Skip to content
48 reacties
5870 weergaves

Hier kun je weer opbiechten....

Als je door Corona in je broek hebt geplast.

Het lucht toch altijd weer op als je niet de enige bent. Het vorige topic was er maanden en is gesloten, maar de toiletten zijn nog dicht

18 jaar
3 jaren geleden

48 Reacties

  • @m19 en j22. Ik zit er natuurlijk ook om te grinniken, want ja het zal wel een heel lullig gezicht zijn geweest. Maar morgen drink ik te veel of zit bibberend van de hoge nood in de file en dan mogen jullie om mij lachen, ik lach wel mee. En ergens mag je nog blij zijn @meisje, want toen ik de laatste keer te veel heb gedronken heb ik gekotst en ben een dag brak geweest.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Alcohol verdooft je meisje 19 en het zorgt er ook nog voor dat je nieren harder werken. Jij bent waarschijnlijk daardoor niet wakker geworden toen het dringend was. Ik heb te laat doorgekregen hoe dringend het was. En daardoor verkeerd ingeschat dat ik thuis nog ging halen.
    Het enige wat je dan nog kunt doen is inderdaad er over meelachen en dat lukt me nu ook wel. Het was voor mij wel heel erg beschamend, dus dat duurde een paar dagen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit heeft niks met corona te maken maar ook ik heb het laatst in mijn broek gedaan. Ik was op koningsdag met mijn vriendengroep bij een vriend thuis buiten aan het drinken. We deden allemaal drank spellen en ik werd heel erg dronken. Dus op een gegeven moment ben ik half in slaap gevallen op een tuinstoel (was al best laat en we waren om 12 uur begonnen met drinken). Toen dat ik in slaap was gevallen heb ik denk ik gedacht dat ik op de wc zat en heb toen in mijn broek geplast. Ik kon er wel mee lachen op het eind van de avond maar op het moment zelf schaamde ik mij kapot. Mijn vrienden lieten mij ook fijn doorslapen nadat ik mijn broek nat had gemaakt. Maarja eigen schuld

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het waren er 3 en een halve meisje 21. Ik had de helft van tweede opgedronken omdat de volgende er al aan kwam. Zij dus twee en een halve, maar zo verstandig om op tijd binnen een plasje te doen. Je de opmerkingen zulle voorlopig wel blijven en uiteraard is dat terecht. Ik weet wat pikstraf is, ik heb het gekregen toen we een gezellige avond zouden hebben en ik dat was vergeten en met een vriend weg was gegaan. Daar had ze zichzelf ook mee, maar begreep het. Ik begrijp nu best dat ik gelijk ergens naar een parkje toe had moeten gaan en niet had moeten gokken op thuiskomen. Dat was kansloos, maar waarom straf? Ik dacht er even aan om in een portiek te plassen en dan snap ik dat , dat is asociaal en goor maar nu, ik kon echt niet anders.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je niet meer weet hoeveel je gedronken hebt waren het er vast wel 6 of meer......en dat loopt door als een gek. Daarom drink ik witte wijn maar nooit 6 zelfs geen 4.
    Als je mijn vriend was dan zou ik zorgen dat jeje er nog wel een paar maandjes heel erg lullig om zou voelen. En een week pikstraf als je weet wat dat is.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kon de topic niet meer vinden zover was hij al gezakt. Het lijkt er ook op dat alles weer normaal geworden was. Toch mocht ik toen ik donderdag van het terras af moest niet binnen langs de WC omdat het al 6 uur was geweest.
    Volgens mijn waren het 3 biertjes, volgens mijn vriendin 4, maar onderweg naar huis ging er voor 6 bier in mijn broek.
    Allejezus wat moest ik pissen. Gelukkig kan ik hier biechten voor deze stommiteit dankzij meisje 18.
    Voel me al weer een stuk minder lullig. Ik hoop dat ik de laatste ben.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat grapje heeft mijn moeder een keer met mijn vader uitgehaald. Hij kon er niet om lachen en het was bijna ruzie. Het werkt. Hij werd wel snel wakker, maar te laat.....

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Het heeft weinig met corona te maken, maar ik post het hier toch maar . Vorige zomer was ik in onze tuin op een ligstoel in slaap gevallen en toen heeft mijn zus een grapje met me uitgehaald door mijn hand in een emmertje met water te hangen. Dan ga je automatisch plassen, dus ik in mijn broek.
    Werd toen wakker en schrok me rot en schaamde me dood.
    En mijn zus me uitlachen. Uiteindelijk heeft ze het verteld. Dat schijnt bij bijna iedereen te werken en ik kon er helemaal niets aan doen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Voor corona zat ik op stijldansen. Tijdens de tango maakte mijn danspartner een grap en ik moest echt heel hard lachen. Net iets te hard waardoor ik het in mn broek deed. dat was heel ongemakkelijk want we waren de bloedserieuze tango aan het doen waar natuurlijk niets grappigs aan hoorde te zijn. Gelukkig dansden we met heel veel mensen op de dansvloer en vielen we niet heel erg op en ik kon het net nog genoeg ophouden om het niet over mijn hele been te laten lopen, maar er zat wel echt een duidelijke vlek in mijn broek. mijn danspartner had gelukkig een vest mee dus die kon ik om mijn middel doen. Daarna zijn we gewoon door blijven dansen hahaha (nadat ik nog even snel naar het toilet was gegaan). volgens mij had niemand het echt door, maar het was wel heel grappig ook vooral omdat het uitgerekend tijdens de tango moest gebeuren. Die dag vierden we ook mijn verjaardag.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik net zo meisje van 17. Tijdens mijn job als bezorger het te lang op moeten houden. Wel nog geprobeerd om snel een parkje te halen, maar dan wordt het inderdaad nog veel erger en daar sta je dan als een jongetje van vijf. Klote dag is nog zwak uitgedrukt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Inderdaad jongen 23. Een ongelukje kun je hebben, zelfs thuis, maar alles laten lopen hoeft thuis natuurlijk nooit.mijn moeder kwam een keer thuis terwijl ze het al niet meer op kon houden en ik zat op de WC toen is ze de douche in gevlucht. De vloer bevuilen hoeft echt niet.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Eens met m21. Het is niet gek dat die moeder kwaad was. Alles onder plassen terwijl er een wc in de buurt was. Je kan toch tegen je vriendin zeggen. Ga even naar de wc oid. Zou als moeder dan ook niet blij zijn als mijn zoon komt vragen even alles op te ruimen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ik ook. Kan er echt niet om lachen. Ik moest steeds nodiger en het deed ook veel pijn. Ik wilde harder gaan lopen om vlugger thuis te zijn, maar dat maakte het nog erger. Toen kreeg ik ook nog angst. Klote dag dus.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @J21. Vind je het nu echt gek dat als je dat doet, je moeder en je zus je uitlachen en er voor jou wat pijnlijke grapjes over maken. Het met vakantie heel erg moeten en niet op tijd een toilet kunnen vinden is toch een ander verhaal, zeker voor een meisje.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik moest er erg om lachen meisje 19. Zo kom je er als meisje of vrouw altijd wel mee weg ook als je het door de slappe lach in je broek hebt gedaan. Is niet zo erg, dat heb ik ook met mijn zus en mijn moeder meegemaakt.
    Twee jaar geleden had ik een moeizaam skype gesprek met mijn huidige vriendin af ze wel verder met me wilde.
    Ik was net als jij ook superzenuwachtig en moest plassen. Zelfde verhaal, ik wilde dat gesprek niet stoppen maar hield het ook niet meer op. Kon uiteraard ook niets laten merken, dus daar liep het.
    Ik heb het mijn vriendin nog steeds niet verteld, maar mijn stoel en de grond van mijn kamer was een ramp om over mijn broek maar te zwijgen dus mijn moeder moest het wel weten en mijn zus kwam er ook achter. Vooral mijn zus heeft alles gedaan om mij mezelf een kleuter te laten voelen, maar de opmerkingen van mijn moeder waren ook onder de gordel
    Uiteindelijk bedoelen ze het als een spelletje, maar het was heel anders dan toen mijn zus het op vakantie een keer niet meer op kon houden. Dat was...kan iedereen overkomen....ander onderwerp.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb nog een voor jullie grappig verhaal. Ik zou vanmorgen de uitslag van mijn covid test doorkrijgen, maar dat kwam op de huistelefoon, niet mijn iPhone. Maar dat duurde en duurde en ik werd steeds zenuwachtiger. Moest plassen maar durfde niet en eindelijk belden ze maar dat was een telefoniste, die ging doorverbinden, maar nog en momentje en nog een momentje en toen zat ik in mijn broek te sassen en kon niet meer stoppen door die zenuwen. Ik was toch nog heel blij dat alles goed was.
    Verder voor mij minder grappig, alles nat, maar goed minder erg dan corona

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Tja, wat moet je broer zeggen. Hij had al gezegd dat hij heel nodig moest. De WCs waren dicht en hem er daar uithangen kan toch niet. Het is ophouden tot het niet meer gaat en dan rustig blijven dan heb je minimaal bekijks. Zijn vriendin zal hem thuis wel gezegd hebben dat hij zich voor haar niet hoeft te schamen. Samen zullen ze nu wel kunnen grinniken om die situatie en die andere mensen komt hij niet meer tegen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Z’n vriendin pakte zijn had vast. Verder niet echt over gehad. Gewoon richting huis gegaan en het was warm, dus gelukkig voor hem kon zijn short drogen (was een lichte kleur van skinny spijkerstof). Maar inderdaad super beschamend. Kon mijn ogen ook niet geloven toen ik ineens een plas bij z’n voeten zag en natte stralen langs zijn broekspijpen. Tijdens het verder lopen zag je ook mensen naar z’n kruis staren. En hij gewoon doorlopen alsof er niets aan de hand was en niets zeggen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Koffie loopt gewoon door jongen 23. Op een moment kan niemand het meer ophouden ook niet een man van 29. Heel beschamend in die situatie. Ik heb zelf zoiets gedaan. Belangrijk is dat je vrienden er begrip voor hebben en het relativeren zodat je er zelf om kan lachen. Lukt dat hem al, of wordt het doodgezwegen?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn broer van 29 heeft voor een stoplicht in de stad in zijn short geplast. Hij moest nodig en kon nergens na 2 bakken koffie. Hij deed net of er niets aan de hand was en liep stoer door, maar de plas op de grond en de stralen langs zijn benen lieten iets anders zien. Wel veel mensen die stonden te kijken maar niets zeiden. Z’n vriendin stond ook naast hem.

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten