Skip to content
103 reacties
17569 weergaves

Schaamhaar trend

Hoi hoi wat is jullie schaamhaar trend en hoe oud ben je ? Had je het eerst altijd anders dan nu en waarom? Xx 

19 jaar
3 jaren geleden

103 Reacties

  • Ik scheer het bij mijzelf ook omdat mijn vriendin dat fijner vindt, maar ik heb aan haar juist gevraagd of zij het wil laten staan. Zij houdt het sindsdien puur natuur, ze scheert het dus helemaal niet en heeft een behoorlijk harige poes. Ik vind dat bij het beffen juist wel speciaal en opwindend, het kriebelt zo lekker.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @meisje 21 ik ben ook gek op beffen maar mijn vriendin heeft wel een kaal zij wel echt geen haar en ik moet mijn piemel ook steeds scheren

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriend heeft er ook totaal geen probleem mee om me te beffen. Hij wil ook niet dat ik me meer ga scheren down under.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • M20 geld en vervoer zal zeker niet het probleem zijn om buiten je werkgebied op te treden . klein besloten prive feest met jongens en meisjes maar ja via google is het moeilijk zoeken .

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @18 Jaar.
    Hij heeft er geen probleem mee hij wilde juist zekf dat ik mijn schaamhaar liet staan. En ik moet zeggen t voelt heerlijk ziet geil uit etc..

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M15, wat denk je zelf? Een kledingstuk meer uit kost extra tijd en maakt me meer kwetsbaar. Dat kost natuurlijk geld. J23, je weet net zo goed als ik dat ik hier geen reclame mag maken. Het is daarnaast maar de vraag of we in jouw leefgebied opereren. Dus helaas, hoewel ik wel benieuwd ben wat je in gedachten had en of dat op ons formulier past.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @22 jaar vind jouw vriend dat wel lekker dan met beffen al die haartjes

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • m20 waar kunnen we een verzoek heen sturen ?? meer uitleg volgt dan wel

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Alles in eigen beheer m22, om meerdere redenen. Op deze manier kunnen we zelf bepalen wat we wel of niet doen, of het past binnen onze andere bezigheden, tenslotte studeren we ook, en ook waar we optreden. Een paar meiden moeten met de scooter op pad, dus die kunnen niet al te ver. Zo kunnen we ook screenen volgens onze normen. Een kantoor vraagt een bedrag of percentage en dan zouden we onze prijzen moeten verhogen om er nog wat aan over te houden, terwijl die nu juist ons sterke punt zijn. Boekingen heten bij ons eerst verzoeken en kunnen ook over andere sexy optredens en aanwezigheid gaan, maar altijd zonder seks of fysiek contact.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • M20
    Als jullie volledig naakt gaan kost dat zeker meer geld voor de persoon waar jullie strippen?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Sinds kort een behaard kutje.
    Voorheen altijd kaal of streepje of driehoekje. Vind t zo lekker n volle bos schaamhaar voelt geil aan ziet geil uit.
    Soms doe ik wel eens bdsm en mijn vriend kietelt mn schaamhaar likt mn kutje. Heerlijk voelt dat.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M20 een stripgroepje .. via een boekings kantoor ??? Of in eigen hand via een website ??? Maar wel mooi als je afgesproken hebt naakt te gaan en de string gaat uit dat je een mooi verzorgd venusheuveltje ziet ..mooi hoor

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon lekker kaal scheren is ook lekker als mijn vriendin mijn pijpt heeft zij geen last van haartjes . En het is veel frisser ,dus steeds lekker scheren

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het juist heerlijk en fijn om niets aan mijn schaamhaar te doen. Mijn vriend vind het ook fijn en mooi. Vroeger wel kaal geschoren maar nu sinds 2 jaar volledig behaarde vagina

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • M22, bij het strippen gaat lang niet altijd mijn broekje uit hoor. Met 5 studentes hebben we een striptease service, dus niet in een club. We worden ingehuurd voor feestjes en zo. Niet zozeer op seks, maar meer op sexy plezier gericht. Maar als de string wel uit moet volgens de afspraak wil je dat het er mooi uitziet. Zeker als we op het verzoek dat er nu ligt ingaan.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • M20 Ik houd het zelf ook mooi bij en ben zelf geheel Kaal . Een driehoekjes is zeker ook mooi en omdat je stripacts doet is het zeker mooi een klein mooi onderhouden driehoekje als je stingetje uit gaat . wel spannend om te doen ...ik zelf zal het niet durven met heb al wel eens naar een stripact gekeken live ... was geil om te zien . zou het graag nog eens willen zien maar waar ???

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik houd het netjes bij. Mooi driehoekje met kort haar, verder alles weg. Omdat ik strip kan ik me niet veroorloven dat er haar buiten mijn string te zien is en als de string ook uit gaat moet er wel iets moois te zien zijn.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • M16

    Scheer jij je poesje elke dag ?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Sinds 2 jaar kaal. 1. Schaamhaar was altijd zo vuil.. Bloed bleef plakken en het jeukte erg. Dus beginnen scheren en nu wil ik niks anders meer. Elke dag een frisse poes

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • In de winter doe ik er niets aan. Alleen de bikinilijn. In de lente gaat alles er af en de hele zomer kaal en dat doe ik samen met mijn vriendin. Vorig jaar voor het eerst zo gedaan en nu ook zo gedaan

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten