedekken. Daarna liep ze weer weg. En ik ben even daarna ook vertrokken.

Schaam me nu nog steeds een beetje want ik zat daar wel met een stijve voor een meisje van hooguit 12. Maar aan de andere kant gluurden zij naar mij op een naaktstrand. En ik was niet vlakbij hun gaan liggen.
Nu twijfel ik wel om nog te gaan want ben bang dat ik weer een stijve krijg ofzo. Dat gebeurde daarvoor eigenlijk nooit, alleen als ik lag te zoenen met mijn vriendin toen.
Ik vroeg mij af of iemand dit wel eens meegemaakt heeft. Zijn meisjes op die leeftijd echt al zo brutaal en nieuwsgierig ? En moet ik omdat ik naakt ben dan weggaan of mezelf afdekken ? Of gewoon negeren en ze gewoon laten kijken ?

21 jaar
3 jaren geleden

4 Reacties

  • Dit hoor ik idd steeds vaker. Dat mensen lekker naar naaktstranden gaan om mensen te begluren. Echt gestoord en dieptriest vooral.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Er wordt idd heel wat afgegluurd op naaktstranden. Giechelende meiden heb ik geen probleem mee. Wel met oudere homo's die als gieren blijven rondcirkelen. Met typisch een reflecterende zonnebril op om hun ogen te verbergen. Ik heb er ooit zo een op aangesproken. Ik zei " man, loop nou toch door want hier valt niets te beleven". Hij werd nog boos ook : " het strand is van iedereen en ik loop waar IK wil en ik kijk waar IK wil". Nou, daar sta je dan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zie heel veel geklede vrouwen en meiden het naaktstrand over wandelen. Maar ook veel geklede mannen. Volgens mij zijn die daar ook om naakte mensen te bekijken. Ik kom altijd op het naaktstrand van Callantsoog als je daar wandelt moet je 5 kilometer doorlopen voor je het strand weer af kan en dan ben je in een andere plaats. Lijkt mij dus sterk dat ze een rondje willen wandelen. Ik heb er zeker geen moeite mee als iemand me naakt ziet.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • waarom stel je deze vragen AAN meiden ???

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten