Skip to content
34 reacties
7200 weergaves

Blote piemel alleen maar grappig

Ja, een blote piemel doet mij niets, dat weet ik nu zeker Zondag moest ik met een jongen uit onze flat naakt een doos wijn uit een garage halen op ongeveer 300m (weddenschap verloren).
Best spannend omdat je gezien wordt en zo, maar die piemel naast me deed me niets. Ik ben echt hetero en als ik een jongen zoen en hij zit aan me en ik aan zijn piemel dan wordt ik botergeil hoor. Maar zo alleen maar zien, grappig dingetje ( het was koud). Ik was wel eens op het naaktstrand en toen deed het mij ook niets, maar nu weet ik het dus zeker.
Mijn vriendin vindt het raar dat ik met die jongen dus gezellig stond te kwekken. Zijn er mhier meer die dat hebben.

21 jaar
3 jaren geleden

34 Reacties

  • @j22, ja ze hebben het over het naaktstrand, maar op het gewone strand komt dat natuurlijk ook wel voor. En hoe langer we droog staan hoe minder er nodig is om opgewonden te tzken.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Het zou weer eens iets anders zijn: een strand vol natte kutten en stijve pikken. haha. Vraag is natuurlijk wel wat het vervolg wordt. Met weinig zon toch hot denk ik!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik sta ook grotendeels op zelfbediening, meisje van 21. Ik heb nog wel contact met een meisje van mijn oude school. We bezorgen elkaar om de beurt een leuke avond. All inclusif ha ha, Ik moet wel uitkijken want vind het inmiddels erg gezellig met haar.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @j20. Ja, hihi dat snap ik. Ik moet daar maar niet te lang aan denken want ik heb nu ruim 7 maanden niets met een jongen gedaan. Knip mijn nagels elke week. Verlang ook naar dat strand.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ha ha meisje van 21, maar als ik jou nat zie worden en niet aan iets vreselijk wil denken dan krijg ik een stijve en als een ander meisje dat ziet gebeuren dan....snapje wat er dan gebeurt op dat strand.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @J22: Bij jongens zie je het alleen eerder en duidelijker. Het meest opwindende is voor mij niet als een jongen stijf is maar als ik hem stijf zie worden. Dan hou ik het gewoon nooit droog. Uiteraard wel als ik de andere kant uit kijk en aan mijn banksaldo denk. Maar waarom zou ik? Dan zien ze maar een keer dat ook ik opgewonden kan raken.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben dat niet helemaal met je eens jongen van 20. Ik heb een gewoon gemiddelde maat piemel, zowel slap als stijf. Dat laatste kreeg ik afgelopen zomer op het naaktstrand en mijn vriendin werd er behoorlijk geil van en zij niet alleen. Voor ons lag een Duitse van rond de 20 en die lag te kijken hoe mijn pik groeide en toen ze zich omdraaide zag ik een flink natte kut die glinsterde van het geil dus wij jongens zijn niet de enigen die opgewonden worden van het andere geslacht (althans, in mijn geval).

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat klopt. Dat is zowat het ergste wat je een jongen kan aandoen. Zelfs al is het niet waar, toch zal hij ter plaatse instorten van schaamte en vertwijfeling. Ons zelfbeeld is recht evenredig met de lengte van onze pik. Dat is wetenschappelijk aangetoond. Lange leuters zijn champions, kleine dickies zijn losers. Zo eenvoudig zitten jongens / mannen in mekaar.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je een jongen graag wil vernederen dan zeg je dat hij een kleine slappe piemel heeft en hij voelt zich rot

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom ligt de nadruk zo op jullie piemel? Laat dat ding gewoon hangen (of rechtop staan). Ook naar de meiden toe: wat is er zo bijzonder aan? Wateen ophef voor niks

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Maak je geen zorgen jongen 20. Voor mij ergens tussen cute en hihi. Maar goed, voor mij zit een ego-ding veel hoger, ook voor een jongen. Verder blijft het een leuk en handig dingetje, waar ik ook al vaak veel lol en genot door heb gehad. Dus jongens.....laat hem lekker zitten.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @M19, nee onze piemels zijn niet heilig. Maar ze zijn wel - letterlijk - het uithangbord van onze mannelijkheid. En dus ligt jullie beoordeling erg gevoelig bij ons. Daarbij heb je soorten 'grappig'. Je hebt 'hihi - grappig', je hebt 'cute-grappig' en er is 'woehaha-grappig'. Vooral die laatste zou ik ronduit beledigend vinden. Maar je hebt gelijk : het is een enorm ego-ding.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom is het zo'n probleem voor jongens dat meiden dit grappig vinden??? Echt kinderachtig! Zijn jullie piemels zo heilig? Wtf

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Afstandsbediening @M20? Hahaha. Oke. Cool. Kan ik mee leven. Al verwacht ik wel dat daar misbruiken gaan van komen. Verder is 't een leuk idee. Maar de manuele functie moet ook behouden blijven. Anders hebben we er zelf niet veel meer aan ;-)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hetzelfde maar wat moderner jongen 20. Ik zit te denken aan een afstandbediening hihi. Het is toch niet erg dat het grappig is bij jullie, dat is toch juist leuk

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Meiden, wat hadden jullie dan liever gezien daar op die plek bij ons? Anders gezegd : stel dat jullie de schepping mochten over doen? Wat zouden jullie daar dan bij ons aanbrengen?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • TS@M18. Ja, wie dat verzonnen heeft.....

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Een Zwanworstje en 2 balletjes die eronder hangen te bengelen is toch grappig!

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk zeker dat het aan de situatie ligt. Als een jongen naakt gaat in de slaapkamer en je bent met zijn tweeën kan het opwindend zijn. Als een jongen naakt gaat waar meer mensen en vooral meiden bij zijn dan wordt er altijd keihard om gelachen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha jongen jongen van 20 , jouw mannelijke trots kan inderdaad vervangen worden door een stuk plastic van 60 euro met een batterijtje. Maar dat zegt snachts geen lieve woordjes tegen me. Dat zeept mij de volgende ochtend niet in onder de douche en zegt mij niet bij de espresso hoe geweldig het was. Gezien je formulering had je dat al begrepen XXD

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten