Skip to content
44 reacties
3908 weergaves

Strip Trivial Pursuit regels

Vanavond ga ik met een jongen hier in de flat strip trivial pursuit spelen. Maar weet iemand daarvoor de regels dus net zoals zoals bij strippoker. Dat heb ik ook nog nooit gedaan. Ik bedoel dat hij niet een hemd onder zijn shirtje doet en een slip onder zijn boxer en tellen schoenen en sokken mee?

19 jaar
3 jaren geleden

44 Reacties

  • Ts weer. Aye, dat had ( mijn/een) vriend de laatste keer ook, die deed alles verkeerd en had ook veel pech en daar zat hij dus, echt een verslagen gezicht. Ik ben maar erg gaan dollen en toen was hij weer OK. Hopelijk heeft hij je er ook overheen geholpen.
    Gisteravond ronde met 4 en zoals te verwachten zaten de twee nieuwe al bij het eten erg luchtig. Na het eten ging eerst mijn vriendin en toen de vriend van die vriend. Mijn vriendin zat echt zo overdreven verlekkerd naar hem te kijken toen zijn boxer uitmoest. Hij wist echt niet wat hij daar mee moest.
    Toch is het met 4 anders dan met twee. Ik geloof dat zij het ook met zn tweeen gaan doen, zogenaamd om te oefenen.
    Als dat maar goed gaat...nou ja , als ik de schuld maar niet krijg. We hebben samen nog geen nieuwe afspraak ook nog niet met 4. Wel afgesproken dat we het doen.
    Bij mij ook weer wat meer andere dingen en mensen waar ik langs moet. Ik zit wel eens te denken....stel je voor dat ik een vast vriendje krijg.....kan ik deze vriend moeilijk gaan strippen.
    Nou ja corona en dit vergeet ik nooit meer.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi, hier ander meisje van 19 weer. Hoe is jouw eerste ronde met 4 verlopen? Ik hoop met meer succes dan bij mij afgelopen zondag toen ik volledig ten onder ben gegaan. En niet alleen halverwege de middag al naakt was, maar dat volgens afspraak ook moest blijven tot het tijd was om afscheid te nemen. Of wij nog verder spelen is maar de vraag. Nu zonder avondklok kan ik ook weer eens langs bij anderen die wat verder weg wonen. En ik ben echt niet van plan om overal mijn kleren uit te trekken. Maar hopelijk komen er nu ook weer andere leuke dingen in het verschiet.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jip Ts weer voor meisje 19 en iedereen. Nou die zat gisteravond netjes in zijn blote kont op zijn handdoekje. We bedoelen natuurlijk meer de andere kant, maar die billen mogen er ook best zijn.
    Ik heb hem totaal van tafel gespeeld. De laatste hapjes stonden nog niet eens op tafel. Dat heb ik maar in mijn blootje gedaan want hij zat daar zo zielig alleen naakt te zijn.
    De volgende keer is met 4 op woensdag, dat moet volgens de officiële coronaregels bij hem. We gaan vooraf daar om 5 uur borrelen, want de terrasjes in de stad zullen wel vol zijn.
    We spelen dat alleen de winnaar van een spelletje niets uit hoeft te trekken. Na vier spellen heeft dan iedereen nog wat aan en zo hebben we eetpauze. Dan de climax. Ik ben de spanning al aan het opbouwen. Eerst duim ik voor je m19. We kunnen alle jongens uit hun broek spelen, toch!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @m19 jaar je zou kunnen zeggen dat de verliezer de ander een lapdance moet geven.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit wil ik ook wel een keer doen. Meiden verslaan, laten strippen en zonder string naar huis sturen

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi, daar ben ik weer. Inderdaad is het nu ook weer gelijkspel wat betreft het strippen. Al moet ik bekennen dat hij zo aan het klungelen was dat ik meer dubbel onder tafel gelegen heb dan dat ik van een naakte man heb genoten. Nu gaat de avondklok er van af, dus spelen we dit weekend de grote finale. Wat het precies wordt weten we nog niet maar dat het heel spannend wordt en zoals jij het noemt dol is wel zeker. Het zou ook zomaar de laatste keer kunnen worden en bij de gelijke stand van nu bepaalt het dus ook de winnaar. Duim maar voor me dus.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • TS weer. Hoe is je revanche verlopen meisje van 19? Hopelijk heeft hij een komische striptease moeten doen. Ik heb weer gewonnen, dus hij moest weer uit zijn slip. Dat ken ik nu wel zul je zeggen, maar hij had zijn schaamhaar anders en korter geschoren. Ik dacht eerst ik zeg niets, maar heb mezelf toch maar verraden. Ik ben het helemaal met je eens, je moet weten wat je van iemand kan verwachten anders doe ik het niet. Als we het straks met vier doen is het anders, maar met twee is te intiem om het met een vreemde jongen te doen. Ook niet met een waar andere verwachtingen bestaan.
    Wij blijven voorlopig wel gewoon doorspelen, want dat deden we toch al, wel denken we na over het strippen, misschien doen we iets anders geks of toch weer een soort striptease. Ik vond zelf dat ik die keer te ver was gegaan, maar eigenlijk kan bij hem alles en we kunnen alles met elkaar bespreken, dus maar kijken hoe dol het kan in deze saaie tijd.De verliezer naakt naar het andere huis, maar er is toch wel een enkeling die ik zo beslist niet tegen wil komen. We denken dus nog verder, het wordt hopelijk ook snel warmer.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste j22, jij mocht dan meteen verkocht zijn bij een bezoek aan het naaktstrand, ik heb dat een stuk minder. Ten eerste gaan we altijd met vrienden en/of vriendinnen en die gaan niet naar het naaktstrand en ten tweede bepaal ik graag zelf wie mij naakt ziet. Vraag me niet waarom ik met alleen een broekje aan geen enkel probleem heb, ik kan het niet uitleggen. Terug naar het topic dan. Ik speel met een goede vriend. We kennen elkaar al jaren en weten wat we wel en niet van elkaar kunnen verwachten. Die stripspelletjes zijn een geintje in een tijd waarin weinig lol te beleven valt. Niet meer dan dat. Bij hem wil ik dat wel, maar sommige andere jongens uit onze vriendengroep verwachten dan toch dat er meer kan en daar wil ik dan weer niet mee spelen. Natuurlijk is het met hem ook wel spannend en opwindend, vooral als je weinig meer aan hebt. Maar het schept verder geen verwachtingen. Bovendien moet je ook weer niet te vaak spelen, want dan wordt het ook weer saai. Helaas nog niets anders kunnen bedenken, dus vanmiddag/vanavond eerst de revanche.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M19, ik doelde ook niet op relatie en/of seks materiaal. Het blijft natuurlijk wel zo, dat als je uiteindelijk bloot gaat er toch wel het e.e.a. gaat bewegen cq. vochtig wordt lijkt mij. Ik zou er denk ik niet tegen kunnen vechten dat er toch iets groeit. Ga komende zomer eens naar een naaktstrand, het is heerlijk om naakt te zonnen en zwemmen en een keer gedaan ben je verkocht. Bovendien zien wij je dan wellicht toch nog eens zonder bikini broekje. haha...

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J22, het zijn jongens uit de vriendengroep en daarmee geen relatie- of seks materiaal. Ook beoordeel ik jongens niet op dat ene onderdeel. Bovendien denk ik er niet over om elke dag te gaan spelen. Sommigen wonen verder weg en dan is het met die avondklok geen doen. Het gaat gewoon om lol te maken in een tijd dat er weinig kan. En dan houd ik wel van gekke plannetjes. Ik snap dat wel meer mensen me uit de kleren willen maar de meesten zullen het toch moeten doen met mij in bikini broekje aan het water van de zomer.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan moeten die jongens wel durven @j23. Een andere jongen uit mijn klas wilde ook wel, nou OK. Kom maar, dinsdagmiddag ben ik alleen thuis. Nou nee toch maar niet, het ging wel erg ver.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi meisje van 19. Leuk dat je elke dag wel met iemand zou kunnen spelen. Je krijgt dan gaandeweg wel goed vergelijkingsmateriaal! haha

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier "ander meisje van 19" nog een keer. Wij hebben dit weekend niet gespeeld. Ik moet er voor de deur uit en zit dus met de avondklok, dan lukt het niet altijd. Overigens wil ik best nog een paar keer strippen, ik vond het wel leuk en ook opwindend om te doen, maar je moet er een idee bij hebben, dus ook niet te vaak. Belangrijkste is dat je samen plezier hebt. Overigens weten nu meer vrienden dat ik dit met die jongen doe en inmiddels heb ik al een paar uitnodigingen. Als ik zou willen zou ik elke dag wel met iemand kunnen spelen, maar ik denk niet dat het zover komt. Eerst de revanche maar.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • TS weer: we hebben hier in een deuk gelegen. Zijn striptease was zo grappig . Het laatste wat heel komisch uit ging waren zijn sokken. Een naakte man met sokken aan (wiite ook nog).....
    Ik had nog wat videootjes gekeken voor pikante ideeen en heb echt staan sletten. Schrok van mezelf. Ik heb gewonnen en was dus eerst. Toch in de string van mijn vriendin en die heb ik als toegift ook uitgedaan ( ik vond het niets om daar de hele tijd in rond te lopen). Het was bijna teveel voor hem, maar dat was 100 procent mijn schuld. Doe het nooit meer.
    We gaan dus weer terug naar het oude strippen. Hopelijk na 21 april met vier. De andere twee durven niet samen, kennen elkaar onvoldoende.
    Hij gaat wel een keer mee als ik met mijn vriendin naar het naaktstrand ga om helemaal kleur te krijgen. Hopelijk snel.
    Hij gaat deze week een paar dagen naar zijn ouders, dus pas weer volgen weekend spelletje, wel saai deze week heen blote man over de vloer haha.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • TS: Het moet beter ander meisje van 19. We hebben ons veel te makkelijk uit onze kleren laten spelen. Ik zit ook met die striptease dat het houterig gaat worden of ik sla door. Ik heb al geoefend en het is heel moeilijk om het sexy en toch niet over de top te houden. Ik heb heel klein stringetje van vriendin te leen, maar twijfel of ik dat moet doen. Gek, hij heeft me al een paar keer lang naakt gezien, maar dit, nee. Nou succes met revanche. Ik ben vanavond heel benieuwd naar zijn striptease. Hij heeft het er al een paar keer over gehad, erg zeker van zichzelf is hij ook niet. Veel nerveuzer dan anders.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Sorry meiden, door de week ben ik soms best traag met reageren. Ik probeer tussendoor ook nog wat aan mijn studie te doen. Maar ik ben om het zo maar te zeggen van tafel gespeeld en moest dus uit de kleren. Gelukkig was ik er op gekleed. Het was best houterig maar uiteindelijk hebben we flink gelachen en vond ik het ook wel spannend en leuk om eens te doen. Best apart, ik was naakt en hij had alles nog aan Maar natuurlijk wil ik er geen gewoonte van maken. Wachten op de revanche dus.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • TS: Wij hebben nog gewoon gespeeld meisje van 17 dus zonder striptease. Ik zat weer in mijn blote kont of vul maar in.
    Hij vond het niet zo leuk als er dan aan het eind een alles nog aan had en de ander alles uit moest doen. We doen zaterdag dat de winnaar ook eerst moet stripteasen maar zijn slip aan mag houden en dan de verliezer alles uit. Dat doen we dan over vijf spelletjes. Ik moet nog wel kijken hoe ik dat ga doen en ik heb ook geen echt spannend ondergoed.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe was de striptease en hebben jullie hem moeten doen of mocht je kijken?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • TS: mijn vriendin had aangeraden dat als zijn slip voor de eerste keer uit moest ik naar zijn gezicht moest blijven kijken en ja hij stond op zijn lip te bijten. Daarna gedaan of ik niet naar beneden durfde te kijken. Lachen uiteraard.
    Ja zeker spannend, ik heb hetzelfde nog niet voorgesteld, maar we spelen pas weer woensdag.
    Als je zo echt een striptease doet moet je niet gek kijken als hij een erectie niet kan onderdrukken. Ook al heb en wil je geen relatie. Veel plezier en spanning en toch hoop ik dat je de eerste keer wint. Lijkt me ook hilarisch om een jongen een striptease te zien doen

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja hoor, het was wel pijnlijk voor hem, maar meer omdat hij verloor dan omdat hij naakt moest. We spelen altijd fanatiek om te winnen, ook als de kleren aan blijven. En ik zat ook in mijn slipje, dus het ging om de laatste ronde. Natuurlijk wil ik vanmiddag winnen maar om te moeten strippen lijkt me ook wel spannend. Daarom uit voorzorg een van mijn setjes met jarretels alvast aangetrokken.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten